x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 21 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 21 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Mar 2014   •   21:40
Horoscop zilnic, vineri 21 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Încearcă astăzi, mai ales în primele ore ale dimineţii, să nu te laşi pradă neîncrederii şi scenariilor negativiste dacă ai de-a face cu chestiuni ce ţin de credite sau bunuri în comun cu alte persoane. De asemenea, ia în calcul o mică investigaţie referitor la temele menţionate, dar fereşte-te să iei încă decizii. În ultima partea zilei dispoziţia ta tinde să se detensioneze, aşa că ar fi un moment bun să pleci pentru o zi sau două, alături de cei dragi, într-o relaxantă excursie.

Taur
Este posibil să ai îndoieli referitor la serioziatea unor angajamente parteneriale şi chiar să respingi ideile de investiţii venite din partea unui prieten. Ia-ţi timp suficient de gândire, nu te iluziona mai mult decât e cazul atunci când planifici viitorul şi pregăteşte-te să întâmpini cu mai multă seninătate subiectele care-ţi stârnesc anxietate. De asemenea, fii atent să nu ratezi oportunităţi legate de carieră, care pot apărea din senin şi de la cine nu te aştepţi.

Gemeni
La serviciu deşi eşti o persoană de nădejde, poţi părea cam rigid, preocupat intens de a face totul cu maxim de conştiinciozitate. Chiar dacă ziua este favorabilă desfăşurării acţiunilor de rutină, evită să întreci măsura. Discuţiile decisive legate de carieră e indicat să le amâni pentru o altă zi fiindcă, oricât ai fi de optimist în această privinţă, sunt şanse mari să nu se soldeze cu nimic concret. Aşa că încheie ziua într-o notă optimistă, ieşind în oraş alături de partenerul tău.

Rac
Încă de dimineaţă, copiii tăi s-ar putea plânge că eşti cam sever şi mai puţin dispus să le faci orice hatâr, iar la serviciu eşti tentat să discreditezi opiniile care nu se pliază pe viziunea ta. Optimismul cu care vezi materializarea planurilor tale privind carieră e folositor moralului propriu, cu condiţia să te poţi concentra mai mult la detalii. Ziua e favorabilă activităţilor relaxante în natură, care consolidează imunitatea, mai ales că segmentul respirator este sensibilizat.

Leu
Începutul de zi prefigurează o atmosferă apăsătoare acasă, dar această se va mai degaja în ultima parte a zilei, când ai ocazia să discuţi cu cineva apropiat despre gradul de risc al unei acţiuni care presupune o investiţie financiară. Acţiunile creative dar mai ales cele recreative sunt o cale perfectă de a-ţi îmbogăţi experienţa personală dar şi şansa de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi. Aşa că bucură-te de un sfârşit de săptămână cât se poate de activ, dar şi relaxant.

Fecioara
Întâlnirile sociale programate în prima parte a zilei se pot solda cu rezultate mai puţin favorabile datorită predispoziţiei tale la scepticism şi a limitării discuţiei doar la chestiunile care-ţi par esenţiale. În plus, persoanele cu care ai de-a face nu par a se ridica la nivelul de încredere aşteptat, aşa că doar dialogul cu rudele apropiate va fi indicat. Până la urmă, o zi în care să te simţi în largul tău acasă e o ocazie bună de te a percepe într-o lumină cu totul nouă.

Balanţa
Grijile legate de bani îţi pot înnegura începutul zilei, dar nu e cazul să te îndoieşti de resursele tale interioare. Nici relaţia cu colegii de serviciu nu pare prea roz, putând avea senzaţia, cel mai probabil eronată, că nu eşti tratat cum se cuvine. Şi chiar dacă eşti deschis dialogului şi interacţiunilor sociale care-ţi deschid noi perspective, e indicat să nu închei înţelegeri definitive sau să te înscrii la forme noi de învăţământ. Doar bucură-te de noii oamenni pe care-i întâlneşti astăzi.

Scorpion
În prima parte a zilei proabil că-ţi vei menţine o mină prea serioasă şi severă, însă care ascunde privirii emoţiile clocotitoare care-ţi sunt atât de familiare. Totuşi, o dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, optimismul şi încrederea în forţele proprii sunt în creştere, dar e bine să te sfătuieşti pentru o chestiune bănească numai cu cineva apropiat din familie. Acordă atenţie sporită sumelor de bani pe care vei fi tentat să le cheltuieşti pentru a-ţi asigura un tratament de îngrijire corporală.

Săgetător
Unele temeri nejustificate sau angoase te pot tulbura în primele ore ale zilei, dar trebuie să rămâi încrezător în puterea ta de a te detaşa de ele. Apoi te vei simţi mult mai încărcat din punct de vedere energetic, văzând lumea cu alţi ochi. Atitudinea optimistă şi spontaneitatea pot atrage privirea unor admiratori, dar ar fi indicat deocamdată să-ţi păstrezi o abordare relaxată, fără prea multe angajamente. Ieşi în lume şi exprimă-ţi personalitatea debordantă.

Capricorn

Este adevărat că relaţiile tale sunt într-un proces de restructurare, dar parcă astăzi porneşti cu o atitudine mai mult decât rezervată. Aminteşte-ţi însă că nu poţi să deţii controlul absolut al evenimentelor viitoare. Acordă-ţi mai multe momente cu tine însuţi, oriunde te simţi cu adevărat confortabil şi detaşat de lumea înconjurătoare şi lucrează la consolidarea încrederii personale. Învaţă să te racordezi la domeniul spiritual şi vei obţine mult mai uşor o baza solidă pe care să construieşti.

Vărsător
Sunt şanse mari să închei în forţă o săptămâna de lucru, fiind de-a dreptul absorbit de imaginea impecabilă pe care vrei să o laşi celor din jur. O dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, energia ta se va direcţiona mai mult spre partea socio-recreativă a activităţilor tale, dar fii atent la tendinţa de a combate prea vocal sistemul de valori la care se raportează interlocutorii tăi. Acest răstimp este favorabil întâlnirilor cu prietenii aşa că poate găseşti o mică ocazie de a evada din cotidian.

Peşti

De dimineaţă se poate să te simţi neîncrezător în soluţionarea favorabilă a unei chestiuni legislative şi vei fi cam nehotărât dacă să te laşi condus de inteligenţa ta intuitivă sau să abordezi o atitudine încrezătoare, mai ales dacă trebuie să discuţi cu şeful tău despre perspectivele carierei tale. Este recomandabil să te axezi mai mult pe proiectele deja începute, căci sunt mai multe şanse ca acestea să-ţi ofere o creştere a veniturilor, comparativ cu demararea altora noi.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×