x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 24 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 24 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Iun 2014   •   23:04
Horoscop zilnic, marţi 24 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Provocator şi dogmatic, ai tendinţa de a-ţi impune cu orice preţ părerile în faţa celorlalţi. Nu răspunzi cu bine presiunilor din exterior, preferând solitudinea atunci când lucrurile nu ies aşa cum îţi doreşti. O zi în care este recomandat a-ţi investi surplusul de energie în activităţi sportive.

Citeste si 
Horoscop de inimă albastră. Află câte iubiri adevărate ai în viață, în funcție de zodia în care te-ai născut



Taur
Indiferent care este nedreptatea care ţi s-ar face astăzi, la locul de muncă mai ales, evită a răspunde cu aceeaşi moneda şi, cu atât mai puţin, evită a da vina pe alte persoane. Ar fi bine dacă ai face tot posibilul pentru a păstra armonia în relaţii şi liniştea ta interioară.

Vezi și DICȚIONAR DE VISE


Gemeni
Se poate spune că îi controlezi pe toţi prin vorbe şi cuvinte alese. Se mai poate spune şi că este o zi în care gândurile tale sunt mai rapide decât argintul viu. Ceea ce trebuie să îţi atragă atenţia, însă, este reacţia celor cu care interacţionezi. Atunci când această este neaşteptată, ar putea fi un semn că sarcasmul tău a depăşit limitele.


Citeste si
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut

Rac
Pe cât posibil, fereşte-te a ridica tonul, astăzi. Pe lângă faptul că nu este o atitudine demnă de caracterul tău, ai şansa de a te alege cu nişte corzi vocale foarte iritate. Nu trebuie să cazi în capcana depresiei, în curând Soarele va ieşi şi pe strada ta.

Leu
Ai tendinţa de a crede că astăzi este posibil orice. Ceea ce te poate face să fii optimist peste măsură, dacă nu chiar naiv. Indiferent care este natura planurilor tale de viitor este indicat să rămâi cât se poate de realist, lăsând planurile de îmbogăţire rapidă pentru o altă perioadă de timp.

Fecioara
Se pare că te concentrezi din ce în ce mai greu doar asupra unui singur lucru. Cu toate acestea, însă, nu renunţa la a-ţi onora promisiunile şi responsabilităţile, deoarece modul în care te comporţi astăzi îţi va fi pecete mult de-acum încolo.

Balanţă
Comunici destul de greu cu ceilalţi. Îţi expui părerile într-un mod câte se poate de nepotrivit şi de necaracteristic ţie, ceea ce îţi poate aduce mai multe probleme într-o singură zi decât în tot anul. Totul se rezumă la a nu-ţi fi frică de schimbare. Indiferent ce presupune aceasta.

Scorpion
Totul este bine atunci când se termină cu bine. Ceea ce înseamnă că astăzi trebuie să te concentrezi asupra efectelor, nicidecum a acţiunilor. Între timp, bucură-te de ceea ce clipă îţi aduce, mai ales în a doua parte a zilei, când nu doar lucrurile se liniştesc, ci şi distracţia îşi va face simţită influenţa.

Săgetător
Nu te simţi frustrat sau nefericit doar pentru că nu ai putut rezolva până acum tot ceea ce ţi-ai propus. De asemenea, nu-ţi pierde timpul şi energia încercând să te analizezi la infinit. Deşi nu ai stare de aşa ceva, poate ar fi bine dacă te-ai mai linişti puţin. Vacanţa se apropie cu paşi mari.

Capricorn
Nu contează cu ce începi atât timp cât încerci să nu laşi nimic nerezolvat în urmă. Practic, pe tine te interesează să rezolvi cât mai repede într-un timp cât mai scurt, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a pune ţara la cale în acest sens.

Vărsător
Cu greu te concentrezi asupra lucrurilor de rutină din viaţa ta. Trebuie să fii atent cu atitudinea pe care o ai, deoaree această va deveni emblematică în ceea ce te priveşte pentru unii dintre cei care se află în anturajul tău. Este de preferat să îţi îmbunătăţeşti rutina zilnică, în aşa fel încât să nu ţi se mai pară plictisitoare. Şi numai tu poţi face acest lucru.

Peşti
Este posibilă o schimbare oarecum ciudată în ceea ce priveşte finanţele tale, astăzi. Se poate să ai parte de pierderi sau să fii nevoit a face cheltuieli neaşteptate, ceea ce poate îţi poate crea un stres foarte mare. Preocupă-te doar de oportunităţile care apar în viaţa ta, începând de astăzi.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×