x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic,marți, 2 decembrie 2014. Capricornii se simt nefericiți și prizonieri în propria viață

Horoscop zilnic,marți, 2 decembrie 2014. Capricornii se simt nefericiți și prizonieri în propria viață

01 Dec 2014   •   19:37
Horoscop zilnic,marți, 2 decembrie 2014. Capricornii se simt nefericiți și prizonieri în propria viață
Berbec 
Atenţia îţi este îndreptată asupra familiei tale, astăzi. Dealtfel, astăzi este o zi favorabilă investiţiilor care vizează îmbunătăţirea ambientului tău şi al casei în care locuieşti. Progresul se observă în fiecare acţiune pe care o întreprinzi şi vestea bună este aceea că poţi găsi stabilitatea în tot dinamismul acestei perioade.

Taur 

O zi în care relaţiile cu cei din jur se situează la un nivel maxim de înţelegere reciprocă. Ceea ce te îndeamnă să fii un bun mediator, diplomaţia nelipsindu-ţi. Evident, lenea nu este binevenită în acest context, deşi foarte plauzibilă. Astăzi, pentru tine, totul se rezolva foarte uşor, mai ales în a doua parte a zilei. Poţia duce optimismul în viaţa celorlalţi, condiţia fiind să nu renunţi. 

Gemeni 
Eşti susţinut de către cei care îţi sunt cu adevărat prieteni şi, în acelaşi timp, oameni cu care lucrezi în acelaşi loc. Cu toate acestea, dacă lucrurile nu decurg aşa cum ţi-ai fi dorit, opreşte-te şi regândeşte-ţi strategia. Asigura-te, însă, că te îndrepţi către direcţia cea bună şi dedică-te trup şi suflet cauzei tale, chiar dacă acest lucru presupune o oarecare îngrădire pentru o perioadă scurtă de timp. 

Rac 
Mai mult decât oricând, astăzi, nu poţi fi sub nici o formă limitat, de către nimeni şi de nimic. Nevoia ta de expasiune şi de libertate nu cunoaşte margini, iar tensiunea ta emoţională interioară şi modul neortodox în care răspunzi provocărilor te vor face să pari un adevărat rebel fără cauză. O zi în care optimismul şi toleranţa te vor ridica pe culmi deloc bănuite vreodată. 

Leu 
Se pare că în această zi nimeni nu-ţi intră în graţii. Te superi din orice şi puţini sunt cei care reuşesc să nu te facă să te simţi provocat. În ceea ce priveşte sănătatea, este de preferat să nu practici vreun sport extrem, astăzi şi nici să exagerezi atunci când dai sfaturi. Poţi muta munţii din loc pentru un scop nobil, fiindde preferat să alegi această cale în loc să dai atenţie crizelor tale interioare. 

Fecioara 
Nu-ţi lasă mintea să zburde fără un scop clar; iar dacă îţi doreşti a fi cu adevărat liniştit în ceea ce priveşte relaţia ta de dragoste, alege să îţi asculţi intuiţia şi să urmezi calea dictată de bunul tău simt, nicidecum să cedezi provocărilor şi instinctelor de moment. Grăbeşte-te încet, mai ales dacă ceea ce urmăreşti este reprezentat de un obiectiv foarte greu de atins. 

Balanţă 

A-i judeca cu o rigurozitate feroce pe cei din jur şi a da acestora verdicte pronunţate cu o voce metalică, reprezintă o mare bilă neagră pe pergamentul vieţii tale, mai ales astăzi. Fii deschis schimbării şi acceptă faptul că lumea vie este într-o continuă transformare. Abordează toate problemele pe care le ai dintr-un unghi cu totul nou. Doar aşa vei descoperi soluţii favorabile. 

Scorpion 
Profită de prima parte a acestei zile şi rezolva toate problemele cărora nu le-ai dat încă de cap. Şi asta deoarece beneficiezi de o atenţie foarte ascuţită, de o intuiţie minunată şi de sprijin din partea celor care chiar au un cuvânt de spus în viaţă socială. Neînfricat, astăzi, poţi schimba lumea doar clipind din gene. Este de preferat, însă, să nu abuzezi de puterea de care dai dovadă. 

Săgetător 
Se pare că nu eşti foarte fericit dacă lucrurile nu decurg aşa cum ţi-ai fi dorit tu. Deşi eşti fericit atunci când îţi laşi amprenta asupra cursului vieţii, nu face schimbări doar de dragul schimbărilor. Este posibil a descoperi de ce în relaţia ta nu merge totul ca uns. Însă, dacă vrei să-ţi stabileşti o întâlnire cu persoana iubită, prima parte a zilei este extrem de favorabilă acestui demers. 

Capricorn 
Revine în viaţa ta acea atmosfera din trecut care te-a făcut să te simţi nefericit şi prizonier în propria-ţi viaţă. Însă, vestea bună este aceea că, de această dată, dacă reuşeşti să rămâi detaşat şi nu te implici emoţional în această situaţie, vei putea descoperi acele "chei" care îţi deschid zăvoarele noii tale vieţi. Ai încredere în ţine şi acţionează exact aşa cum simţi că trebuie să faci. 

Vărsător 
Deşi foarte sobru în prima parte a zilei, alegi să nu mai respecţi nicio normă sau cutumă de îndată ce seara se apropie şi aspectul de conjuncţie dintre Lună şi Uranus se perfectează. Probabil că cel mai indicat ar fi să îţi petreci timpul în cmpania celor mai "năstruşnici" prieteni pe care îi ai. Cu o atitudine pozitivă vei fi capabil să implementezi schimbările pe care de mult timp ţi le doreşti. 

Peşti 
Pregăteşte-te pentru schimbare. Cât de curând, această va fi nouă constanţa a vieţii tale. Însă, greşeală pe care astăzi o poţi face dacă nu eşti atent este aceea de a lua decizii fără să te gândeşti serios la consecinţele pe care acestea le pot avea în vitorul apropiat. Este de preferat să nu îţi pierzi nici prietenii, nici protectorii, doar de dragul câştigurilor efemere. 

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×