x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul carierei: Cum influențează Marte retrograd relațiile la locul de muncă

Horoscopul carierei: Cum influențează Marte retrograd relațiile la locul de muncă

07 Sep 2020   •   13:45
Horoscopul carierei: Cum influențează Marte retrograd relațiile la locul de muncă

Marte va fi retrograd în perioada 9 septembrie - 13 noiembrie 2020, timp în care nu vei putea avansa pe plan profesional. Acest lucru va fi frustrant. De fiecare dată când crezi că ai făcut un pas înainte, vei descoperi apoi că de fapt stai pe loc. Nu este, așadar, momentul să te implici în proiecte de grup, întrucât este posibil ca toată munca să pice pe umerii unei singure persoane, să înceapă discuții între colegi și să simți că nimic nu merge cum trebuie, scrie yourtango.com

Însă poți să nu-l lași pe acest Marte retrograd să te afecteze, nici pe tine, nici afacerea ori banii tăi. Încearcă, așadar, să nu fii prea dur cu tine ori să-ți pierzi cumpătul față de cineva apropiat. Fă tot posibilul să rămâi la curent cu ce se întâmplă. Organizează-te, programează-ți treburile și respectă o anumită rutină. Încearcă să nu te angajezi în prea multe proiecte la serviciu. Ia fiecare lucru pe rând, așa cum vine. Fii serios cu privire la termenele limită, dar cere ajutor dacă nu te poți descurca singur. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Marte retrograd are loc în prima ta casă. Fii răbdător cu cei cu care lucrezi, mai ales în proiectele de grup. Și cei din jurul tău încearcă tot ce pot și trec printr-o presiune de lucru asemănătoare, chiar dacă nu o arată. Aveți cu toții obiective comune, lucrați împreună pentru a le rezolva și vedeți cum vă puteți ajuta reciproc, în loc să vă puneți bețe în roate. Nu te lăsa copleșit de anxietățile care apar în timpul acestui Marte retrograd, încât să ajungi să-ți verși frustrările asupra unui coleg de muncă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Marte retrograd are loc în casa a 12-a. Rezistă, pe cât posibil, să iei decizii majore în această perioadă. Dacă ți se ivesc oportunități și nu te afli acum într-o situație gravă, păstrează-le pentru mai târziu, când vei avea o idee mai clară despre ce trebuie făcut. Acesta este unul din acele momente rare când este mai bine să nu acționezi, să aștepți și să te gândești ce opțiuni ai. Este o perioadă de stagnare, în care ai timp suficient să te gândești la lucruri și, la sfârșită, să iei cea mai bună decizie pentru cariera ta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Marte retrograd are loc în casa a 11-a. În loc să devii paranoic și să crezi că cei din jurul tău complotează împotriva ta și încearcă să te concedieze ori să-ți pună piedici. muncește alături de ei. Fă din concurență, tovarășul tău de drum și traversați împreună acest moment dificil. Dacă lucrezi în echipă poți să-ți ajuți colegii. Dacă îți iei un moment de respiro, vei vedea că ești un om valoros pentru compania ta, așa că scoate-ți din cap gândurile paranoice. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Marte retrograd are loc în casa a 10-a. Este important să știi că ori de câte ori te simți tentat să faci ceva ce nu trebuie la serviciu, mai târziu vei avea de suferit. Fii sincer în ceea ce faci și chiar și în luptele pe care le duci. Nu este bine să-ți sarcifici viitorul pentru o cale care acum ți se pare ușoară. Gândețte-te la acțiunile tale și nu face nimic din ceea ce ți-ar fi rușine mai târziu. