x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop martie 2022. Peștii vor primi o mulțime de vești bune, iar Scorpionii vor avea noroc la întâlniri

Horoscop martie 2022. Peștii vor primi o mulțime de vești bune, iar Scorpionii vor avea noroc la întâlniri

de Moira Dună    |    28 Feb 2022   •   16:16
Horoscop martie 2022. Peștii vor primi o mulțime de vești bune, iar Scorpionii vor avea noroc la întâlniri
Sursa foto: Alex Chernenko - unsplash.com

Horoscop. Luna martie începe în zodia mutabilă, de apă, a Peștilor și se încheie în semnul de foc al Berbecului. Dintre toate tranzițiile, aceasta este poate cea mai zguduitoare. În timp ce Peștii sunt altruiști, compasivi, visători, Berbecul este egocentric și entuziast. 

Totodată, Pestii sunt maturi, fiind ultimul semn al zodiacului, iar Berbecul este tânăr, întrucât este prima zodie din astrologia clasică. Așa că Peștii sunt despre finaluri, iar Berbecul despre începuturi, scrie russh.com.

Însă trucul de a naviga pe roata zodiacului este să învățăm să mergem cu fluxul anotimului și cu tranzițiile contradictorii dintre semne. În acest sens trebuie astfel să învățăm să fim maleabili ca Peștii și optimiști ca Berbecii, privind mereu înainte, indiferent de obstacolele pe care le întâlnim în cale. 

Pești

Soarele se află în zodia ta, așa că vei primi o mulțime de vești bune în această lună. Pe lângă Soare, și planeta ta dominantă Jupiter îți luminează casa personalității. Totodată, alte 3 planete se află în conjuncție cu Marele Benefic. Prima are loc pe 3 martie, când Luna Nouă se ține de mână cu Jupiter în Casa I, a Eului. În general, perioadele de Lună Nouă sunt momente pentru a-ți stabili obiectivele, dar într-un semn de apă, precum Peștii, cu Jupiter în conjuncție cu Jupiter, acestea vor fi pe termen scurt. Așa că acum este o perioadă dedicată bucuriei prezente, precum o călătorie scurtă, o dragoste efemeră. Câteva zile mai târziu, pe 6 martie, Soarele merge exact în conjuncție cu Jupiter, tot în prima ta Casă, a Sinelui. Acesta este momentul „locul potrivit, la momentul potrivit”, într-o perioadă de vitalitate, încredere și sănătate sporite.

În cele din urmă, pe 21 martie, planeta comunicării Mercur dansează cu Marele Benefic. De obicei, Mercur în Pești nu este atât de bun dar în conjuncție cu Jupiter crează un moment benefic de cuvinte și idei. Tot în data de 21 martie, Soarele intră în Berbec, în casa ta de bani. Vei fi astfel mai hotărât în chestiuni financiare persistente. 

Berbec

Primele trei săptămâni ale lunii martie vor fi puțin provocatoare pentru natura ta înflăcărată. De ce? Soarele apos al Peștilor va tranzita zona ta, la fel de apoasă, a inconștientului și secretelor. Aceasta nu este o locație distractivă pentru tine, care iubește luminile strălucitoare, căldura și confruntarea cu ceilalți (mai degrabă decât cu tine însuți). Dar acum va trebui să îți bați capul cu propriile probleme și cu demonii tâi interiori, înainte ca Soarele să intre în zodia ta. În timp ce până la sfârșitul lunii te vei așeza pe un tron ​​regal al încrederii și energiei, Soarele Pești din sectorul tău inconștient te va face să te scufunzi în trecut, cu toate obscuritățile sale neplăcute. Ai grijă să nu te cerți cu prietenii, deoarece belicosul Marte se află în casa a 6-a și crează tensiunii legate de acțiuni trecute.

