x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 19 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 19 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Mar 2014   •   21:42
Horoscop zilnic, miercuri 19 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
În primele ore ale dimineţii probabil vei fi tentat să abordezi într-o manieră cât se poate de directă o problemă legată de zona partenerială. Cu toate acestea, nu veiuită să păstrezi uzanţele diplomaţiei, dar deciziile amână-le pentru un moment mai inspirat. După prânz, va fi mai uşor să te ghidezi după vocea intuiţiei, atât în ceea ce priveşte chestiunile financiare dar şi în cele referitoare la motivaţiile din spatele comportamentului unor membri apropiaţi din familie.

Taur
Ziua începe cu multă energie pe care, dacă ştii s-o controlezi bine, vei evita posibile conflicte cu colegii, rezolvând o mulţime de treburi la serviciu. Apoi, sectorul asocierilor îţi va acapara atenţia şi încearcă să profiţi de contextul favorabil care-ţi permite o evaluare rapidă atât a oamenilor cât şi a evenimentelor. Important este totuşi să nu-ţi faci speranţe exagerate în legătură cu unele persoane pe care le consideri importante pe viitor, păstrând pe cât posibil o abordare raţională.

Gemeni
Zona emoţională va fi cam greu de gestionat, mai ales în prima parte a zilei, când copiii sau persoana iubită îţi pot da ceva bătăi de cap. Însă restul zilei va fipropice unei discuţii serioase cu şeful sau un posibil nou angajator, având acum abilitatea de a citi uşor printre rânduri dar şi de a etala o anume imagine care te avantajează. Dacă vizezi un domeniu legat de exprimarea artistică, cu atât mai bine. Emoţiile puternice înseamnă consum nervos, deci încearcă să nu uiţi de odihnă.

Rac
Dacă ziua poate începe sub auspicii tensionate acasă şi oricât te-ai abţine, tot e posibilă o mică răbufnire, atmosfera se detensionează odată cu schimbarea devibraţie a Lunii. Astfel, după prânz, exprimarea plină de sensibilitate a emoţiilor experimentate de ţine de-a lungul timpului se poate face într-o manieră facilă putând să dai curs unui demers literar sau pur şi simplu împărtăşindu-ţi povestea celor apropiaţi. Iar dacă ai în plan o vacanţă, alege cu inima destinaţia.

Leu
După un început mai anevois, când discuţiile nu par a ajunge la vreun rezultat, restul zilei este potrivit unei atente activităţi introspective pentru clarificarea unor situaţii în care eşti implicat alături de familie. Şi, dacă accepţi provocarea nu tocmai plăcută, de a-ţi înfrunta temerile, angoasele şi de a identifica tiparele care te-au adus aici, drumul către lumina revelatoare e pe jumătate parcurs. Nu uita să ţii cont de nevoile individuale ale celor apropiaţi atunci când vrei să oferi ajutorul.

Fecioara

Încearcă să te abţii să iei decizii legate de bani în orele dimineţii fiindcă vei fi influenţat negativ de starea ta emoţională. Restul zilei promite un gen de interacţiune cu partenerul de viaţă într-o manieră în care aproape că nu mai sunt necesare cuvintele. Totuşi, e bine să menţii o limita realistă în ceea ce priveşte promisiunile care-ţi pot fi acum oferite, chiar dacă la rându-ţi te poţi baza pe flerul intuitiv. Şi, acest lucru e valabil în orice discuţie care are că scop o negociere.

Balanţă
Oricât ai încerca o abordare paşnică, riscul de a deveni irascibil în prima partea zilei e destul de crescut şi cel mai indicat ar fi să-ţi canalizezi energia spre propria persoană, către o activitate ce ţine de estetică personală. Apoi, apele emoţiilor se vor mai linişti, putând să-ţi foloseşti cu succes inteligenţă intuitivă atunci când îţi propui să rezolvi aspecte financiare care ţin de locul de muncă. Cu cât îţi vei folosi mai mult creativitatea, cu atât mai avantajat vei fi.

Scorpion
Emoţii clocotitoare legate de relaţii mai vechi pot reveni acum să te tulbure dar, odată cu intrarea Lunii în propriul semn îţi poţi face speranţe privind o nouă relaţie de dragoste. Fie că întâlneşti pe internet persoană mult visată, într-o călătorie pe care o întreprinzi sau chiar la o petrecere de familie, e recomandabil să nu te iluzionezi chiar din primele momente, cu atât mai mult dacă pare prea frumos că să fie adevărat. Bucură-te de aceste emoţii şi transpune-le într-o formă artistică.

Săgetător
Dacă ai în plan demararea unui proiect important, amână-l pentru o altă zi deoarece statusul emoţional poate şi confuz şi turbulent. Cel mai indicat ar fi să-ţi dediciziua unor activităţi mai retrase, care-ţi permit racordarea la sfera spirituală sau măcar alocă-ţi timp pentru a cere sfatul unei persoane apropiate din familie într-o chestiune legată de investiţii financiare sau aspecte locative. Acordă o atenţie sporită relaxării şi mesajelor care-ţi parvin pe calea visului.

Capricorn
Primele ore ale dimineţii îţi pot pune nervii la încercare într-o confruntare cu superiori sau alte autorităţi, deci ar fi de preferat să amâni discuţii hotărâtoare privind cariera. În restul zilei, îţi va fi mai uşor să decelezi din multitudinea de contacte şi activităţi sociale, care anume sunt cu adevărat importante pentru realizarea planurilor tale de viitor. În plus, te poţi folosi de un discurs care să farmece audienţă, atât în mediul de afaceri, cât şi în cercul de prieteni iar dacăai preocupări legate de domeniul spiritual, alătură-te unui grup care-ţi împărtăşeşte convingerile.

Vărsător
Ca să eviţi semnarea unor documente sau legalizarea unor parteneriate sub imperiul emoţiilor, încearcă să-ţi temperezi impulsivitatea, mai ales de dimineaţă. Ziua este potrivită evaluării oamenilor şi situaţiilor care te pun într-o lumină favorabilă în sectorul social şi care-ţi oferă avantaje din punct de vedere bănesc, cu condiţiasă fii atent la orice pare a-ţi garanta câştiguri facile. Ia-ţi timp să cântăreşti pe îndelete toate ofertele, şi axează-te pe lucrurile cu adevărat importante.

Peşti
Chiar dacă emoţiile te pot tulbura în prima parte a zilei, răscolind vechi trăiri şi pasiuni, spre prânz se va face simţită o detensionare a atmosferei şi un curs mai lin al evenimentelor. Abordările preponderent intuitive şi aplecarea către zona spiritualităţii vor fi coordonatele zilei de astăzi iar evadările din cotidian sunt binevenite atâta timp cât nu te cufunzi prea mult în visare. Latura imaginativă te va ajuta să te exprimi într-un mod extrem de creativ, totul e să-ţi menţii concentrarea.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×