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Marte retrograd are loc în casa a 9-a. Împarte sarcinile în porțiuni mai mici pentru a le putea digera. Nu trebuie să rezolvi totul pe loc. Fă-ți timp să-ți dezvolți ideile și să-ți găsești direcția. Pe măsură ce vei reuși, o să poți afla pașii următori care te vor duce la succes. Nu-ți face griji cu privire la lucrurile mici, concentrează-te pe imaginea de ansamblu și găsește soluții pentru problemele imediate din viața ta. Nu trebuie să te lași copleșit de fiecare problemă care apare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Marte retrograd are loc în casa a 8-a. Dacă te simți copleșit de poziția ta la serviciu, nu-ți împărți munca pentru ca ceilalți să te ajute să o termini. În timp ce colegii tăi îți pot întinde o mână, tu ești singurul care poate îndeplini sarcina. Cere-le ajutor în alte moduri, cum ar fi distragerea atenției pentru a te ajuta să te liniștești. Singurul mod în care vei reuși să muncești bine, este să îți iei timp pentru a o face singur. Acest lucru ar putea însemna nopți târzii și week-end-uri dar recompensa și recunoașterea pe care o vei primi vor merita, mai degrabă decât problemele care se pot ivi din neîndeplinirea sarcinilor. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Marte retrograd are loc în casa a 7-a. Dacă observi că cineva din echipa ta rămâne în urmă, întreabă-l cum să-l ajuți. Deși este puțin probabil să poți prelua o sarcină majoră de muncă, poți fi receptiv la a-i ajuta pe alții să se bazeze pe tine. Este posibil să nu fie lucrul tipic pe care l-ai face la locul de muncă, dar este important să te gândești la imaginea de ansamblu. Încearcă să te gândești la binele tuturor, nu doar la tine. La urma urmei, succesele companiei unde lucrezi sunt și succesele tale. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Marte retrograd are loc în casa a 6-a. Pe măsură ce apar momentele stresante la locul de muncă, este important să păstrezi un ritm constant și să nu te grăbești. Ia-ți timp să rezolvi sarcinile pe care le ai. Păstrează-ți calmul, respiră adânc și concentrează-te pe ce poți face bine. Să înveți din greșeli este firesc. Scoate-ți în evidență calitățile, în aceste vremuri grele. Folosește-ți umorul, empatia și inteligența pentru a-i fermeca pe cei din jur. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Marte retrograd are loc în casa a 5-a. Acesta nu va fi un moment nepotrivit pentru tine. în afaceri. De fapt, ai capacitatea de a profita la maximum. Nu vei putea respecta termenele foarte bine în această perioadă, dar atâta timp cât nu-ți pui restricții, nu există niciun motiv pentru care să nu ai succes. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a încerca diferite căi de a avansa în carieră. Poți urma niște cursuri. Nu trebuie să faci ceea ce fac ceilalți. NU lua lucrurile atât de în serios. Nu există niciun motiv să nu-ți explorezi posibilitățile. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Marte Retrograd are loc în casa a 4-a. Ai răbdare cu tine însuți la locul de muncă. Dacă te grăbești va trebui să o iei de la capăt, iar asta te va stresa mai mult decât ești deja. Concentrează-te  doar pe un singur lucur și nu ceda la presiuni. NU interioriza fiecare greșeală, mai ales dacă lucrezi împreună cu alți colegi. Când sunt mai mulți oameni implicați, riscul este mai mare să greșești. Nu poți fi tu singurul vinovat. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)  

Marte retrograd are loc în casa a 3-a. Acesta este un moment pentru a evita să negociezi contracte, salarii sau orice altceva din activitatea ta. Ești pregătit să muncești cu sârguință și să păstrezi totul pentru tine. Te poți descurca singur, dar dacă vor fi colegi care au nevoie de tine, atunci le vei crea stres și anxietate, lucruri care nu vor fi în favoarea ta. Fii realist cu oamenii cu care lucrezi, cu ceea ce se poate aștepta de la tine și stabilește-ți limitele. Nu trebuie să te sacrifici. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Marte retrograd are loc în casa a 2-a. Înceacă să-ți limitezi cheltuielile în această perioadă, deoarece este posibil ca banii pe care îi aștepți să întârzie. Ai grijă să nu faci investiții mari, deoarece vei avea nevoie de fonduri pentru alte cheltuieli. Gândește-ți bugetul pe termen lung și nu cheltui sub impulsul momentului. Ai planuri mari în viitor. Așa că ar fi bine, ca atunci când ajungi acolo, să ai și bani pentru a le realiza. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop marte marte retrograd cariera