x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 25 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 25 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

24 Mar 2014   •   22:45
Horoscop zilnic, marţi 25 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Este o zi în care se aşteaptă foarte multe de la tine. Pentru unii – pentru superiorii tăi ierarhici, în special – nu contează ceea ce îţi doreşti, fiind mai important să te dedici muncii tale; în ceea ce te priveşte, deşi ţi-ai dori mai mult timp liber pentru ţine însuţi, nu îl găseşti, deoarece trebuie să îţi onorezi promisiunile. Este indicat să încerci a găsi un echilibru între cele două extreme.

Taur
Te înţelegi foarte bine cu toţi cei cu care interacţionezi, căci simţi că eşti înţeles şi acceptat, ceea ce face ca armonia să îşi găsească locul în viaţa ta. Dar indicat este a face tot posibilul să o păstrezi, deoarece este momentul să înveţi (dacă nu ai făcut-o deja) că nu destinaţia contează, ci călătoria ta până acolo. Concentrează-te asupra provocărilor apărute în domeniul carierei, avansând cu paşi mici şi siguri.

Gemeni
O zi în care îţi este recomandat să ai grijă de finanţele tale mai mult decât de orice altceva. Sunt de evitat cheltuielile făcute doar de dragul de a mai achiziţiona ceva nou. Pe de altă parte, este indicat să nu te destăinui unor oameni pe care abia i-ai cunoscut şi să fii atent ce spui, pentru că este posibil să dai naştere unei situaţii neplăcute foaret greu de “reparat”. Graba strică treaba, nu uită acest lucru.

Rac
Deşi tema generală a săptămânii te îndreaptă către a te concentra asupra chestiunilor legate de familie şi de carieră, astăzi este una dintre zilele în care îţi poţi dedica timpul cu lejeritate persoanei iubite. Încearcă să îţi părăseşti zona de confort tocmai pentru a încerca să creezi una pentru acest om. Ai nevoie de o atitudine pozitivă, această fiind cheia către succesul relaţiei tale.

Leu
Chiar dacă îţi doreşti ceva foarte mult şi vizualizezi cam ce ar trebui să faci pentru a obţine, tot nu reuşeşti foarte uşor să acţionezi în consecinţă pentru a avea parte de ceea ce ţi-ai propus. Poate că îţi va fi mai uşor dacă nu ai mai asculta de sfaturile şi părerile celor din jur, încercând să cauţi bucuria jocului, relaxându-te şi lăsând totul în Voia Divină. Este de preferat a nu crea dispute, mai ales la locul de muncă.

Fecioara
Şi în cazul tău, săptămâna a sosit cu preocupări legate de relaţia de cuplu; astăzi se pare că îţi dedici ziua aceluiaşi scop. În cazul în care intenţionezi a impune noi limite, asigură-te că acestea nu au fost stabilite deja, cu mult timp în urmă, tu uitând de ele. Siguranţa interioară este, de asemenea, foarte importantă pentru tine în această perioadă. Nu acţiona dacă nu te simţi pregătit încă să o faci.

Balanţă
Ai tendinţa de a te grăbi să treci la acţiune atunci când este cazul să stai într-un singur loc, planificându-ţi cu atenţie fiecare mişcare. În ceea ce priveşte familia, ascultă cu atenţie ceea ce membrii acesteia îţi spun. Probabil că se aşteaptă un răspuns – mai ales emoţional – de la tine. Ar fi ideal dacă nu ai renunţa la planurile de viitor prea uşor. O zi în care eşti pus în situaţia de a te împărţi între alţii şi propria-ţi persoană.

Scorpion
Dă voce sentimentelor şi emoţiilor tale. Fără a comunica – mai ales cu persoană iubită – nu vei reuşi să ajungi foarte departe. Încearcă doar să nu exagerezi, criticându-i pe ceilalţi, deoarece s-ar putea să rămâi singur, fără prieteni, aceştia nefiind încă pregătiţi să audă ceea ce tu le spui. Evită scurtăturile ­ fără multă muncă nici chiar magia nu se poate întâmplă.

Săgetător
Este momentul să pui şi mintea, şi emoţiile pe acelaşi plan. Nu te bloca atunci când ţi se comunică ceva, fă-ţi timp pentru a asculta şi acordă atenţie informaţiilor primite. Este interesul tău să înţelegi corect ceea ce se întâmplă, nefiind vorba aici despre cine are dreptate şi cine nu. Cel mai important este să iei în calcul semnele primite şi să acorzi credit intuiţiei proprii.

Capricorn
Astăzi, totul se întâmplă parcă pentru a-ţi aminti ce anume este mai important pentru tine, ce aşteptări ai de la viaţă şi în ce măsură rezultatul acestora depinde, de fapt, de tine şi de deciziile pe care le iei. O zi în care poţi să îţi setezi noi ţeluri de atins, mai ales în ceea ce priveşte cariera, deoarece eşti stăpân pe tine însuţi şi ştii şi pe ce te bazezi pentru a ajunge în vârful ierarhiei, acolo unde îţi este locul.

Vărsător
Lasă-ţi imaginaţia să zburde. Este o zi transformată într-o închisoare de către cei din jur şi de rutină zilnică, de obligaţiile pe care trebuie să le respecţi şi de promisiunile pe care trebuie să le onorezi. Numai visând cu ochii deschişi, din când în când, te poţi elibera de constrângerile impuse din exterior. Ai nevoie de linişte interioară, rezervă-ţi timp pentru a te ocupa de tine însuţi.

Peşti
Vestea bună de astăzi este aceea că, deşi nu îţi poţi îndeplini visele de unul singur, ai acces la toate uneltele de care ai nevoie pentru a reuşi. Cu toate acestea, nu uita faptul că nimeni nu poate fi în această perioadă Centrul Universului, deci cooperarea pe toate planurile este indicată. Nu-ţi lăsa prietenii să se folosească de tine, empatia de care dai dovadă fiind lesne de perceput.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×