x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 26 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 26 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Mar 2014   •   20:42
Horoscop zilnic, miercuri 26 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Exprimarea individualităţii este favorizată cu precădere în cercul tău de prieteni sau cunoştinţe, având posibilitatea să vă împărtăşiţi cele mai îndrăzneţe vise legate de viitor. Spontaneitatea şi nonconformismul sunt elementele de baza în această ecuaţie dar şi deschiderea către puncte de vedere inedite. Sistemele ierarhice sunt în continuare într-un proces de transformare, cerându-ţi o nouă abordare, dar e important să cultivi mai întâi moderaţia înainte de a acţiona.

Taur
Încrederea dar şi puterea de a valorifica oportunităţile pe care le manifeşti în zona socio-profesională îşi au cel mai probabil originea în educaţia primită din familie, fapt ce-ţi facilitează luarea iniţiativei. În plus, astăzi te poţi baza pe o doză mai mare de spontaneitate cu care poţi face o bună impresie, mai ales dacă te prezinţi la un interviu de angajare. Cum nu poţi trece astăzi neremarcat, pune accentul pe abordări inovative şi ai curajul să experimentezi.

Gemeni
Dacă vei reuşi să-ţi expui într-o manieră moderată principiile morale la care te raportezi, fără a deveni prea vanitos, ziua de astăzi promite o atmosferă degajată, propice interacţiunilor sociale. Astfel, setea ta de idei revoluţionare, de provocări în sfera mentalului îşi poate găsi satisfacţie dacă alegi un mod de petrecere a acestei zile ieşit din tiparele obişnuite. Ieşi în lume şi fii gata să culegi informaţii utile care-ţi vor fi de folos mai ales pe viitor.

Rac
Deşi astăzi poţi fi înclinat mai mult către introspecţie, ai la dispoziţie resurse de a transforma într-o manieră originală experienţe din trecut, învăţând din lecţiile acestora. Ziua este favorabilă activităţilor care ţin de cercetare, filosofie, studiu genealogic şi este important să ai încredere în puterea de mobilizare intelectuală. Poţi face faţă cu brio oricăror provocări mai ales la locul de muncă, bazează-te pe reacţii spontane, fără însă a revoluţiona tot sistemul.

Leu
Astăzi poţi experimenta un mod de relaţionare original, având şansa de a învăţa noi concepte din interacţiunea cu ceilalţi. Eşti sensibil la subiecte precum libertatea de mişcare, spaţiul individual, dar şi exprimarea convingerilor într-o manieră necenzurată. Simţi la un nivel subtil care sunt subiectele importante asupra cărora merită să te apleci şi ai capacitatea de a gândi macro, într-un mod vizionar. Totuşi, nu încerca să conteşti întreaga filosofie de viaţă a celor din jur.

Fecioara
Cum să experimentezi, să găseşti soluţii originale la problemele cotidiene pare provocarea zilei. Dispoziţia degajată şi deschiderea către dialogul cu cei din anturaj te ajută să pui în practică rapid orice idee. Totuşi, nu uita că toată această agitaţie te poate extenua uşor, deci ia-ţi şi momente de respiro. Astăzi este un moment bun şi pentru a cere un sfat avizat celor din familie în legătură cu un plan al tău de viitor care-i implică pe aceştia într-o oarecare măsură.

Balanţă
Fie că este vorba de copii sau de persoana iubită, te poţi bucura de o atmosferă degajată, uitând de restricţii şi lăsând loc spontaneităţii să vă însenineze ziua. Poţi vedea astfel într-o lumină nouă sfera relaţională, având ocazia să o redefineşti, fără însă a uita complet de trecut. La serviciu, integritatea şi principiile etice comportamentale sunt ingredientele de bază pentru a face o bună impresie şi a câştiga încrederea superiorilor, dar nu uita să-ţi foloseşti şi intuiţia.

Scorpion
Se poate să ai nişte idei revoluţionare privind căminul sau să doreşti să reconfigurezi programul activităţilor de rutină care implică familia. Totuşi, vei găsi o abordare favorabilă compromisului, fiind dispus să asculţi orice idee interesantă. Ideile creative abundă şi le priveşti într-o manieră încrezătoare materializandu-se, dar nu trebuie să te rezumi doar la imaginea de ansamblu, atenţia la detalii având acum şi ea o importanţă deosebită.

Săgetător

Accentul pus pe comunicare şi pe ideile creative te poate ajuta astăzi să stabileşti cât mai multe contacte utile şi folosindu-te intens de imaginaţie poţi rezolva chestiuni cotidiene într-o manieră originală. În plus, familia te susţine în toate privinţele. Partea mai puţin plăcută de care trebuie să ţii cont este dificultatea de a menţine un ritm ordonat al activităţilor propuse, riscând să sari de la un subiect la altul sau dintr-o activitate într-alta, fără a materializa ceva.

Capricorn
Astăzi ai ocazia să vezi într-o manieră cu totul nouă relaţiile tale cu familia, conştientizând adevărata valoare a acesteia. Astfel, poţi integra în mod concret experienţa celor dragi în noile tale planuri de viitor. În plus, rudele apropiate îţi vor susţine punctele de vedere dar şi conceptele cu care te prezinţi în societate, iar acest lucru nu face decât să-ţi sporească încrederea în succes. Dacă te temi că unii prieteni nu-ţi mai împărtăşesc valorile, reconsideră relaţia voastră.

Vărsător
Cu atâta energie cât îţi oferă această zi, spui pe bună dreptate că poţi muta şi munţii din loc. În plus, vei simţi nevoia să fii foarte vocal, răspunzând celor mai mici provocări cu replica potrivită şi cu soluţii revoluţionare la tot felul de chestiuni cotidiene. Atenţie totuşi la tendinţa de a intra uşor în conflicte verbale. Fiind pe deplin încrezător în discursul tău convingător, activităţile care îi implică pe membrii familiei se pot dovedi profitabile din punct de vedere financiar.

Peşti
Astăzi e posibil să simţi nevoia de mai mult spaţiu personal, alegând să fii mai degrabă deschis către spiritualitate decât către contacte sociale. Şi, ascultând atent ce-ţi şopteşte intuiţia, poţi găsi idei dar şi resurse neaşteptate pe care te poţi baza pe viitor. Probabil că te simţi în sinea ta mândru de ceea ce ai învăţat până în prezent, fapt ce te face capabil să-ţi exprimi la maxim latura creativă. Aspectul căruia e necesar acum să-i acorzi o importanţă mare este atenţia la detalii.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×