x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 2 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 2 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Apr 2014   •   20:53
Horoscop zilnic, miercuri 2 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Ai în minte o idee despre ce anume trebuie să faci să aduci mai multă siguranţă în viaţa ta, inclusiv din punct de vedere material. Acest lucru te poate presa să iei măsuri radicale, să schimbi total raporturile atât cu cei de acasă, cât şi cu cei din sfera ta socială. E bine să nu te fixezi pe o soluţie unică, aşteptând prea multde la ceilalţi sau să crezi că îţi poţi asumă responsabilităţi mai multe decât poţi face faţă efectiv. Ia lucrurile treptat şi acordă timp planificării.

Taur
Astăzi ar trebui să te ocupi în mod special de propria persoană, acordând mai multă atenţie stării tale de bine. Nu te preocupa de ce spun alţii şi încearcă să ieşi cu ceva în evidenţă, atrăgând simpatia unei persoane cu influenţă. E recomandabil să nu rămâi rigid referitor la convingerile tale personale deoarece este posibil să conştientizezi din senin cauze aparent ascunse ale unor comportamnete dar şi modalităţi originale de a aborda domeniul spiritual.

Gemeni
Simţi un puternic impuls de a-ţi reorganiza resursele personale dar şi cele provenite de la alte persoane cu scopul de a materializa un vis, un plan de viitor. În plus, ai încă puterea de a convinge, atrăgând de partea ta persoanele de care ai nevoie. Acordă-ţi timp suficient să-ţi clarifici gândurile, eventual apelând la tehnici de relaxare, ca apoi să analizezi realist care sunt limitele până unde poţi merge şi pe cine te poţi baza. Nu uită să acorzi o atenţie sporită vocii intuiţiei.

Rac
Ziua ar fi potrivită petrecerii unor momente plăcute alături de prieteni, ieşind în oraş, savurând o mâncare bună într-o ambianţă plăcută. Nu eşti într-o dispoziţie debordantă, propice experimentării unor senzaţii noi, dar ar fi bine să fii totuşi pe recepţie dacă lucrurile iau brusc o întorsătură neaşteptată în carieră. De aceea, consolidează relaţiile cu parteneri de nădejde, asigura-te cu un plan B pentru orice eventualitate şi fii sigur că te vei putea adapta la situaţie.

Leu
Nevoia de expansiune, de noi experinţe personale devine imperioasă, cuprinzând atât locul de muncă sau activităţile cotidiene cât şi dezvoltarea către noi dimensiuniale spiritualităţii. Calmul pe care îl vei afişa, gestionarea judicioasă a energiei pentru a putea face faţă tuturor responsabilităţilor nu vor avea cum să treacă neobservate. Însă, această concentrare pe zona socială poate defavoriză relaţiile cu cei de acasă, aceştia simţindu-se vitregiţi de atenţia ta.

Fecioara
Dacă nu te lansezi în acţiuni speculative şi nu-ţi faci planuri exagerate de viitor poţi reduce riscul unor surprize nu tocmai plăcute care implică investiţii, împrumuturi sau moşteniri. Mizează pe onestitate şi vei putea atrage partenerii care să te susţină. Dacă ai posibilitatea, foloseşte acest răstimp pentru o deplasare unde să ai ocazia să te conectezi cu natura, să experimentezi senzaţii şi să faci conexiuni între creativitatea personală şi idealurile tale.

Balanţă
Domeniul relaţional traversează o perioadă tumultoasă, iar astăzi în mod deosebit poţi să te confrunţi cu sentimente de posesivitate sau cu lupte de putere în relaţiile intime. Orice reacţie a partenerului poate declanşa din senin o stare conflictuală, de aceea ar fi de evitat manifestările dominate de impulsivitate. Temerile şi fobiile trebuie tratate în interiorul tău, nu doar să laşi senzaţia că ai totul sub control. Ai puterea acum să-ţi clarifici ce doreşti şi să-ţi alegi partenerul de drum.

Scorpion
Ideile reformatoare exprimate dar şi susţinerea cu tărie a conceptelor în care crezi poate deranja persoane care nu-ţi vor binele. Astfel, fii mai atent la mediul încare lucrezi, aici surprizele având şanse să apară în orice moment, dându-ţi planurile dar şi programul peste cap. Deşi eşti mai atent cu partenerul tău şi dornic de a te bucura de momente de senzualitate, rămâi totuşi într-o zona sigură, mergând mai degrabă pe soluţiile deja probate până în prezent.

Săgetător
Multă energie dedicată locului de muncă ar fi predispoziţia zilei de astăzi. Şi, oricât te-ai dedica astfel încât lucrurile să iasă cum vrei tu, fereşte-te de acţiuni riscante. Se poate să traversezi o perioadă în care, din dorinţa de a da lovitura, să fii tentat să-ţi faci planuri financiare fără acoperire. Nici excesele de natură alimentară nu trebuie neglijate, fiind greu să rezişti tentaţiilor. Cum corpul tău are nevoie de mai multă atenţie, fereşte-te de surmenare şi alimente indigeste.

Capricorn
Astăzi vei fi predispus să te laşi în voia simţurilor, având ocazia de te bucura de momente petrecute în natură sau ieşind în oraş, într-un local cu o ambianţă selectă. Probabil că simţi starea conflictuală care pluteşte în aerul de acasă şi e inutil să încerci să eviţi confruntarea. Mai bine, spune cu calm ceea ce te preocupă, ce aşteptări ai şi mai ales direcţia în care vrei să te îndrepţi. Şi, important, ascultă şi ceea ce are de spus partenerul tău de viaţă.

Vărsător
Dacă nu ar exista riscul ca orice conversaţie să se transforme într-un tir de replici care să lase audienţa fără reacţie, ziua ar fi potrivită pentru retragerea în intimitatea propriului cămin. Astfel, un răstimp de încărcare a bateriilor în ritmul tău, negrăbit de nimeni şi de nimic nu poate decât să fie binevenit. Iar dacă ai la dispoziţie şi un petic de pământ cu care să-ţi faci de lucru, conectarea cu sinele tău interior şi găsirea zonei de confort se vor dovedi mult mai facile.

Peşti

Timpul de reacţie se poate să fie uşor încetinit, aşa că orice activitate care ţine de zona comunicării ar trebui revizuită. Planifică-ţi agenda, de altfel destul de încărcată, în ritmul propriu, altfel riscând să rămâi în urmă. E indicat să ţii cont şi de acum înainte de presentimentele tale, de intuiţiile primite, mai ales că ai tendinţa de a credita cu mult optimism punerea în practică a unor talente personale. Însă nu renunţa la acestea, doar evită riscurile financiare asociate.

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×