x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 4 septembrie 2023. Jupiter intră în retrogradare până pe 30 decembrie

Horoscop zilnic luni, 4 septembrie 2023. Jupiter intră în retrogradare până pe 30 decembrie

de Andreea Tiron    |    03 Sep 2023   •   12:20
Horoscop zilnic luni, 4 septembrie 2023. Jupiter intră în retrogradare până pe 30 decembrie
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 4 septembrie 2023. Gemenii sunt contemplativi, Racii sunt optimiști, Balanțele au probleme financiare, iar Săgetătorii renunță la excese

Berbec

Cu Jupiter retrogradând astăzi, poți experimenta schimbări sau entuziasm scăzut pentru proiecte sau finanțe. Pe măsură ce vă adaptați la perioada retrogradă, care durează până pe 30 decembrie, o veți recunoaște ca fiind o perioadă puternică pentru reevaluarea afacerilor într-un mod mai realist și energie suplimentară pentru activitati extracuriculare. Este vorba despre restabilirea echilibrului în viața ta.  

Taur

Jupiter continuă să îți dea încredere și optimism. Pot exista schimbări în ceea ce privește finanțele comune sau viața ta intimă. Astăzi este o zi bună pentru a te exprima prin medii creative. Luna este în zodia ta toată ziua și îți dorești mai multă companie, feedback și conexiune emoțională.

Gemeni

Luna este în sectorul tău de confidențialitate toată ziua și este foarte bine să te odihnești și să reflectezi. Este nevoie să te retragi din agitație și în general ești mai contemplativ. Pe măsură ce te adaptezi la această energie, s-ar putea să descoperi că ieșirea mai des din învelișul tău protector poate fi benefică.

Rac

Entuziasmul îți poate scădea dacă ai atât de multe proiecte încât te simți copleșit, așa că încearcă să reduci din viteză.  Concentrați-vă pe câteva dintre planurile și obiectivele mai importante. Este posibil să vă reevaluați relația cu un prieten sau cu un grup sau pur și simplu să vă diminuați puțin activitățile sociale. Energia lui Jupiter vine într-un moment bun, cu influențe tot mai mari în sectorul casei și al familiei dvs. și cu nevoia de a vă direcționa o parte din energie și timp către viața personală în săptămânile următoare. Astăzi, ești optimist, plin de speranță și inspirat.

Leu

Luna este în sectorul tău profesional și de reputație toată ziua, îndreptându-ți atenția către responsabilitățile tale. Ești gata să faci față unei provocări. Până pe 30 decembrie, poate exista un sentiment plăcut de a lăsa lucrurile să se desfășoare în mod natural și credința că se vor rezolva în cele din urmă. Bucurați-vă de moment.

Fecioară

Este un moment bun să te întorci spre interior și să intri în contact cu ceea ce te motivează și te entuziasmează cu adevărat. O parte din credința pe care ați cultivat-o poate părea să scadă, dar doar suficient pentru a vă vedea planurile într-o lumină diferită, mai realistă. Astăzi, schimbările pe care le faci de la programul tău normal pot fi revigorante, mai ales la nivel mental.

Balanță

Poate fi nevoie de încetinirea expansiunii într-o relație apropiată sau de moderarea finanțelor/datoriilor partajate. Problemele financiare se pot acutiza. Dacă ai cheltuit în exces, ai împrumutat în exces sau ai fost prea dependent de alții pentru banii tăi, acesta este momentul să readuci lucrurile în echilibru. Nu lăsa îndoiala să-ți întunece viziunea despre cineva special din viața ta de astăzi.

Scorpion

Jupiter indică nevoia de a concentra asupra relației de cuplu sau de a stabili obiectivele relației tale, astfel încât să ai mai mult timp pentru planurile tale personale și mai multă independent. O parte din entuziasmul pe care l-ați simțit în legătură cu o relație poate începe să scadă sau pur și simplu simțiți nevoia să vă detașați puțin, astfel încât un parteneriat sau o prietenie să aibă timp să „respire” și să se desfășoare în mod natural.

Săgetător

Jupiter, conducătorul tău, devine retrograd pentru un ciclu care durează până pe 30 decembrie. În timp ce entuziasmul pentru proiectele de muncă este încă la locul lui, este posibil să începeți să vedeți zone de excese care necesită ajustare. Deși acest lucru poate fi descurajator la început, este de fapt un moment bun pentru a privi aceste activități și planuri dintr-o perspectivă diferită. Încearcă să nu îți asumi mai mult decât poți duce, ci concentrează-te pe ceea ce ai început deja.

Capricorn

Acesta este un moment de realiniere a gândirii și planurilor tale, în special a celor legate de proiecte creative, romantism, divertisment și copii. Nu este nevoie să puneți lucrurile în așteptare. Deciziile pot fi dificile.

Vărsător

Luna indică o nevoie de familiaritate. Jupiter a adus energie puternică și entuziastă proiectelor tale casnice și vieții de acasă anul acesta, iar astăzi devine retrograd până pe 30 decembrie. Viața de familie va continua să vă răsplătească pentru multe luni de acum încolo, dar intră în joc din ce în ce mai multe responsabilități față de „lumea exterioară”.

Pești

Luna indică nevoia de a vă menține ocupat, angajat și conectat. Odată cu retrogradarea lui Jupiter, s-ar putea să realizezi că te-ai băgat în mai multe decât poți face față.  Reevaluează exact cât de mult poți gestiona și decide ce zone pot fi tăiate. Jupiter va fi retrograd până pe 30 decembrie și în curând te vei simți confortabil cu această energie. Probabil că veți încetini ritmul și vă veți concentra pe ceea ce aveți deja. A merge înainte prea repede nu este bine pentru nimeni.

×