x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi, 29 decembrie 2015. O zi in care este indicat sa oferi daruri din suflet, nu din portofel...

Horoscop zilnic, marţi, 29 decembrie 2015. O zi in care este indicat sa oferi daruri din suflet, nu din portofel...

28 Dec 2015   •   18:48
Horoscop zilnic, marţi, 29 decembrie 2015. O zi in care este indicat sa oferi daruri din suflet, nu din portofel...
  

Horoscop 29 decembrie.  Berbec – Necuratul se "ascunde" in amanari. Un motiv in plus sa nu lasi pe maine ceea ce astazi poti face, mai ales ca te vei putea relaxa cu adevarat abia dupa ce stii clar ca ai terminat tot ceea ce aveai de facut. Spre seara incearca sa fii mai hotarat atunci cand pretinzi ceva anume de la cei din jur.

Horoscop 29 decembrie. Taur – Cu cat ai mai mult senzatia ca lucrurile trebuie sa se intample in conformitate cu doleantele tale, cu atat mai greu iti va fi sa-ti gasesti fericirea. De preferat este sa fii pe cat de ponderat posibil, fara a exagera (in special alaturi de familia ta). Nu refuza sa ajuti atunci cand ti se cere sprijinul.

Horoscop 29 decembrie. Gemeni - Desi vizitele si agapele nu contenesc a fi prezente in programul tau zilnic, simti nevoia de a aprofunda domeniul spiritual al existentei, ceea ce nu se potriveste cu discutiile triviale si dialogurile de complezenta. In consecinta, rezerva-ti seara pentru a o petrece alaturi de cei care-ti sunt apropiati sufletului, oameni cu care poti discuta orice subiect.

    Rac – Nu cheltuind sume nesfarsite de bani pentru a cumpara daruri celor dragi vei da dovada de iubire si de dragoste sincera. Extravagantele iti vor fi din greu taxate, la un moment dat. Lucrurile cele mai pretioase sunt cele care nu costa nimic, de aceea se si ofera atat de rar. O zi in care este indicat sa oferi daruri din suflet, nu din portofel...

    Leu – Probabil ca vei incerca mai multe scheme pana cand vei gasi planul care functioneaza cu adevarat. Insa, a sti din start care sunt detaliile de care trebuie sa tii cont, reprezinta un avantaj execelent. Spre seara poti primi informatii contradictorii, ceea ce s-ar putea sa te debusoleze mai mult decat de obicei. O zi in care ceea ce gandesti devine foarte usor realitate.

    Fecioara – Se pare ca vrei sa simplifici totul, la extrem, de la modul in care alegi s ate imbraci, pana la felul in care vrei sa organizezi petrecerea de Anul Nou. Ceea ce nu exclude demonstrarea afectiunii de care esti capabil, insa nu prin acest fel ii vei convinge pe cei din jur de sentimentele tale curate. Lasa actiunile tale sa vorbeasca in locul unor cuvinte reci.

    Balanta – Alaturi de prietenii dragi te vei simti in al noualea cer, astazi. Toate bune si frumoase atat timp cat eviti sa cheltuiesti mai mult decat ti-ai propus, mai ales daca este vorba de achizitii de care nu ai nevoie. Spre seara este posibil sa ai senzatia ca ai ramas in urma cu realizarea celor propuse, insa nu dispera - in curand, toate se vor aseza pe fagasul lor.

    Scorpion – Se pare ca nimeni nu respecta programul stabilit initial, astazi. Cu atat mai greu iti va fi si tie sa pastrezi coerenta unui program constructiv. Nu este o zi in care dai dovada de putere sau sa fii tu cel care ii coordoneaza pe ceilalti. In schimb, chiar daca iti asculti si urmezi intuitia, aminteste-ti sa iti stabilesti limite clare intre tine si cei care au nevoie de experienta ta.

    Sagetator – Bucuria de care dai dovada este contagioasa; la fel si voiosia si zambetele tale. Niciunul dintre cei aflati in compania ta nu vor putea rezista farmecului tau, lasandu-se inspirati de ceea ce tu propui. Ca atare, ceea ce pentru tine reprezinta o simpla distractie, pentru ceilalti ar putea reprezenta aventura vietii lor. Fii ghidul acestora, suprize frumoase te asteapta.

    Capricorn – Intotdeauna esti acea persoana care isi asuma responsabilitati atunci cand nimeni nu mai are curajul de a continua. De aceasta data, insa, se pare ca nu iti prea pasa de cei care se bazeaza pe ajutorul tau. Abia spre seara vei reveni la "starea ta initiala", ceea ce se ii va face pe multi dintre cei care se afla in jurul tau fericiti. O zi a carei prima parte ar putea sa o petreci de unul singur, asigurandu-ti confortul emotional de care ai nevoie.

    Varsator – Oricat de mult ti-ai dori sa te implici in viata celui/celei de langa tine, oricat de bine crezi ca poti ajuta aceasta persoana sa isi vada visul implinit, nu vei reusi altceva decat sa devii o persoana foarte enervanta. Conflictele sunt prezente, este nevoie doar de o scanteie pentru a izbucni. Abia spre seara iti vei da seama ce anume se intampla, indicat fiind sa astepti pana atunci pentru a te pronunta asupra unei situatii.  

    Pesti – Vei ajuta neconditionat pe oricine iti recunoaste valoarea; pentru ceilalti, preferi sa pastrezi o atitudine rezervata. Insa este o zi in care primesti ceea ce oferi, deci nu te supara daca in anumite momente vei fi tratat cu indiferenta. Spre seara pregateste-te pentru a purta o discutie importanta cu persoana iubita. Concluziile au mari sanse de a fi pe placul tau.

×
Subiecte în articol: horoscop