x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 5 august 2014. Berbecii plini de optimism şi voie bună

Horoscop zilnic, marţi 5 august 2014. Berbecii plini de optimism şi voie bună

04 Aug 2014   •   21:56
Horoscop zilnic, marţi 5 august 2014. Berbecii plini de optimism şi voie bună
Berbec
Mult optimism şi voie bună, în ceea ce te priveşte, dar doar în a doua parte a zilei. În restul timpului trebuie să fii atent cum alegi să te prezinţi celor din jur, ce stare de spirit ai şi, pe cât posibil, să nu te vaiţi sau să îi încarci pe ceilalţi cu problemele tale. Ai putea transforma o parte din exuberanţa ta în compasiune pentru cei din jur.

Taur
Ai putea avea ceva mai multă încredere în persoana iubită şi, de asemenea, în asociaţii tăi. Este adevărat, felul în care reacţionezi ar putea fi considerat de unii ca fiind “dur”, ceea ce îi poate îndepărta de tine. Este o zi în care ar fi bine dacă ai fi mai maleabil, evitând ideile fixe. O zi în care nu întotdeauna drumul cunoscut este drumul cel mai scurt.

Gemeni
Optimist, carismatic şi opulent în exprimare – pe alocuri, eşti persoana pe care oricine şi-o doreşte a-i fi partener. Succesul nu te ocoleşte şi puţini sunt cei care îţi pot egla geniul, astăzi. O zi în care eşti persoana potrivită la locul potrivit, filantrop şi protector în acelaşi timp.

Rac
Locul de muncă redevine principalul subiect care îţi captează (sau care ar trebui să îţi capteze) atenţia. Nu prea ai timp liber şi pentru tine, nu în această zi, cel puţin. Dedică-ţi resursele pentru a-ţi îndeplini îndatoririle pe care le ai, făcând tot ceea ce poţi pentru a demonstra că eşti cel mai bun.

Leu
Promisiunile făcute trebuie respectate, deşi se pare că ai face orice pentru a te distra şi… cam atât. Nu are sens să provoci certuri şi neînţelegeri doar pentru că nu vrei să duci la bun sfârşit ceea ce trebuie să îndeplineşti. Femeile, în general, (probabil mama ta, în mod special) sunt cele care te vor ajuta astăzi.

Fecioara
O zi în care intenţiile tale bune pot fi greşit percepute de cei cărora acestea se adresează. Deşi, de obicei, intuiţia nu îţi joacă feste, de această dată este posibil să fie greşit interpretată, ceea ce te obligă să asculţi mai mult de raţiune. Stai mai mult timp acasă, este locul ideal pentru liniştea ta.

Balanţă
Se pare că nu te poţi concentra foarte bine pe ceea ce ai de făcut. Şi asta deoarece gândurile îţi sunt departe, sufletul îşi doreşte o nesfârşită vacanţă petrecută pe tărâmuri neumblate de picior de om, încă. Acceptă situaţia aşa cum este şi aminteşte-ţi că şi mâine este o zi în care poţi munci.

Scorpion
O altă zi în care mintea îţi spune una şi sufletul alta, iar alegerea între acestea este foarte greu de făcut. Poţi rezolva această problema în cazul în care manifeşti toată pasiunea de care dai dovadă în muncă pe care o faci. În orice caz, luptele tale interioare şi efectul acestora nu îţi sunt de ajutor, astăzi.

Săgetător
Emoţiile tale ies la suprafaţă şi odată cu acestea şi ceea ce gândeşti va fi spus cu voce tare. Deşi pare un scenariu deloc agreabil, surpriză poate fi una plăcută, interlocutorii tăi nefiind afectaţi în vreun fel de ceea ce spui. Este recomandat a-i ascultă şi pe ceilalţi, însă. Ai de învăţat din experienţa lor.

Capricorn
Mult mai rezervat decât de obicei în conversaţiile cu ceilalţi, ziua începe pentru tine reconsiderând aportul tău în relaţiile cu ceilalţi. Nu te poţi izola, încă, de aceştia, deşi ar fi de preferat să pleci din locurile sau din relaţiile în care nu te simţi bine. Fii diplomat şi ascunde-ţi optimismul, nu este mereu bine văzut de cei cu care interacţionezi.

Vărsător
În prima parte a zilei eşti provocat să te implici în rezolvarea tuturor problemelor din mediul tău. Abia după ora prânzului ai timp de tine şi de planurile tale, totul devenind aproape perfect. Este de preferat să asculţi sfaturile prietenilor tăi, aceştia fiind singurii cu care te afli pe aceeaşi lungime de undă.

Peşti
Încă o zi în care compasiunea pentru ceilalţi reprezintă caracteristică de bază a personalităţii tale, dar nu este un motiv serios pentru a renunţa la propiul tău sistem de credinţe. Este indicat să rămâi ancorat în realitatea obiectivă, mai ales în a doua parte a zilei, numai aşa reuşind a fi o bună călăuză pentru ceilalţi.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×