x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic,vineri, 27 noiembrie 2014.Berbecii nu trebuie să-și subestimeze originalitatea și creativitatea

Horoscop zilnic,vineri, 27 noiembrie 2014.Berbecii nu trebuie să-și subestimeze originalitatea și creativitatea

27 Noi 2014   •   20:31
Horoscop zilnic,vineri, 27 noiembrie 2014.Berbecii nu trebuie să-și subestimeze originalitatea și creativitatea
Berbec 
Încearcă să nu îţi subestimezi originalitatea şi creativitatea, crezând că alţii au mai multă autoritate. Ai suficiente talente şi idei pentru a sta timid în umbra altora şi a crede că nu te vei ridica la înălţimea idealurilor tale. Ai încredere în tine fiindcă odată cu schimbarea de vibraţie a lui Mercur, planeta comunicării, vei simţi un beneficiu de pe urma viziunii tale de ansamblu dar şi a relaţiilor cu străinătatea. 

Taur 
Astăzi, este posibil să resimţi o oarecare presiune din partea partenerului de cuplu dar şi a asociaţilor, însă nu te grăbi să iei decizii indiferent de cât de mari ar fi ambiţiile tale de a dovedi de ce eşti în stare. Puţină activitate de investigaţie îţi va fi de folos în loc să te laşi copleşit de frustrări, mai ales dacă simţi că nu ai toate detaliile necesare şi tinzi să acorzi prea uşor încredere. 

Gemeni 
Ai idei originale şi abordări avangardiste însă trebuie să înveţi să le susţii cu multă încredere şi mai ales cu tact, dacă doreşti să primeşti aprecierea colaboratorilor tăi. Este important să şi asculţi, nu numai să vorbeşti, atât în relaţia cu cei dragi cât şi în chestiuni profesionale dând dovadă de consecvenţă, deoarece Mercur, planeta comunicării aspectează de azi sectorul partenerial. 

Rac 
Respectarea principiilor şi viziunea de ansamblu vor fi în avantajul tău la locul de muncă, de vreme ce planetă comunicării intră de azi în acest sector. Totuşi, ziua este propice mai mult abordărilor inedite, cu tentă spirituală, menite să te ajute să te eliberezi de îndoieli şi de temeri uneori exagerate. Generozitatea şi tendinţele umanitare îţi pot afecta bugetul mai mult decât îţi permiţi, de aceea încearcă să fii cumpătat. 

Leu 
Ai mult potenţial şi multe talente de arătat lumii însă ar fi indicat să fii conştient de interesele tale, nu numai de satisfacerea nevoilor familiei. Permite-ţi să îţi exprimi în voie creativitatea dar şi ideile, de acum fiind important să pui accent pe comunicarea cu cei dragi, într-o manieră cât mai sinceră şi directă. Speculaţiile financiare sunt de evitat, la fel şi relaţiile nu prea clar definite. 

Fecioara 
Astăzi eşti provocat să adopţi abordări neobişnuite la locul de muncă dar şi în relaţie cu colegii cu scopul de a deveni mai eficient în activităţile cotidiene. Totuşi, fii încrezător în propriile soluţii, fără a căuta confirmări din exterior. Comunicarea cu cei din familie poate deveni prioritară de azi în colo, însă obiectivitatea trebuie să rămână un reper de bază, existând predispoziţia de a fi influenţat de propriile emoţii. 

Balanţă 
Poate nu ai încredere în capacitatea ta creativă, în special când vine vorba de a face profit financiar, însă această este provocarea zilei. Evită să te autolimitezi, să cazi pradă nemulţumirii şi da-ţi frâu liber imaginaţiei. Odată cu intrarea planetei Mercur în sectorul comunicării şi discursul tău va câştiga forţă, însă gestionează cu tact tendinţa de a îţi impune punctul de vedere dacă nu ai informaţii complete. 

Scorpion 
Astăzi, dacă reuşeşti să te eliberezi de restricţiile unor tipare comportamentale în relaţie cu cei din familie sau cu oricare tip de autoritate şi să nu te simţi vinovat pentru acest lucru, ai şansa să îţi poţi detensiona dispoziţia generală. Atenţia către zona financiară începe să devină pregnantă odată cu intrarea lui Mercur în acest sector, însă cultivă consecvenţa şi precauţia. 

Săgetător
 
Astăzi vei fi provocat să-ţi susţii punctele de vedere ieşite din comun, fără a ţine cont prea mult de tendinţele negativiste, de insecurităţi sau de confirmările primite sau nu din partea unor lideri de opinie. Mentalul alert, viziunile ample dar şi abordările optimiste te vor ajuta pe viitor în sfera comunicării însă ar fi recomandat să eviţi a crede că doar părerea ta merită atenţie. 

Capricorn 

Ambiţios şi mânat puternic de a face posibile cele mai de suflet planuri, astăzi aparent dai mai puţină importantă manifestărilor emoţionale. Totuşi, nu poţi rămâne insensibil la solicitările unora, însă este recomandabil să alegi atent cui încredinţezi de bună voie bani şi bunuri. Acordă câteva momente şi pentru temele spirituale, meditaţia aducându-ţi acum un plus de intuiţie şi o vedere de ansamblu. 

Vărsător 
Sub masca curajoasă şi calculată pe care o afişezi, se ascunde o mare dorinţa de a arată lumii că poţi răzbate, că proiectele tale au o finalitate indiscutabilă. Totuşi, te bazezi prea mult pe validări din partea partenerilor tăi în loc să ai încredere în metodele tale inovative. Ai răbdare, chiar dacă rezultatele apar mai greu şi profită pe viitor de ideile bune născute din interacţiunea cu prietenii tăi. 

Peşti 
Astăzi, este recomandabil să te menajezi din punct de vedere fizic, energia fiind la cote scăzute. Însă, este un răstimp de meditaţie şi reflecţie privind capacitateata de a vedea şi percepe lumea, ideile, conceptele altfel decât este deja stabilit şi de a găsi metode prin care să eviţi subestimarea. Concentreză-te de acum mai mult pe direcţia spre care doreşti să o urmezi, fără a lua încă decizii definitive. 

Astrolog Ana Ozsvath 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×