x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop februarie 2022. Racii adună roadele muncii lor. Scorpionii pornesc pe drumul lung al schimbării

Horoscop februarie 2022. Racii adună roadele muncii lor. Scorpionii pornesc pe drumul lung al schimbării

31 Ian 2022   •   17:17
Horoscop februarie 2022. Racii adună roadele muncii lor. Scorpionii pornesc pe drumul lung al schimbării
Sursa foto: Angelina RibIi Unsplash.com

Horoscop. Luna nouă va avea loc pe 1 februarie, planeta războiului Mercur intră pe 14 februarie în Vărsător iar Luna Plină se va petrece pe 16 februarie în zodia de foc a Leului. Evenimentul astral va marca un nou început de patru luni pentru toate semnele.

Horoscop Berbec

Februarie este una dintre cele mai puternice luni ale tale. Planeta ta dominantă Marte, va fi în cea mai puternică poziție pe cer. Acest lucru îți oferă multă energie și concentrare pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ești singur, luna aceasta ar putea aduce și un nou interes amoros sau, alternativ, o relație ar putea atinge un nou nivel. Dacă ai lucrat la un proiect creativ sau legat de carieră, Luna plină se află în Leu și îți oferă mai mult sprijin. 8, 16 și 23 februarie sunt cele mai bune zile pentru a te afirma.

Horoscop Taur

Conducătorul tău planetar Venus este retrograd, iar viața revine încet, dar sigur, la normal. Prima jumătate a lunii februarie este un moment ideal pentru a integra toate învățăturile din perioada anterioară, mai ales când vine vorba de carieră. Luna plină este un moment ideal pentru a te concentra asupra vieții tale romantice, deoarece îți va lumina cele mai profunde dorințe. 16, 17 și 24 februarie sunt cele mai bune zile pentru a vă concentra pe realizarea celor mai sălbatice vise ale tale.

Horoscop Gemeni

Pentru tine, vibrația introspectivă din ianuarie se termină pe măsură ce planeta ta dominantă, Mercur, merge direct în Capricorn. Aceasta înseamnă că prima parte a perioadei este ideală pentru a te concentra pe stabilirea obiectivelor de carieră ambițioase pentru anul următor. Pe 14 februarie, Mercur intră în Vărsător, oferindu-ți o putere intelectuală uimitoare de a te concentra asupra viitorului tău. Dacă ești creativ și utilizezi rețelele sociale pentru afacerea ta, Luna plină este un moment incredibil pentru unele parteneriate care te pot ajuta să atragi mai multă atenție în anul următor.

Horoscop Rac

Ianuarie a însemnat mult efort într-o relație sau un parteneriat important iar în februarie te bucuri de gloria muncii tale. Pe măsură ce Venus și Marte se întâlnesc sub glorioasa Lună plină, sectorul tău de parteneriat primește un nou început. Această lunație puternică aduce și posibilitatea de a primi o mărire de venituri sau mai mulți bani în contul tău bancar. Dacă ai dorit să te înscrii la un program sau o clasă de coaching, Soarele în Pești din 18 februarie te poate ajuta să înveți ceva nou.

Horoscop Leu

Investești timp și efort în unele dintre cele mai importante relații ale tale. În mod alternativ, prima jumătate a lunii face ca prima jumătate a lunii să fie ideală, care te poate ajuta să formulezi un plan ambițios pentru 2022. Recompensele vin rapid, de îndată ce Luna plină apare în zodia ta. Acesta este timpul tău să strălucești, așa că nu face greșeala de a te ascunde de lumina reflectoarelor. Odată ce Soarele intră în Pești, începe o perioadă de 4 săptămâni în care beneficiezi de odihnă și retragere puțin din ritmul agitat al vieții.

