x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop decembrie 2021. Leii fac noi investiții. Fecioarele își găsesc partenerul potrivit

Horoscop decembrie 2021. Leii fac noi investiții. Fecioarele își găsesc partenerul potrivit

de Moira Dună    |    30 Noi 2021   •   13:26
Horoscop decembrie 2021. Leii fac noi investiții. Fecioarele își găsesc partenerul potrivit
Sursa foto: Hepta

Berbec

Așa cum știm deja, Berbecul este dinamic. Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, luna decembrie poate fi folosită ca fundație pentru viitorul an 2022. Din punct de vedere profesional, vor veni progrese și oportunități, dar ar fi mai bine să acorzi atenție abilităților tale în locul schimbărilor. În iubire, deși Berbecii sunt calzi și generoși, uneori acționează nesigur, sunt geloși, ceea ce le crează probleme. Așadar, păstrarea încrederii și bunei credințe în partenerul tău te ajută să ai o relație bună. Persoanele căsătorite trebuie să aibă răbdare și să fie atente cum vorbesc pentru a evita disputele. Totodată, investițiile anterioare vor aduce câștiguri. Cu toate acestea, vor fi și unele cheltuieli neașteptate, așa că este necesară menținerea unui echilibru sănătos între venituri și cheltuieli. În a doua jumătate a lunii acordă atenție sănătății.

Taur

Semn pragmatic, Taurul caută să obțină cât mai multă productivitate dn eforturile pe care le depune. În această lună vor apărea situații noi care aduc îngrijorări și stres. Cei care caută un loc de muncă, vor găsi. În familie lucrurile arată mai bine decât sunt. Atitudinea ta perfecționistă și încăpățântă, precum și vorbele nepotrivite vor crea probleme. În dragoste vor avea parte de pasiune dar unii vor vrea să treacă la nivelul următorul. Cei căsătoriți se bucură de sprijinul și afecțiunea soțului dar se vor certa din cauza egoismului și a diferențelor de temperament. Finanțele sunt sub control dar trebuie să fiți atenți la cheltuieli. Va fi o perioadă dificilă pentru sănătate deoarece la începutul lunii veți avea probleme legate de piele, hormoni sau abdomen.

Gemeni

Mintea le merge brici, vor fi buni la analize și observații. Sunteți astfel plini de farmec și energie și îi impresonați cu ușurință pe ceilalți. Oamenii de afaceri vor avea parte de o mare oportunitate. Cei care vor să-și schimbe serviciul vor avea succes. Totuși, abordarea încăpățânată și rigidă îți pot crea probleme în dragoste și relații. Până pe 10 decembrie vei avea unele probleme de sănătate. Perioada este bună dar trebuie să ai încredere în potențialul tău și să nu lași ego-ul să intervină în luarea deciziilor.

Rac

Racii sunt imaginativi, creativi și intuitivi prin natura lor. Sunt bine organizați și practici în viața profesională. Luna decembrie va fi favorabilă pentru profesioniști deoarece vor obține rezultate bune. Dacă lucrezi în comerț, vei pleca în călătorii. Totodată, vei avea venturi bune însă te confrunți și cu unele probleme. Lucrurile sunt amestecate în familie. Unele probleme din trecut ies la suprafață. Sănătatea unor membri ai familiei este fragilă. În dragoste există ciocniri din cauza diferențelor de temperament. Persoanele căsătorite ar putea regăsi scânteia necesară pentru a se apropia. Și în sănătate lucurile sunt mixte.

Leu

Leii vor avea rezultate favorabile mai ales cu privire la beneficii, care vor veni din partea mamei. Vei fi energic și entuziast în muncă. De asemenea, te preocupă treburile gospodăriei, ceea ce îți va consolida relația cu familia. Totuși, dai dovadă de egoism, ceea ce îți va afecta partenerul, cu care vei avea dispute și din cauza temperamentelor diferite. Este o perioadă bună pentru finanțele tale, îți vei recupera unele pierderi și vei face strategii de marketing. Vei face noi investiții care îți vor aduce profturi bune mai târziu. Din punct de vedere al sănătății, este posibil să existe unele probleme legate de regiunea stomacului și kilogramele în plus. 

Fecioară

Fecioarele au rezultate bune de pe urma muncii lor. Sunt sprijiniți de subordonați și vor fi apreciați de șefi, ceea ce va da un impuls carierei lor. Uni dintre ei vor dori să lucreze de acasă pentru a petrece mai mult timp cu familia. Relațiile cu frații se îmbunătățesc dar te sperie problemele de sănătate ale mamei. Vei participa la unele evenimente în această lună. Persoanele singure au șansa de a-și găsi partenerul potrivit. Cei în relații vor face pasul următor. Pentru cei căsătoriți este o perioadă de îngrijorare cu privire la sănătatea soțului. Veniturile sunt bune dar eventualele parteneriate trebuie să mai aștepte deoarece ar putea provoca pierderi. Este totuși o lună grozavă pentru noi oportunități. 

