x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri, 14 noiembrie 2014. Peștii, la limita legalităţii, a conduitei morale, poate chiar a forţelor fizice

Horoscop zilnic, vineri, 14 noiembrie 2014. Peștii, la limita legalităţii, a conduitei morale, poate chiar a forţelor fizice

13 Noi 2014   •   19:53
Horoscop zilnic, vineri, 14 noiembrie 2014. Peștii,  la limita legalităţii, a conduitei morale, poate chiar a forţelor fizice
Berbec 
Încercarea de a avea totul sub control, în relaţii sau în afaceri îţi poate reduce astăzi mult din entuziasmul tău creativ dar şi din manifestările de afectivitate faţă de cei dragi. Este recomandabil să nu te laşi copleşit de scenarii pesimiste sau conspirative, altfel vei rata o bună ocazie să te mai bucuri făcând ceea ce-ţi place şi permiţându-ţi relaxarea de a te simţi din nou copil. 

Taur 
Îţi doreşti aproape imperativ că relaţia cu partenerul de cuplu să reflecte implicarea totală şi asumarea angajamentelor, însă uneori poţi deveni preocupat peste măsură de aceste aspecte în dauna dovezilor de iubire. Crisparea este punctul în care ar fi indicat să te fereşti să ajungi fiindcă până la urmă dragostea împărtăşită şi încrederea sunt cele mai dulci confirmări. 

Gemeni 
Entuziasmul tău de astăzi are şanse să impresioneze, reuşind să însufleţeşti uşor şi pe cei mai sceptici din jurul tău. Totuşi, lipsa de moderaţie şi forţarea limitelor fizice s-ar putea să te predispună la a rămâne ultimul la locul de muncă, puţini fiind aceia ce ar putea să ţină pasul cu ţine. Dozează-ţi cu moderaţie forţele, altfel toată această mobilizare riscă să rămână fără o finalitate concretă. 

Rac 
Nu căuta perfecţiunea cu orice preţ, dacă asta înseamnă să suprimi orice demers creativ doar fiindcă nu ai încredere în potenţialul acestuia. Mai degrabă fii atent lacum îţi gestionezi bugetul, fiind predispus la excese din dorinţa de a face bucurii celor dragi şi de a-ţi exprimă generozitatea. În relaţiile sentimentale, aşteptările sunt mari şi nu laşi prea uşor garda jos până nu eşti sigur de intenţiile partenerului. 

Leu 
Vrei să fii mândru de familia ta şi de felul cum gestionezi afacerile domestice, însă rişti să devii chiar despotic sau excesiv de preocupat să ai totul sub control. Totuşi, cei dragi s-ar bucură dacă te-ai mai relaxa şi nu ţi-ai refuză câteva lucruri numai pentru tine. Luna este încă în semnul tău, deci este un bun motiv să te preocupi de propria imagine, făcându-te remarcat. 

Fecioara 
Dacă lucrezi intens la studii de perfecţionare sau desfăşori o activitate de cercetare, ziua de astăzi e numai bună pentru munca într-un mediu retras, ferit de aglomeraţia cotidiană. Însă perfecţionist cum eşti, n-ar strică să-ţi aminteşti din când în când de nevoia de a te relaxa şi de a-ţi încărca rezervele energetice printr-o activitate care îţi stimulează creativitatea. 

Balanţă 
Vrei să ieşi în lume, să participi la evenimente mondene, eventual să dai o mâna de ajutor într-un proiect umanitar, însă grijile de natură financiară nu prea îţi daupace. Austeritatea şi planificarea bugetului nu-ţi pot aduce garanţii totale, de aceea nu lăsa sentimentul de frustrare să îţi afecteze bună dispoziţie. Dacă faci totceea ce îţi stă în putere, rezultatele nu vor întârzia să apară. 

Scorpion 
Astăzi, îţi concentrezi forţele pentru a te implică în activităţi cu vizibilitate socială, fapt ceea va avea un efect mobilizator pentru cei din jur. De fapt, ai nevoie de multă susţinere şi pentru a o obţine, ai putea fi tentat să te foloseşti de toate mijloacele pe care le ai la dispoziţie. Este important totuşi să te întrebi dacă ataşamentele ce-ţi conferă senzaţia de siguranţă nu îţi sunt în dezavantaj. 

Săgetător
 
Chiar dacă porneşti astăzi cu cele mai bune intenţii, anumite demersuri te pot situa la limita legalităţii. Ar fi indicat să nu ignori învăţămintele acţiunilor trecute dar să nu cazi totuşi în capcană crezând că ceva sau cineva te poate reţine să te dezvolţi în direcţia dorită. Fără a face excese, îţi este benefic să încerci să-ţi depăşeşti zona ta de confort, urmându-ţi chemările inimii. 

Capricorn
 
Determinarea cu care îţi urmăreşti planurile necesită multă putere de concentrare şi testarea limitelor dar şi a partenerilor de afaceri pe care îi ai alături. Totuşi, ia în considerare că cenzurarea emoţiilor poate genera în final sentimente de frustare, de aceea nu-ţi fie teamă să arăţi, măcar persoanelor cel mai apropiate, cât de intense pot deveni trăirile tale. 

Vărsător 
Astăzi, vei fi tentat să vii cu mult entuziasm în întâmpinarea partenerilor tăi, însă ambiţiile personale nu sunt deloc ignorate, urmărindu-ţi cu multă abilitate interesele fără a lăsa loc pentru interferenţe emoţionale. Este recomandabil să ţii cont de necesităţile celorlalţi, cu atât mai mult cu cât sunt în joc anumite relaţii cu persoane cu autoritate de care depinde cariera ta. 

Peşti 
Astăzi, vei fi provocat să-ţi temperezi dorinţa de a atrage atenţia cu orice preţ dacă nu vrei să ajungi la limita legalităţii, a conduitei morale, poate chiar a forţelor fizice. Nu este cazul să te simţi constrâns în manifestare, doar să ţii cont de tendinţele excesive. Colegii ţi-ar putea reproşa că eşti prea mândru şi axat pe propriile scopuri, chiar dacă nu refuzi să ajuţi când ţi se cere. 

Astrolog Ana Ozsvath 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×