x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 29 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 29 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Apr 2014   •   19:21
Horoscop zilnic, marţi 29 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
O zi în care poţi culege roadelor muncii de până acum. Rezultatele încep să se vadă şi ar trebui ca cei din jurul tău să fie încântaţi de reuşitele tale. Ceea ce îţi confirmă faptul că eşti pe drumul cel bun şi că merită să continui. Nu este o zi favorabilă investiţiilor negarantate.

Taur
Noi orizonturi se deschid pentru tine, iar bucuria de a trăi este situată la cote foarte înalte. Totuşi, este nevoie să acţionezi cu tact, deoarece ai tendinţa de a te pierde în multitudinea de idei care îţi vin în minte şi de a uita care este scopul principal. O zi favorabilă timpului petrecut alături de persoana dragă.

Gemeni

Cum recunoşti că ceea ce simţi a fi real este cu adevărat real? Astăzi, rugăcinea sau meditaţia nu ar trebui să lipsească din rutina ta. Încă îţi lipsesc piese din puzzleul imaginii de ansamblu, fiind necesar a le descoperi, însă nu este încă timpul. Nu căuta motive ascunse pentru ce ţi se întâmplă.

Rac
Cel mai bine ar fi dacă ţi-ai asculta propriile sfaturi, cele pe care le oferi şi altora în situaţii similare situaţiei în care tu te afli. Pe de altă parte, în această zi, ar fi bine dacă nu ai acţiona fără a calcula foarte exact consecinţele deciziilor pe care le adopţi. Verifică orice informaţie primeşti.

Leu
Destul de complicată influenţa acestei zile, în ceea ce priveşte cariera, mai ales. Este de preferat să rămâi un simplu observator al acelor lucruri care se întâmplă în jurul tău, neacţionând încă în vreun fel pentru a remedia situaţia în care te afli – sfârşitul săptămânii este potrivit pentru acest demers.

Fecioara
Este foarte bine dacă ai început să îţi faci planuri de viitor. Ziua de astăzi soseşte cu influenţe astrale favorabile acestui demers. Orice ai decide – din dorinţa de a urma noi cursuri sau de a te stabili într-o altă ţară – nu uita că totul trebuie gândit şi pregătit în detaliu.

Balanţa
O zi dedicată plăcerilor de orice fel. Evident, cum tot ceea ce este bun este imoral, ilegal sau îngraşă, va trebui să fii cumpătat în alegeri. În schimb, trebuie să nu uiţi a acorda o importanţă crescută alegerilor pe care le faci astăzi căci ele îţi vor influenţa viitorul, pe termen lung.

Scorpion
Atenţia cea mai mare, astăzi, trebuie acordată relaţiilor, în special relaţiei de cuplu. Diferenţa între bucuria de a fi împreună cu persoana iubită şi o separare cu scandal este diminuată, iar ceea ce intenţionezi devine cu uşurinţa realitate. Elimină intenţiile maliţioase.

Săgetător
Probabil că dacă astăzi ai alege să te ocupi de tine însuţi, mergând la spa sau vizitând şi medicii – dacă este cazul – ai putea spune că ai petrecut o zi conformă infuenţelor astrale. Şi asta deoarece este momentul să te pui pe primul plan, să laşi în urmă grijile pentru alţii. O zi doar pentru tine.

Capricorn
Schimbă-ţi programul. Decide în favoarea ta. Însă, atât timp cât nu acţionezi în aşa fel încât să te situezi pe primul plan, nu te aştepta să o facă alţii pentru tine şi nici să îţi fie prea bine. Fii spontan, bucură-te de viaţa pe care o ai şi fă tot posibilul să o îmbunătăţeşti.

Vărsător
Cât de mult şi ce anume ai de gând să plăteşti pentru propria-ţi siguranţă? Cât eşti dispus să oferi pentru a afla ce anume îţi dă putere? O zi în care poţi afla toate acestea, doar întorcându-te la tradiţii, deoarece doar analizându-ţi trecutul cu atenţie poţi decide ce este mai bine pentru viitorul tău.

Peşti

Se precipită evenimentele în ceea ce te priveşte, chiar dacă programul tău deja este încărcat şi agitat. Însă, ceea ce poţi face astăzi este să aduni toate datele şi să clasifici toate informaţiile pe care le obţii, tocmai pentru a fi pregătit pentru viitor. Nu rata oportunităţile evidente.

Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×