x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 26 noiembrie 2014. Săgetătorii traversează momente de nesiguranţă, de lipsă de direcţie

Horoscop zilnic, miercuri, 26 noiembrie 2014. Săgetătorii traversează momente de nesiguranţă, de lipsă de direcţie

25 Noi 2014   •   21:30
Horoscop zilnic, miercuri, 26 noiembrie 2014. Săgetătorii traversează momente de nesiguranţă, de lipsă de direcţie
Berbec 
Ziua este favorabilă demersurilor ce privesc cariera şi statutul tău social, dar cu condiţia să înveţi să-ţi temperezi excesul de energie şi să-l direcţionezi în mod constructiv. Chiar dacă te îndoieşti de faptul că ideile tale sunt la fel de bune ca ale altora şi tinzi să devii suspicios, căutând informaţii care să-ţi asigure un plus de siguranţă, este recomandat să-ţi vezi cu încredere de planurile tale. 

Taur 
Bine pus la punct cu informaţii şi capabil de un discurs în care pui mult patos, astăzi ai şanse să convingi uşor partenerii tăi, de afaceri sau ce cuplu. Însă, ar fi indicat să eviţi reticenţa atunci când alţii îţi oferă un sfat sau o soluţie şi poate să fii în schimb mai deschis în a comunica ceea ce simţi. În ceea ce priveşte chestiunile băneşti, n-ar strica să rămâi la strategii clare şi realiste. 

Gemeni 
Poate nu eşti cel mai simpatic coleg la serviciu, dar nici nu-ţi pierzi timpul cu detalii inutile. În schimb, poţi oferi cel mai competent sfat, mai ales în domeniul finanţelor şi ar fi indicat să ai grijă să se vadă calitatea muncii tale în ciuda faptului că nu ştii să te promovezi prea bine. Dacă eşti atent, îţi poţi da seama uşor cine e sincer şi cine nu şi caută să te asociezi cu cei care au intenţii serioase. 

Rac 
Preocuparea pentru stabilitate şi asumarea responsabilităţilor în sfera relaţională te poate face uşor rigid în interacţiunea cu cei dragi, deşi îţi doreşti sincer să lămuriţi cât mai clar care sunt atribuţiile fiecăruia precum şi gradul de implicare. Atât timp cât eşti atent şi la nevoile celuilalt şi dai dovadă de mai multă afectivitate, vei fi mai uşor înţeles şi comunicarea va decurge armonios. 

Leu
 
Astăzi eşti predispus la a te refugia în muncă, descărcând tensiunile acumulate în diverse acţiuni de rutină însă în dauna comunicării cu cei din familie. Chiar dacăai impresia că ştii tu mai bine ce e de făcut, este indicat să ai încredere în cei dragi pentru a găsi cele mai bune soluţii pe calea sincerităţii şi a dialogului, mai ales că există câteva tentaţii de a-ţi asuma unele riscuri. 

Fecioara
 
Realizezi uşor raţionamente profunde şi destul de exacte astfel încât nu-ţi mai pierzi timpul cu subiecte superficiale. Totuşi, persoana iubită dar şi copiii ţi-ar putea reproşa că tinzi să-ţi impui punctul de vedere fără să-ţi pese de ei. Puţină compasiune ar putea îndulci atmosfera, chiar dacă eşti concentrat astăzi mai mult pe aspectele practice şi pe un mod de comunicare scurt şi la obiect. 

Balanţă 
Deşi eşti mai deschis către zona socială şi cauţi noi surse de informare, astăzi îţi concentrezi atenţia către sectorul domestic. Şi, deşi ai chiar un exces de energie, pentru a realiza cât mai multe, trebuie să fii cât mai organizat, cu atât mai mut cu cât la mijloc este şi bugetul familiei. Chiar dacă ai deja o strategie, fii deschis la sugestiile şi experienţa celor dragi, având ce învaţă de la aceştia. 

Scorpion 
Organizarea activităţilor, eficientizarea timpului precum şi informaţiile esenţiale par să fie priorităţile zilei de astăzi. Eşti destul de selectiv în privinţa celor cu care colaborezi, ştiind ce anume spui şi cui, simţind uşor nesinceritatea sau interesele ascunse ale altora. Poţi fi un bun comunicator, aşa că dacă trebuie să ţii un discurs sau să predai ceva, ai atât autoritatea necesară cât şi puterea de convingere. 

Săgetător 
Este posibil să traversezi momente de nesiguranţă, de lipsă de direcţie, dar asta nu te împiedică să te ocupi la modul cât mai serios de sectorul financiar. Preferi să te bazezi pe propriile intuiţii şi strategii minuţioase departe de ochii lumii, ceea ce ar putea crea senzaţia că ai ceva de ascuns, însă e doar o metodă de autoprotecţie până la momentul în care eşti sigur de rezultate. 

Capricorn 
Astăzi te concentrezi mai mult pe a urma consecvent planurile tale de viitor, fără a simţi nevoia să-ţi arăţi prea mult sentimentele, cu atât mai mult cu cât ştii că în jurul tău sunt persoane nesincere. Totuşi, fiindcă pui mult suflet în ceea ce faci, nu ai cum să fi complet detaşat, iar surplusul de energie ar fi recomandat să-l foloseşti în a urma un program cât mai organizat de acţiune. 

Vărsăto
În carieră, faci progrese mai lente decât ţi-ai dori şi poţi deveni chiar uşor pesimist, mai ales dacă alegi să ţii doar pentru tine tot tumultul tău interior. Intuiţia te ajută să găseşti răspunsuri, dar la fel de bine ar fi să încerci să fii deschis şi la alte soluţii sugerate de persoane în care ai deplină încredere. Altfel, discreţia pare să fie în avantajul tău, existând oportunişti dornici să ţi-o ia înainte. 

Peşti 
Astăzi, ştii ce vrei şi ce paşi trebuie parcurşi pentru a ajunge la scopurile tale, însă există o tendinţa spre impulsivitate ce trebuie canalizată constructiv. Faptul că ţii să culegi informaţii din toate mediile cu care ai contact este în avantajul tău, lărgindu-ţi baza de cunoaştere dar şi creându-ţi mai clar o impresie despre oamenii în care poţi avea încredere sau de la care ai ceva de învăţat. 

Astrolog Ana Ozsvath 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×