Vor ieși astfel la iveală secrete, așa că este bine să rămâi discret până pe 21 martie, când vei putea, în sfârșit, să ieși din apele întunecate și să te bucuri de Soare. 

Taur

Soarele plin de compasiune din Pești îți luminează zona de prietenie până pe 21 martie. Te vei întâlni cu prietenii la cafea și te vei bucura de prezența lor sau, pentru că Peștii pot fi răi cu limite, îți pot lăsa prietenii să exagereze un pic. Ia însă tot ce este mai bun din energia Peștilor, care sunt compasivi și au inima deschisă față de ceilalți oameni, pentru a fi alături de cei dragi dar fă-ți timp și pentru tine. Planeta ta dominantă, Venus, va tranzita Casa a 9-a, de Învățare Superioară, până pe data de 6 martie, sugerând că prima săptămână a acestei luni îți oferă o șansă deosebit de bună pentru a te bucura de prieteni. Venus te va îndemna spre activități de cunoaștere.  

Pe 21 marite, Soarele se mută în casa ta a 12-a, a inconștientului și a secretelor, timp de 4 săptămâni, marcând un moment pentru introspecție și căutare de sine.

Gemeni

Lucrează în primele 3 săptămâni din martie, în timp ce Soarele din Pești îți energizează casa a 10-a, a Carierei. Cu Peștii oferind mai multă simpatie acestei zone a astrogramei tale, s-ar putea să descoperi că a-i asculta mai mult pe ceilalți îți deschide căi pentru un succes mai mare la locul de muncă. Compasiunea și cooperarea au depășit competiția. Pe 10 martie , planeta ta conducătoare Mercur se alătură Peștilor în zona ta de lucru până pe 27 martie, întărind tema carierei tale pentru această lună. Mercur în Pești este ca uleiul și apa. Nu se amestecă bine. Peștii sunt cam visători pentru precizia lui Mercur. Deși norocosul Jupiter va fi prezent în Pești pentru a atenua oarecum acest tranzit, ar fi mai prudent să frânezi natura ta vorbăreață și să te concentrezi mai mult pe învățarea și ascultarea altor puncte de vedere.

Pe 21 martie, Soarele se schimbă în Berbec și ajunge în zona ta de prietenie. Așa că ai șansa de a-ți face un nou prieten, cu care vei ieși la o prăjitură și o cafea.

Rac

Pentru un alt semn de apă ca tine, sezonul Peștilor este ca o vale fertilă a râului, mai degrabă decât tundra rece a Vărsătorului. Intențiile devin mai repede realitate. Așa că acordă o importanță specială Lunii, planeta ta dominantă, mai ales în zilele de 2 și 3 martie. Îți va evidenția casa a 9-a, a spiritualității, învățării superioare și filozofiei. Acordă atenție spiritualității, practică yoga și meditația. Soarele se află în casa ta a 9-a până pe 21 martie, așa încât concentrează-te asupra minții și spiritului în următoarele câteva săptămâni.

Pe 21 martie, vitezele cosmice se schimbă, iar stelele te vor împinge mai mult în sfera publică, cu accent pe casa a 10-a, a carierei tale, unde Soarele în Berbec este amplificat. Trâmbițarea unora dintre propriile tale realizări cu ajutorul energiei Berbecului te va ajuta să obții recunoașterea pe care o meriți.

Leu

Soarele în Pești îți va evidenția casa a -8-a, a intimității, până pe 21 martie. Ca semn fix, de foc, această poziție ar putea părea neplăcută, dar va trebui să urmezi fluxul acestui tranzit: compasiune, înțelegere și nicio reținere când vine vorba de intimitate și împărtășire a sentimentelor. În mare parte, casa a 8-a este în cele din urmă despre fuziunea cu celălalt la nivel intim, despre estomparea liniilor de proprietate posesive. Soarele în Pești îți tranzitează astfel zona ta de intimitate, deoarece Peștii este semnul cel mai potrivit pentru  erodarea granițelor dintre oameni, locuri și lucruri. Folosește-te de acest minunat tranzit al Soarelui în Pești pentru a explora zona intimă.