Balanță

Perioada este bună pentru profesie deoarece abilitățile tale de comunicare și carisma te vor ajuta să obții rezultate mai bune la locul de muncă. Vei putea să-ți folosești resursele la potențialul maxim, iar subordonații vor fi foarte cooperanți, ceea ce duce la creșterea productivității și eficienței la locul de muncă. Vei fi interesat de treburile de familie, ceea ce te va ajuta să te apropii de familie. Te bucuri de confort și chiar lux, precum și de sprijin din partea prietenilor. Poți achiziționa acțiuni sau proprietăți care vor însemna mai multe surse de venituri. Călătoriile îți aduc câștiguri bune. Cu toate astea, dragostea și relațiile nu sunt grozave pentru persoanele singure. Pot pierde ocazii de a fi cu cineva special. Cei aflați în relații vor avea parte de neînțelegeri, comunicări greșite, suișuri și coborâșuri. Nativii căsătoriți se vor confrunta cu griji și tensiuni legate de sănătatea soțului.

Scorpion

Rezultatele sunt favorabile în această lună. Vei avea noi responsabilități care te îți vor favoriza ascensiunea în carieră. Veți primi mai mulți bani. Vei călători în scop profesional sau de afaceri. Totodată, poți obține venituri din vânzarea unor proprietăți. Sănătatea mamei se îmbunătățește, la fel și relația ta cu ea. Vei petrece mai mult timp la tine acasă dar nu te lăsa atras în argumente inutile. Ai grijă să nu te enervezi și să nu te cerți cu soțul. Persoanele singure vor avea parte de o surpriză. Cei aflați în cuplu nu se înțeleg prea bine. Sănătatea este bună. 

Săgetător

Lucrurile sunt bune în cariera ta. Probabil există oportunități de a pleca în străinătate. Ai calități administrative și de conducere care te vor ajuta să obții succes profesional. Totuși, ține cont de temperamentul tău, deoarece este posibil să-ți aducă probleme cu partenerul. Te va preocupa familia și vei avea parte de întâmplări de bun augur acasă. În relație încearcă să comunici deschis cu iubitul tău deoarece neînțelegerile îți vor crea probleme în cuplu. Persoanele singure vor fi dornice de aventuri. În finanțe ai noroc iar dacă dezvolți o afacere, acum este timpul să o extinzi. Deși vei avea venituri mai mari, ai grijă la cheltuieli. Acordă atenție sănătății. 

Capricorn

Sfârșitul anului 2021 va fi într-o notă pozitivă pentru carieră. Vei avea parte de noi responsabilități și poziții de autoritate. Artiștii își vor realiza planurile. Oamenii de afaceri vor avea parte de profituri bune dar trebuie să fie atenți la parteneri. Veniturile tale vor crește dar ai grijă să nu iei decizii riscante. Atmosfera de familie va fi senină și armonioasă. Te împaci cu părințiii. Dacă ești căsătorit, dorința ta de a petrece mai mult timp cu soțul îl va face fericit. Însă cei aflați în relații și chiar persoanele căsătorite, vor avea parte de dificultăți. Frații te vor sprijini. Ai grijă la dietă și la exerciții fizice. 

Vărsător

Vei avea beneficii profesionale și salariale. Oamenii de afaceri au oportunități de a-și dezvolta operațiunile. Stai însă departe de acțiuni impulsive. Vei petrece mai mult timp în familie. Te bucuri de o relație grozavă cu copiii și frații. Poți să faci noi investiții pentru tine și soțul tău. Dacă ești singur îți poți dezvălui sentimentele față de o persoană pe care o placi. Cei aflați în relație se bucură de aprobarea părinților pentru a face pasul următor. Fă mai mult sport și ține o dietă alimentară. Te confrunți cu unele afecțiuni minore dar nu te îngrjora. Consultă un medic. 

Pești

Este sfârșitul unui an bun din punct de vedere profesional pentru Pești. Vei avea noi responsabilități și avansezi în carieră. Totodată, este o perioadă prielnică să-ți schimbi locul de muncă. Veniturile tale vor crește. Ai relațiii grozave cu frații. Diferențele anterioare din familie se rezolvă. Te îngrijorează însă sănătatea mamei tale. Totodată, acordă mai multă importanță și sănătății tale. Bea mai multă apă și dormi suficient. Lucrurile sunt foarte bune în privința relațiilor și a dragostei. Persoanele singure pot să-și arate sentimentele celui pe care îl plac, în timp ce cuplurile se pot confrunta cu certuri. Cu toate acestea, cei căsătoriți pot călători în străinătate. Așadar, este o lună extraordinară pentru Pești.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop decembrie