x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 11 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 11 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Iun 2014   •   22:34
Horoscop zilnic, miercuri 11 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi eşti puternic implicat în acţiuni ce privesc sectorul financiar şi de abia spre seară vei reuşi să te detensionezi, lăsând în urmă sentimentele de frustrare sau de nesiguranţă pe care e posibil să le simţi. Încrâncenarea nu-ţi este de folos şi nici stricarea relaţiilor parteneriale nu este recomandată doar pentru că vrei ca tu să revoluţionezi sistemul şi să aduci reguli noi.

Taur
Relaţia cu partenerul de viaţă pare să te aducă astăzi în ipostaza de a face compromisuri care te pot costa prea mult. Dornic de intimitate, rişti să pari posesiv şi ar trebui să te întrebi dacă nu cumva te încearcă unele sentimente de neîncredere. Însă, este o zi cu multă încărcătură emoţională, pe care, dacă o gestionezi cu prudenţă, o poţi termina într-un mod mult mai relaxat.

Gemeni
În această perioadă de reconfigurare a atitudinii privind câştigurile băneşti, ziua de azi e mai curând potrivită să te concentrezi pe ducerea la bun sfârşit a proiectelor de la locul de muncă deja începute, decât să începi ceva nou. Implicarea activă şi fără mici pauze te poate extenua, aşa că nu sta peste program şi caută să te relaxezi, ieşind seara în oraş cu partenerul tău.

Rac

Persoana iubită te poate găsi astăzi mai pasional şi dornic de a vă bucura de câteva clipe de intimitate. Totuşi, încearcă să nu-i acaparezi spaţiul personal. Chiar dacă poate simţi un imbold de a tranşa rapid şi într-un mod nu tocmai elegant chestiuni legate de statut şi implicare atât la serviciu, cât şi în familie, e bine să-ţi laşi emoţiile să se tempereze, ieşind să alergi într-un parc.

Leu
Activităţile care-ţi cer implicare trup şi suflet acasă, alături de membrii familiei, par să fie astăzi soluţia pentru a trece peste frustrările legate de împărţirea între carieră şi familie. Nu demaraţi nimic, doar rezolvaţi ceea ce deja aţi stabilit. Cum poţi trăi la intensitate crescută bucuria de fi înconjurat de cei dragi, încheie ziua ieşind în oraş şi încercând împreună noi aventuri.

Fecioara
Dacă ai început să te întrebi dacă planurile tale de viitor îţi pot satisface cu adevărat cerinţele emoţionale interioare, ziua de azi te poate ajuta să sapi mai profund în bagajul de informaţii pe care îl ai la îndemână. Eventual stai de vorbă cu cineva apropiat şi evită să te laşi cuprins de sentimente de devalorizare. Ai nevoie să-ţi reconfigurezi sistemul de valori, dar asta cere timp.

Balanţă
Banii şi obţinerea unei siguranţe financiare pot fi subiectul principal de preocupare pentru ziua de astăzi. Poţi să conştientizezi ce cheltuieli faci doar pentru confortul personal şi la care poţi renunţa, dacă va fi nevoie. Simţi că trebuie să schimbi modul de abordare legat de familie şi de eventuale investiţii, dar escaladarea situaţiilor trebuie evitată, nefiindu-ţi deloc în avantaj.

Scorpion
Fluctuaţiile emoţionale dar şi intensitatea cu care resimţi totul pot fi astăzi surse suplimentare de tensiune în relaţiile parteneriale. În plus, la serviciu poţi întâlni provocări care te fac să te exprimi într-o manieră autoritară, aşa că fii atent cum îţi gestionezi surplusul de energie. Şi, după o zi destul de agitată, ai grijă la cât vei cheltui pentru a te putea relaxa.

Săgetător
Astăzi poţi fi frământat de griji, nefiind pe deplin mulţumit de felul cum decurg relaţiile cu cei cu care colaborezi şi că poate faci compromisuri care nu te avantajează. Nu este însă momentul să treci la fapte, ba din contră, fă tot posibiliul să te relaxezi cumva, lăsând în urmă aceste chestiuni şi îţi vei recăpăta toată energia şi buna dispoziţie o dată cu venirea serii.

Capricorn
Relaţia cu persoana iubită pare să nu se ridice la înălţimea standardelor tale emoţionale şi poţi simţi nevoia să-ţi revizuieşti atitudinea dacă nu-ţi oferă perspective concrete de viitor. Acordă-ţi timp suficient de gândire şi nu lua măsuri radicale. Poate una dintre cele mai bune variante ar fi să petreci câteva momente de solitudine, să fii doar tu cu intuiţia şi cu gândurile tale.

Vărsător
Imaginea pe care doreşti să o afişezi azi în societate poate intimida, încercând să ascunzi astfel insecurităţi de ordin emoţional. Nici dialogurile purtate nu sunt lipsite de apariţia unor eventuale scântei, dorind cu tot dinadinsul să-ţi impui punctul de vedere. Găseşte o cale de a controla aceste impulsuri, iar spre seară rezervă-ţi o întâlnire cu prietenii tăi de distracţii.

Peşti
Poţi fi preocupat astăzi, crezându-te insuficient pregătit sau simţind că întâmpini blocaje legislative în demersurile tale artistice sau relaţionale. Asociaţii te forţează într-o oarecare măsură să reconfigurezi radical strategiile, inclusiv din punct de vedere bănesc, dar cel mai indicat ar fi ca azi să laşi lucrurile să se limpezească şi să-şi urmeze cursul într-o manieră mai relaxată.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×