Horoscop Fecioară

Dacă te-ai confruntat cu multe întârzieri din cauza retrogradării planetei Mercur, lucrurile încep să meargă din 4 februarie. Într-o notă și mai bună, Luna crează o atmosferă super romantică pentru tine. Dacă ești singur și cauți, acum este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a te prezenta! Înscrie-te pe aplicații de întâlniri. Dacă ești deja într-o relație, asigură-te că ai programat câteva nopți de întâlnire cu partenerul tău, mai ales în jurul Lunii pline din 16 februarie.

Horoscop Balanță

Venus retrograd a adus unele probleme de bază acasă, dar acum lucrurile încep să se întoarcă la locul lor. Este un nou inceput pentru tine, chiar ar fi o idee grozava sa redecorezi o zona pentru a aduce mai multa armonie in spatiul tau. Fă acest lucru în timp ce Luna plină răsare pe cer, pe 16 februarie. Pe măsură ce Soarele intră în Pești, un val de creativitate te lovește brusc, așa că profită de ea făcând brainstorming.

Horoscop Scorpion

Februarie reprezintă un nou început incredibil pentru tine. Nodul Sud lunar al destinului este acum în semnul tău, vestind 18 luni de transformare profundă. Acesta este un moment în care cosmosul te va încuraja să renunți la ce nu-ți mai folosește. Ce trebuie să se schimbe în viața ta pentru a putea trăi în toată gloria ta? Începe să identifici relațiile, obiceiurile și posesiunile materiale care nu mai par aliniate cu adevărata ta cale. Toate acestea sună atât de serios, dar până în vara anului 2023 vei fi o persoană complet diferită.

Horoscop Săgetător

Februarie este plin de noi începuturi pentru tine. Dacă lucrezi în comunicare, Luna nouă este ideală pentru a-ți reînnoi prezența pe rețelele sociale sau pentru a te alinia cu un brand care este mai în concordanță cu cine devii. Un nou început dulce în sectorul tău financiar vine în jurul Lunii pline. Acest lucru va fi valabil mai ales dacă ți-ai făcut munca financiară în timpul retrogradării lui Venus. În cele din urmă, Soarele în Pești marchează începutul unei perioade de 4 luni în care sectorul de acasă și al familiei tale primește tot felul de binecuvântări.

Horoscop Capricorn

Este o lună încărcată pentru tine. Cu Marte în semnul tău ești plin de energie și gata să pornești înainte cu obiectivele tale. 8, 16 și 17 februarie sunt cele mai bune zile pentru a încheia ofertele și a dezvolta o rețea. Odată cu sosirea zodiei Pești, vei începe o perioadă de 4 luni în care te vei concentra pe tot felul de proiecte de comunicare. Dacă ți-ai dorit să scrii o carte, să lansezi un podcast sau un proiect pe rețelele sociale, acesta este momentul să începi să-ți pui în aplicare planul general.

Horoscop Vărsător

La mulți ani! Te așteaptă o perioadă super dulce. Este cea mai bună ocazie a anului pentru a-ți clarifica intențiile pentru anul următor. Apoi, pe 14 februarie, Mercur intră în semnul tău, ridicându-ți agilitatea mentală. În timp ce Luna plină îți poate aduce puțină intensitate, ar putea veni și cu un cadou sub forma unei surprize frumoase sub formă de bani, un proiect creativ sau o nouă prietenie puternică.

Horoscop Pești

Pentru a te pregăti pentru sezonul zilei de naștere, încearcă să petreci prima jumătate a lunii în acord cu cele mai profunde dorințe. Acest lucru este recomandat deoarece Luna nouă de la 1 februarie îți activează sectorul subconștientului. Viața ta interioară va fi bogată și te va ajuta să-ți dai seama ce anume vrei să manifesti în următoarele 4 luni. 17 februarie este și o zi care îți aduce o surpriză plăcută. Odată ce Soarele intră în semnul tău pe 18 februarie, lucrurile ar trebui să înceapă să se alinieze cu ușurință pentru tine, deoarece cosmosul te încurajează să-ți devină realitate cele mai sălbatice vise. 

×
Subiecte în articol: horoscop februarie horoscop