x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 17 septembrie 2014. Scorpionii îşi rotunjesc bugetul prin investiţii îndrăzneţe

Horoscop zilnic, miercuri 17 septembrie 2014. Scorpionii îşi rotunjesc bugetul prin investiţii îndrăzneţe

16 Sep 2014   •   20:29
Horoscop zilnic, miercuri 17 septembrie 2014. Scorpionii îşi rotunjesc bugetul prin investiţii îndrăzneţe
Berbec
Astăzi eşti implicat în treburile gospodăreşti şi acorzi o importanţă deosebită relaţiei cu cei dragi, pe care s-ar putea să-i copleşeşti cu atenţia ta. Oricât ai fi de bine intenţionat, aspectele provocatoare ale Lunii te pot pune în situaţia de a fi perceput un pic cam dominator şi posesiv, chiar uşor irascibil, dacă lucrurile nu decurg cum doreşti. Eşti destul de emoţional, deci nu pune la suflet.

Taur

Relaţia cu rudele este astăzi în atenţia ta, simţind dorinţa de a te întâlni cu acestea şi a mai schimbă câteva impresii. Vrei sau nu, nişte secrete ar putea ieşi la suprafaţă, oricât ai încerca să menţii controlul situaţiei. Ţine cont că ideile conservatoare îţi pot da ceva de furcă, nefiind tocmai dispus să adopţi uşor puncte de vedere total diferite sau să te dezici de anumite credinţe.

Gemeni

Deciziile luate astăzi în privinţa banilor pot fi influenţate de stările tale emoţionale dar dacă te decizi să cumperi ceva celor dragi, măcar vei ţine cont de aspectele practice. În schimb, modificările neaşteptate venite din zona prietenilor îţi pot afecta încrederea personală, dar indicat ar fi să nu iei decizii radicale. Acum ştii cu cine ai de-a face dar e nevoie să nu uiţi de importantă diplomaţiei.

Rac
Cu Luna aflată în propriul semn, stările puternic emoţionale nu-ţi sunt tocmai străine, însă provocarea zilei va fi să găseşti un echilibru între satisfacerea propriilor nevoi de siguranţă şi încercarea de a constrânge oarecum partenerul de cuplu. Evită stările tensionale şi încearcă să împărtăşiţi bunele şi relele într-o manieră calmă. Zona publică îţi poate oferi surprize, deci fii în gardă!

Leu
Dacă te frământă ceva, ideal ar fi să încerci să discuţi problema cu cineva de încredere din familie, mai ales dacă sunt şi bani la mijloc, având certitudinea că vei face alegerile potrivite. Este posibil să fii preocupat de sănătatea ta şi este important să acorzi atenţie nevoilor pe care ţi le transmite corpul, fiind dispus să iei în calcul metode sau abordări radicale, chiar dacă nu-ţi este uşor.

Fecioara
Astăzi vei căuta compania prietenilor apropiaţi, având câte o vorba utilă pentru fiecare, încercând să le porţi de grijă. Totuşi, astfel poţi provoca gelozia persoanei iubite, care nu vede cu ochi buni acest mod de divizare a afecţiunii tale. Deşi nu îţi doreşti prea multe surprize, astăzi poţi experimenta diverse situaţii care-ţi pun la încercare toleranţa la posesivitate sau la fluctuaţii financiare.

Balanţă
Astăzi ieşi în evidenţă în zona socio-profesională, doreşti să menţii o atmosferă cât mai confortabilă dar aspectele tensionate din sfera relaţională te pot provocasă-ţi percepi şi latura vulnerabilă precum şi nevoia de susţinere. Partenerii tăi pot fi imprevizibili, te poţi simţi atacat de unele critici, dar nu poţi obţine aprobarea tuturor. Vei avea nevoie de mult tact pentru a gestiona aceste momente.

Scorpion
Cu Marte tocmai intrat în sectorul financiar ai demarat probabil acţiuni îndrăzneţe prin care să-ţi rotunjeşti bugetul. Totuşi, din când în când ai nevoie şi de momente de relaxare, poate o mică vacanţă alături de buni prieteni, pe care să o dedici necesităţilor spirituale dar şi relaxării trupeşti. Aşteaptă-te însă la surprize la locul de muncă, dar încearcă să aplanezi discuţiile ce se pot aprinde rapid.

Săgetător
Ai entuziasm şi energie să-ţi lărgeşti sfera de cunoaştere dar şi curaj să experimentezi în zona creativităţii. Însă astăzi, partea emoţională şi în special nevoia de siguranţă afectivă se pot manifesta pregnant. Independenţa persoanei iubite şi manifestările tale de posesivitate pot genera angoase puternice dacă nu iei atitudine, înfruntând conştient temerile care te preocupă.

Capricorn
Compania reconfortantă a partenerului de viaţă şi împărtăşirea filosofiei de viaţă par să fie dezideratele zilei de astăzi. Însă, există o limită foarte fină între oatitudine preocupată de nevoile celuilalt şi tendinţa de a şti tu ce este mai bine pentru acesta. Poate că ai cele mai bune intenţii dar există riscul să nu fii cu totul înţeles, de aceea nu-ţi vărsa nervii pe cei dragi din familie.

Vărsător
Îţi doreşti o atmosferă ca acasă la locul de muncă şi tinzi să ai încredere în cei cu care alegi să te asociezi. Fie că vor apare modificări în agenda deja stabilită, fie vei fi nevoit să faci deplasări neprogramate, este cert că nu-ţi va conveni şi sunt şanse că tensiunile create să se lase cu diverse neplăceri în sfera digestivă.Caută să rezolvi anumite tipare de a reacţiona din punct de vedere emoţional.

Peşti
Atenţia acordată atât persoanei iubite dar şi copiilor are totuşi pe lângă latura plină de afecţiune şi o latură pragmatică, orientându-te mai degrabă către adevăratele lor nevoi. Provocările apar în zona financiară, unde veniturile par să nu-ţi susţină necesitatea unei stabilităţi, ceea ce îţi afectează evident dispoziţia. Poţi accesa însă cu puţin efort creativ resursele necesare sau reconfigura planurile.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×