x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei 2024. Zodia care va avea parte de schimbări importante în viața amoroasă

Horoscopul dragostei 2024. Zodia care va avea parte de schimbări importante în viața amoroasă

de Vali Deaconescu    |    13 Dec 2023   •   15:00
Horoscopul dragostei 2024. Zodia care va avea parte de schimbări importante în viața amoroasă
Sursa foto: Hepta

Previziunile pentru dragoste în 2024 oferă o perspectivă detaliată asupra posibilelor evoluții în relațiile zodiacale.

Berbec: Începutul anului aduce promisiuni în dragoste pentru nativii Berbec. Există șanse mari să întâlnești pe cineva special sau să te apropii mai mult de partenerul tău existent. Luna martie te-ar putea face să iei în considerare căsătoria, chiar dacă sunteți împreună de mult timp. După câteva luni care pot părea puțin frustrante, vara aduce puțină excitație, cu precauții necesare în august din cauza retrogradării lui Venus. Toamna nu pare la fel de plină de evenimente, dar lucrurile se pot încinge spre sfârșitul anului.

Taur: În viața ta sentimentală, vei simți satisfacție în alte aspecte ale vieții, ceea ce ar putea face relațiile tale romantice să pară mai relaxate. Februarie și octombrie par a fi luni deosebit de bune pentru dragoste. Decembrie ar putea aduce și mai multă pasiune. Martie, aprilie, mai, septembrie și noiembrie pot fi luni în care se dezvoltă relații împlinite. Dar fii atent în ianuarie și în timpul lunilor iunie, iulie și august pentru a evita sentimentele de gelozie și pentru a lua decizii cu grijă!

Gemeni: Începutul anului ar putea fi captivant pentru Gemeni. Planurile pentru uniuni și noi întâlniri pot fi pe cale să se întâmple, în special în primul trimestru. S-ar putea vorbi chiar despre căsătorie sau o întâlnire semnificativă în jurul lunii mai. Iunie și iulie pot aduce ceva excitație, dar retrogradarea lui Venus de la iulie până în septembrie te-ar putea îndemna să îți iei timp pentru a reflecta, în ciuda momentelor fericite din august. Noiembrie pare promițătoare pentru romantism, dar celelalte luni pot necesita ajustări și gestionare atentă.

Rac: La începutul anului, relațiile tale s-ar putea să nu pară foarte pasionale, dar lucrurile se schimbă încet. Există o transformare în modul în care te vezi pe tine și pe ceilalți, ceea ce afectează relațiile tale. Iubirea și momentele interesante sunt probabile în februarie, martie, mai, septembrie, parte din octombrie, noiembrie și decembrie. Alte perioade pot necesita ajustări, în special în jurul mijlocului lunii august.

Leu: Astrele sunt aliniate în favoarea ta în acest an, dar februarie ar putea fi îngrijorătoare până pe 19 februarie. Te vei simți bine până la mijlocul lui martie, dar aprilie ar putea cere unele compromisuri. Dragostea ar putea înflori la începutul lui mai. În iunie, ai putea simți dorința de a face orice, chiar și curățenie! Mijlocul lui august este surprinzător și magic, în timp ce septembrie și noiembrie sunt minunate pentru dragoste. Cu toate acestea, octombrie și decembrie ar putea necesita ajustări.

Fecioară: Anul începe puțin lent în viața ta amoroasă, dar lucrurile se îmbunătățesc în februarie. Martie, aprilie și mai par delicioase. Între iunie și septembrie, ai putea simți nevoia de retragere, chiar luând în considerare o despărțire în iulie. August și septembrie ar putea fi ezitante în privința inimii. Cu toate acestea, de la mijlocul lui octombrie, lucrurile par mai strălucitoare, cu discuții despre căsătorie sau o întâlnire importantă. Restul anului pare plin de dragoste și fericire.

Balanță: Începi anul cu energia iubirii noi și a pasiunii. Martie ar putea duce chiar la o nuntă sau la momente intense de bucurie. Aprilie este plăcut, în timp ce mai și iunie sunt incredibile, cu curtarea și noi proiecte împreună. Iulie este plăcut, august strălucește, iar septembrie implică multe discuții pentru acorduri. S-ar putea să existe o mică încercare în octombrie, dar noiembrie o repară. Decembrie se va concentra pe comunicare pentru a rezolva probleme minore.

Scorpion: Anul începe puțin rece, dar lucrurile se încing de la februarie până în mai. Cu toate acestea, iunie ar putea aduce unele provocări din cauza inflexibilității și posesivității. Iulie ar putea duce la gânduri despre o despărțire, așa că este înțelept să reflectezi fără a lua decizii grăbite. August cere contemplare, dar septembrie aduce înapoi fericirea. De acolo până la sfârșitul anului, așteaptă-te la surprize precum întâlniri noi, decizii de căsătorie sau surprize romantice.

Săgetător: Viața ta sentimentală în 2024 începe bine, dar ar putea întâmpina unele obstacole în februarie. Martie aduce posibilități de întâlniri sau căsătorie. Aprilie aduce oportunități pentru cei singuri și celebrări pentru cupluri. Mai ar putea aduce unele neplăceri, dar lucrurile se îmbunătățesc de la iunie până în septembrie. Așteaptă-te la mici certuri în octombrie, dar conversații deschise și sincere le pot rezolva până la sfârșitul anului.

Capricorn: Veți experimenta un an minunat, inițial plin de dragoste până la mijlocul lui martie, când invidia ar putea să apară. Până la mijlocul lui aprilie, vei depăși aceste sentimente. Momentul pasional cu fluctuații revine în iunie și iulie. În funcție de situație, s-ar putea să te apropii mai mult sau să te desparți pentru noi experiențe. August cere reflectare. Septembrie și noiembrie sunt bune, dar octombrie și decembrie necesită mai mult efort pentru reconciliere.

Vărsător: Ianuarie pare un pic rece, dar lucrurile se încing în februarie. S-ar putea să apară îndoieli la începutul lui martie, dar vei experimenta o perioadă euforică până în iunie. Retrogradarea lui Venus în iulie și august ar putea diminua sentimentele tale. Septembrie aduce alinare, reînviind pasiunea până la sfârșitul anului. Unii ar putea chiar să ia în considerare căsătoria în octombrie, iar cei singuri ar putea schimba statusul.

Pești: Dragostea s-ar putea să nu fie focusul tău principal în ianuarie, dar de la mijlocul lui februarie, așteaptă-te la o Zi a Îndrăgostiților uimitoare! Senzualitatea atinge cote maxime în martie, ducând la sărbători în aprilie, posibil culminând cu o căsătorie în mai. Cei singuri ar putea experimenta dragostea la prima vedere în iunie. Vara aduce romantism și întâlniri, dar din septembrie, ai putea fi mai puțin disponibil pentru momente jucause. Noiembrie și decembrie te-ar putea apropia de cineva special.

Sursa

 

×