x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 3 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 3 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Mar 2014   •   22:50
Horoscop zilnic, luni 3 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Astazi beneficiezi de multa energie, pe care esti tentat sa o risipesti in actiuni si relatii nepotrivite. Sunt momente favorabile pentru a-ti planifica si organiza activitatile personale si profesionale pentru patru saptamani de acum incolo. Lasa deoparte treburile altora si concentreaza-te strict pe ale tale. Emotivitatea iti este accentuata, de aceea ar fi bine sa vorbesti putin si sa asculti mai mult. Dupa-amiaza, rasfata-te la o sedinta de masaj, la un coafor sau hoinareste cu cineva drag prin magazinele preferate.

Taur
Este o zi in care esti dornic de singuratate si ai nevoie de multa odihna. Ocupa-te doar de activitati usoare si evita provocarile si discutiile importante cu ceilalti. La serviciu se anunta o perioada tensionata cu reluarea unor activitati considerate de mult incheiate. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si sistemului renal, de aceea fii prudent si atent la semnalele trupului tau. Evita, pe cat posibil tratamentele alopate si analizele medicale, intrucat pot oferi rezultate eronate.

Gemeni
Astazi se conureaza intalniri si dialoguri interesante cu prietenii. Ajutoare nesperate si de buna calitate iti vor veni din partea acestora sau a acelor persoane care te sustin neconditionat din cand in cand. Bine ar fi sa fii prudent cu tot ce se petrece in aceste relatii. Exista in preajma ta si multe masti, pe care cu putin efort si bunavointa le poti inlatura. O discutie pe teme sentimentale sau legate de copii iti poate oferi lamuriri importante vizavi de unele actiuni din trecut. Dupa-amiaza este posibil sa te relaxezi la o sueta amuzanta cu cineva drag. 

Rac
La serviciu se anunta multa forfota. Vrei nu vrei, fie vei avea de-a face cu sefii, fie tu la randul tau vei fi pus intr-o pozitie de autoritate. Evita combativitatea si controleaza-ti reactiile. Sunt posibile situatii tensionate si discutii aprinse pe teme profesionale mai vechi. Gandurile si atentia ta sunt focalizate spre casa si famile, de aceea iti este mai greu sa faci fata astazi in relatiile soio-profesionale. Totusi, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te descurci in caruselul acestei zile. Dupa-amiaza, retrage-te in sanul familiei si linisteste-te trebaluind prin casa.

Leu
Datorita evenimentelor de astazi este posibil sa ti se rascoleasca mentalul si sa vezi totul intr-o alta lumina. Informatiile aflate astazi, discutiile cu diverse persoane care iti ies in cale te vor face sa iti revizuiesti sistemul valorilor morale si sa te orientezi catre alte filozofii de viata. Pe undeva, revelatiile de astazi le stii de mult timp, insa abia acum sufletul tau este pregatit sa le inteleaga si sa le accepte. Studiile, cercetarea si abordarea unor noi forme de instruire vor intra in sfera ta de interes de acum incolo.

Fecioara
Debutul saptamanii iti aduce in atentie, banii si bunurile comune cu altii. Este o zi buna de a achita facturi, taxe restante sau de a relationa cu institutiile financiare. Se pot relua discutii pe teme financiare, fie cu un colaborator profesional, fie cu un sef de la serviciu. Tot ce tine de veniturile tale din munca desfasurata la locul de munca, dar si resursele materiale pe care le imparti cu altii traveseaza o perioada incordata, fiind bine sa cheltuiesti strictul necesar. De asemenea evita imprumuturile de orice fel.

Balanta
Relatiile parteneriale sunt rascoltite astazi, fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie ca este vorba despre colaboratorii profesionali. In primul rand s-ar putea ca tu sa te razgandesti vizavi de termenii si conditiile unor contracte si de aici sa provoci multe neplaceri celorlalti. Controleaza-ti reactiile si tine cont si de parerile sau nevoile partenerilor tai. Daca observi ca unele relatii se destrama, lasa-le sa isi urmeze cursul firesc si nu interveni in nici un fel. Dupa-amiaza, sfatuieste-te cu cei dragi.

Scorpion
Saptamana incepe in forta cu multa treaba la serviciu, dar si acasa te asteapta treburile de rutina. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar activitatile porfesionale se vor desfasura in salturi. Se recomanda prudenta, deoarece conflictele ascunse din zona porfesionala vor lua amploare in urmatoarele saptamani. De asemenea, sanatatea este vulnerabila, asa incat dozeaza-ti eforturile si ingrijeste-te pe indelete. Astazi nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale.  

Sagetator

Debutul saptamanii iti poate aduce rasturnari de situatie spectaculoase in relatiile sentimentale, dar si in relatiile cu copiii. Este bine sa fii precaut cu cei dragi si sa tii cont de parerile si doleantele lor. Intr-un anume fel, ceea ce ti se intampla in plan sentimental are legatura sau chiar exista vinovati printre prieteni sau asa-zisii protectori. Traversezi o perioada in care este foarte dificil sa separi clar o relatie de iubire de una de prietenie. Recomandabil este sa te tii la distanta si de unii si de altii. Totusi, persoanelor dragi sufletului tau acorda-le incredere.

Capricorn
Orice ai face astazi, sufletul tau este acasa alaturi de membrii familiei. Sunt posibile nemultumiri in relatiile familile si discutii aprinse asupra faptului ca esti prea ocupat cu activitatile socio-profesionale, iar cele casnice au ramas in umbra. Dozeaza-ti timpul si eforturile, astfel incat sa faci fata si acasa si in afara ei. Alcatuieste planuri domestice, organizeaza curatenii si reamenajari interioare, dar informeaza-te si asupra nevoilor membrilor familiei. S-ar putea sa fii surprins de cele aflate astazi.

Varsator
Se intrezaresc discutii interesante, chiar bulversante pe alocuri cu un prieten apropiat sau cu o ruda. Fii pregatit pentru orice subiect si controleaza-ti reactiile. Gandirea si comunicarea iti sunt rascolite, de aceea pe cat posibil evita discursurile publice si asculta mai mult. Daca esti implicat in vreo forma de instruire, personala sau profesionala este posibil sa fii nevoit sa reiei unele etape de invatare sau de evaluare. Dupa-amiaza, linisteste-ti sufletul cu o lectura placuta.

Pesti
Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu pot creste astazi, intr-un mod inedit si spectaculos. Fie ca este vorba de o suma importanta de bani, fie ca primesti cadouri sau favoruri surpriza va fi destul de mare. Poate fi vorba despre primirea unor drepturi banesti in urma unor activitati profesionale incheiate de mult. De asemenea, mostenirile sau partajele in urma unui divort pot cunoaste astazi lamuriri si rezolvari. Evita cheltuielile deosebire si planurile de investitii.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×