x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 aprilie 2023.  Taurii sunt hotărâți, Fecioarele evoluează în plan personal, iar Săgetătorii se eliberează de o povară

Horoscop zilnic, 16 aprilie 2023.  Taurii sunt hotărâți, Fecioarele evoluează în plan personal, iar Săgetătorii se eliberează de o povară

de Andreea Tiron    |    15 Apr 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 16 aprilie 2023.  Taurii sunt hotărâți, Fecioarele evoluează în plan personal, iar Săgetătorii se eliberează de o povară
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 16 aprilie 2023.  Gemenii lucrează bine pe cont propriu, Scorpionii au chef de distracție, iar Vărsătorii dedică timp familiei

Berbec

Armonia dintre Lună și Marte în sectorul casei și al familiei tale îți stimulează nevoia de a accesa nevoile și sentimentele tale mai profunde. Concentrarea asupra activităților practice și reconfortante poate fi foarte satisfăcătoare și vă poate ajuta să vă vindecați și să vă curățați. Găsirea unui echilibru în viață devine o prioritate.

Taur

Ai tendința de a te concentra asupra vieții tale sociale și a viselor sau dorințelor. Pe data de 20 va avea loc o eclipsă de Soare, după care vei porni într-o nouă direcție. Vesta tocmai a intrat în zodia ta și, până pe 22 iunie, te vei dedica muncii și proiectele tale de suflet. E bine să fii hotărât!

Gemeni

Oamenii îți urmează în mod natural exemplul astăzi și tu ești mândru de ceea ce faci. Cu o Eclipsă de Soare care are loc în curând, s-ar putea să renunți la lucruri, situații sau atitudini care te țin pe loc, ceea ce te eliberează pentru noi începuturi. Tocmai ai început un ciclu, care durează până pe 22 iunie, care te poate face să lucrezi mai bine pe cont propriu.

Rac

Luna de astăzi te încurajează să explorezi și să descoperi. Cei din jur sunt atrași de vitalitatea ta. Vesta tocmai a intrat în casa ta solară a unsprezecea, unde va tranzita timp de peste două luni. Este un ciclu activ pentru a lucra împreună cu ceilalți pentru un obiectiv comun sau pentru a urmări independent un vis important. Concentrarea asupra obiectivelor ce țin de fericirea ta pe termen lung poate fi vindecatoare în lunile următoare!

Leu

Te concentrezi pe elementele ascunse ale vieții astăzi, căutând sensuri mai profunde. Există o mai mare înțelegere de sine și un sentiment puternic de forță interioară și hotărâre. Te gândești clar la trecut și poți procesa bine lecțiile primite.

Fecioară

Tranzitele de astăzi produc un sentiment ușor și plăcut de conectare cu ceilalți. Te concentrezi pe a merge mai departe și a evolua. Tocmai ați intrat într-un ciclu, care durează peste două luni, care te ajută să vezi ceea ce contează cu adevărat.

Balanță

Consilierea sau terapia sunt pline de satisfacții în săptămânile următoare. Astăzi, pot exista conflicte cu privire la cât de implicat doriți să fiți într-un proiect. Urmărește să găsești echilibrul dacă ai exagerat în ultima vreme.

Scorpion

Nevoia de distracție este puternică astăzi. Temporar, te poți simți puțin rupt între dorințele și nevoile celorlalți și propriile sentimente și temeri. Ar trebui să fie să faci schimbări care să te ajute să trăiești mai autentic.

Săgetător

Tranzitele de astăzi te ajută să înțelegi o situație dificilă, permițându-ți să mergi mai departe. Eliberarea unei poveri sau vindecarea unei nemulțumiri poate fi puternică. Încearcă să recunoști zonele vieții tale care au devenit prea presante pentru propriul tău bine.

Capricorn

Poți fi productiv astăzi dacă îți pui mintea la lucru. Vesta tocmai s-a mutat în sectorul tău creativ și, timp de două luni, beneficiezi de o energie bună pentru relațiile amoroase, copii și hobby-uri. Astăzi, vei fi  precaut și conservator în ceea ce privește banii și posesiunile.

Vărsător

Este o idee bună să vă faceți timp pentru ceea ce contează cu adevărat în viață. Din fericire, ai o înțelegere excelentă a priorităților tale. Tocmai ai început un ciclu, care durează peste două luni, de energie dedicată casei și familiei, iar procesul este vindecator și satisfăcător. Este un moment bun pentru a lucra în casă și pentru a construi cele mai apropiate relații.

Pești

Luna își petrece ziua în zodia voastră și face un aspect armonios cu Marte. Oamenii sunt atrași de felul în care te comporți. Ai început un ciclu puternic pentru a-ți dedica mai mult timp și energie intereselor personale, proiectelor, învățării și comunicării.

×