x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 22 decembrie 2023. Soarele se aliniază cu Mercur Retrograd, iar Luna se întâlnește cu optimistul Jupiter

Horoscop zilnic vineri, 22 decembrie 2023. Soarele se aliniază cu Mercur Retrograd, iar Luna se întâlnește cu optimistul Jupiter

de Andreea Tiron    |    21 Dec 2023   •   10:45
Horoscop zilnic vineri, 22 decembrie 2023. Soarele se aliniază cu Mercur Retrograd, iar Luna se întâlnește cu optimistul Jupiter

Horoscop zilnic vineri, 22 decembrie 2023. Taurii vor să fie auziți, Balanțele analizează trecutul, iar Vărsătorii îi răsfață pe cei dragi

Berbec

Alinierea Soare-Mercur de astăzi vă îndeamnă să revizuiți ideile, proiectele sau deciziile recente, legate de afaceri. Ambițiile, cariera, responsabilitățile sau problemele de reputație sunt în centrul atenției. Cu Mercur încă retrograd, cel mai bine este să fii selectiv cu cuvintele tale, ținând cont că neînțelegerile sunt la ordinea zilei.

Taur

Vedeți viața într-o lumină nouă cu Soarele și Mercur retrograd aliniindu-se astăzi în casa voastră a noua solară. De asemenea, odată ce Luna și Jupiter își unesc forțele în semnul tău, dorința ta de a te exprima sau de a face ceva distractiv și incitant este puternică. Ceea ce citiți și auziți astăzi poate fi de neprețuit pentru proiectele viitoare.  

Gemeni

Forța ta vine din interior acum, chiar dacă uneori pare că ești puțin fragil din punct de vedere emoțional. O nouă perspectivă asupra unei vechi relații sau a propriului psihic poate fi iluminatoare și foarte utilă! Soarele se aliniază cu Mercur retrograd în casa voastră a opta solară, fiind un moment puternic pentru a vă adânci în sentimentele și gândurile intime.

Rac

Vezi noi aspecte ale unei situații astăzi, în timp ce Soarele se aliniază cu Mercur retrograd. Priviți o chestiune sau o persoană din trecut diferit, iar adevărul despre o relație apropiată vă schimbă percepția semnificativ. Feedbackul pe care îl primiți de la cineva face diferența în viața voastră astăzi.

Leu

Ești confortabil cu rolul pe care îl ai și cu responsabilitățile tale, iar asta se vede frumos în exterior. De asemenea, abordați problemele dintr-un unghi diferit, deoarece Soarele și Mercur retrograd se aliniază în sectorul dumneavoastră de muncă și sănătate. Este un proces util - vezi detalii pe care le-ai ratat anterior. Ideile cu care vii acum pot avea o mare semnificație mai târziu. Sunteți persoana potrivită pentru a oferi ajutor sau informații și vă bucurați de acest rol astăzi!

Fecioară

Energiile de astăzi te motivează să te exprimi în moduri noi care sunt netradiționale, dar foarte satisfăcătoare. Conversațiile sau ideile de astăzi servesc drept puncte de cotitură semnificative. Atitudinea ta cu privire la evoluția personală evoluează pe măsură ce Soarele se aliniază cu Mercur retrograd. Cineva din trecutul tău ar putea reapărea astăzi.

Balanță

Soarele se aliniază cu Mercur retrograd în casa ta solară a patra astăzi, iar asta înseamnă că vrei să dai un sens lucrurilor din trecut. Tendința este de a privi înapoi, de a analiza și de a reconsidera. Este o zi bună pentru a rezolva o problemă printr-o conversație cu cineva în care ai încredere. Luna tranzitează sectorul tău de intimitate toată ziua și se întâlnește acolo cu Jupiter, iar împărtășirea unei povești secrete sau personale poate fi eliberatoare.

Scorpion

Ai tendința să atragi situații fericite și susținere în viața ta astăzi. , dragă Scorpion. Cu Soarele și Mercur retrograd aliniate, reînvie un interes din trecut. Ideile generate acum, în special despre educație și interese personale, pot fi deosebit de semnificative. Deși acesta este un punct de cotitură, amânați luarea deciziilor mari până când mai multe informații completează imaginea - Mercur este încă retrograd până la 1 ianuarie.

Săgetător

Ești atent la ceea ce trebuie să se schimbe pentru a-ți face viața de zi cu zi mai eficientă și mai împlinită. Tranzitele de astăzi vă încurajează să priviți lucrurile diferit în ceea ce privește banii sau chestiunile practice. Soarele și Mercur retrograd se aliniază în sectorul tău de afaceri, obiecte de valoare și bunuri personale astăzi. Ține minte că ceea ce rostești astăzi este memorabil, așa că asigură-te că îți alegi bine cuvintele.

Capricorn

Soarele și Mercur retrograd se reunesc în semnul vostru. Asta înseamnă că veți ajunge la concluzii și perspective interesante pe măsură ce faceți un bilanț al evenimentelor recente.  Sunteți mai „auziți”, iar ceea ce spuneți are mai mult impact decât de obicei, așa că trebuie să aveți grijă atunci când comunicați. Încercați să eliminați dezordinea mentală pentru a face loc în mintea dvs. pentru gânduri pozitive și idei noi.

Vărsător

Luna de azi scoate la iveală nevoia de a te cuibări în siguranța căminului. Este ușor să te bucuri de confortul casnic, în liniște. Probabil că veți dori să vă răsfățați sau îi răsfățați și pe cei dragi. Tranzitele de astăzi pot provoca, de asemenea, noi perspective semnificative asupra sentimentelor tale cele mai intime, a trecutului sau a unei probleme pe termen lung. Pe măsură ce Soarele și Mercur retrograd se aliniază în casa ta a douăsprezecea solară, primești indicii interesante prin visele tale.

Pești

Interacționezi cu multă căldură și ești într-o formă excelentă pentru predare și învățare. Ideile și bunătatea voastră îi atrag pe ceilalți. Soarele și Mercur retrograd se întâlnesc astăzi în sectorul dvs. de conexiuni sociale, vise și speranțe, determinând o nouă perspectivă asupra evenimentelor, deciziilor sau problemelor recente. Amintirile sau întâlnirile surpriză vă pot schimba perspectiva.

×