x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 30 septembrie 2014. Leii au parte de o zi plină de distracţie

Horoscop zilnic, marţi 30 septembrie 2014. Leii au parte de o zi plină de distracţie

29 Sep 2014   •   21:19
Horoscop zilnic, marţi 30 septembrie 2014. Leii au parte de o zi plină de distracţie
Berbec
O zi care poate deveni aparte (în sensul bun) dacă te întâlneşti cu o persoană care îţi este dragă sau dacă faci ceea ce îţi place ţie cel mai mult. Mai ales dacă este vorba despre ceva neplanificat. Tot astăzi poţi scăpa de tiparele de gândire învechite, trebuie doar să ai curajul de a face lucrurile în alt mod decât până acum. Păstrează-ţi simţul etic, indiferent ce anume întreprinzi.

Taur
Este indicat să încerci a-i înţelege pe cei din jur, să le percepi reacţiile într-un mod obiectiv şi să nu îi judeci fără a te pune în locul lor, înainte. Eşti perceput drept o persoană care dispune de foarte multă energie, în această zi, ceea ce te va face de nelipsit în anturajul tău. Pe de altă parte, nu te lăsa pradă emoţiilor şi gândurilor negre.

Gemeni
O zi importantă în materie de asocieri şi relaţionare. Destul de receptiv, de asemenea, la nevoile şi doleanţele prietenilor – ajută atunci când ţi se cere acest lucru. Şi, deşi ţi-ai dori linişte şi – poate – o viaţă boemă, eşti obligat de circumstanţe să dai dovadă de inovaţie şi de o minte genială; nu îţi este permisă liniştea, nicidecum, cel puţin nu astăzi. Cu toate acestea, se pare că este o zi în care te vei distra de minune.

Rac
Deşi este abia începutul săptămânii, ai parte de o zi în care curăţenia sufletească (nu doar cea a ambientului în care trăieşti) este de nelipsit. Calitatea vieţii ar trebui să fie principala ta preocupare, astăzi. Pe cât posibil, nu te da în stambă la locul de muncă; se pare că vor exista situaţii în care (oricum) vei fi nevoit să găseşti soluţii inovatoare pentru ceea ce ai de rezolvat.

Leu
Se pare că este o zi în care te distrezi foarte mult. Mai ales alături de copii. Voia bună şi fericirea nu lipsesc, iar imaginaţia îţi este stimulată, mai ales pentru a da dovadă de creativitate în cele menţionate anterior. Pe de altă parte, independenţa emoţională trebuie câştigată. Scapi cu eleganţă din orice situaţie problematică, inspirându-i şi pe alţii să îţi admire performanţele. O zi pe gustul tău.

Fecioara
Perfecţiunea, deşi pare cel mai nobil scop pe această lume, nu este cel mai important pentru tine, cel puţin nu în această zi, chiar dacă simţi că trebuie să sacrifici calitatea pentru cantitate. Este posibil să ai parte de discuţii aprinse, dialoguri purtate cu cei din familie, însă totul se va termina cu bine, atât timp cât dai Cezarului ceea ce îi aparţine de drept şi lui Dumnezeu ceea ce este al Lui.

Balanţă
Se pare că vei întâmpina momente care mai de care mai “ciudate”, astăzi; probabil că din această cauză te vei simţi agitat, oscilând între a acţiona şi a sta liniştit. Apoi, ia aminte la faptul că emoţiile te-ar putea influenţa mai mult decât este cazul. Indiferent ce se întâmplă, asigură-te că ai dat dovadă de obiectivitate atunci când ai luat o decizie, mai ales dacă aceasta este legată de prietenii tăi.

Scorpion
Dintr-o dată te simţi de parcă toată greutatea a fost luată de pe umerii tăi; era şi cazul, ştiut fiind faptul că se apropie sfârşitul probelor grele, pentru tine. Începi să realizezi că este bine să ai încredere în propriile forţe, uitând ceea ce se ascunde în spatele stărilor tale de supărare, de până acum. O zi în care a da dovadă de originalitate reprezintă deschiderea ta către darurile oferite de Univers.

Săgetător
Pe cât posibil, încearcă să nu dai dovadă de despotism. Pari nemilos, deşi acest gen de manifestare este departe de a-ţi fi caracteristică. Aminteşte-ţi – atunci când dai sfaturi – că fiecare are propriile trăiri şi propriul mod de a percepe lucrurile, elemente pe care ar fi bine să le iei în calcul. Alege să fii receptiv, este cea mai uşoară cale către a câştiga noi prieteni.
 
Capricorn
Te poţi simţi destul de singur, astăzi. Eliminat, cumva, dintre cei pe care ţi i-ai dori alături. De altfel, tot din această cauză şi stările tale pot fi oscilante – când încântat, când trist. Retrage-te în gândurile tale, fiind creativ şi folosindu-ţi imaginaţia în orice întreprinzi; rezultatele obţinute au mari şanse de a fi peste aşteptările tuturor. Fii sincer cu tine însuţi, este cel mai important lucru.

Vărsător

Este o zi în care ai tendinţa de a te dedica mai mult grupului din care faci parte decât familiei tale. Problemele apar atunci când înţelegi greşit ceea ce ţi se spune sau traduci greşit nevoile pe care ceilalţi le au, mai ales în a doua parte a zilei. Fii cu băgare de seamă (în cazul în care eşti singur şi îţi cauţi perechea) în ceea ce îi priveşte pe cei pe care abia îi întâlneşti, asigura-te că le-ai receptat corect dorinţele.

Peşti
Orice, mai puţin să faci aceleaşi lucruri pe care le faci de obicei, astăzi. Rutina banală te scoate din sărite şi ai vrea să experimentezi alte lucruri. Indiferent dacă alegi să îţi continui drumul sau cauţi o nouă cale, nu uita că sinceritatea este vitală în astfel de circumstanţe. Marte îţi reaminteşte (prin poziţia sa în casă şi semn, în horoscopul tău solar) că eşti pregătit pentru a face acele schimbări de care ai nevoie.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×