Apoi Soarele se schimbă în Berbec, tovarăș semn de foc, pe 21 martie. Energia Berbecului este mai puțin despre celălalt și intimitate, și mai mult despre restabilirea sinelui. Cu Soarele în Berbec, care strălucește prin zona ta de călătorie, acesta ar putea fi un moment bun pentru a pleca într-o vacanță de unul singur. Berbecul îți va intensifica impulsul de a experimenta lucruri noi, pe meleaguri noi.

Fecioară

Natura ta, condusă de analiticul Mercur, se întreabă adesea: Cum funcționează chestia asta? Cu Soarele plin de compasiune Pești, în zona ta de relație până pe 21 martie, întrebarea pe care ar trebui să í-o pui est: Cum se simte asta? Energia Peștilor este emoțională, liberă, împotrivă fără granițe, oarecum imprecisă, apoasă și visătoare. Aceste trăsături sunt opuse acu ale tale. Într-adevăr, Fecioara și Peștii se află la o distanță de 180 de grade. Dar acest tip de opoziție cosmică oferăr un timp pentru creștere. Lucrul cu spiritul de maree al Peștilor ar putea fi de folos, mai ales în privința relațiilor, pe care Soarele le amplifică. Încearcă să fii ceva mai liber cu partenerul tău în următoarele câteva săptămâni. Nu urma rețete. Acest lucru ar putea fi greu pentru tine, dar util pentru fluxul și refluxul romantismului și al relațiilor.

Pe 21 martie, Soarele intră în Berbec cu cofeină și în zona ta de intimitate. Așteaptă-te la pasiune și căldură între cearșafurile albe ale Fecioarei.

Balanță

Planeta ta conducătoare, minunata Venus, călătorește cu Marte toată luna, trecând în casa ta a 5-a, a Romantismului, distracției și creativității, pe 6 martie. Lasă vremurile bune să treacă, lasă-le să te dea peste cap. Într-adevăr, acesta este un tranzit accidentat de taverne și trambuline. Marte a avut un comportament bun în Capricorn luna trecută, dar acum a revenit la comportamentul său obișnuit. Nebunia marțiană o va avea pe Venus pregătită pentru excursii în Casa a 5-a. Ieși și pictează orașul în roșu pentru câteva săptămâni. Sau retrage-te în studioul tău de artă și fii creativ. Până pe 21 martie, Soarele în Pești, alături de norocosul Jupiter, îți luminează casa a 6-a, a Sănătății, indicând că acesta ar putea fi momentul pentru un control medical.

Soarele intră în Berbec și casa ta a 7-a, a parteneriatului, pe 21 martie. Berbecul greu de încărcat și Balanța deliberativă sunt unul vizavi de celălalt. Acum este momentul să iei o decizie fermă cu privire la partenerul tău de viață.

Scorpion

Energia care curge liber a Soarelui în Pești face un trigon minunat cu semnul tău în următoarele trei săptămâni. Unde? În casa a 5-a, a distracției, romantismului și creativității. Cu Jupiter prezent în zona ta de distracție, acum este momentul să te înveselești. Totul sau nimic. AI noroc la întâlniri și activități creative, așa că fă un efort să te relaxezi. Într-o notă puțin diferită, planeta ta conducătoare Marte rămâne cu minunata Venus în sectorul tău de comunicare și frați, în prima săptămână a lunii martie. Cele două planete se schimbă apoi în zona de casă și familie. Atenție la cuvintele pe care le adresezi celor dragi. Venus îl va îndulci oarecum Marte, dar acasă și în familie ar putea fi o problemă.

Pe 21 martie, Soarele trece în Berbec și intră în casa ta a 6-a, a rutinei. Acesta este un tranzit puternic pentru a merge la sala de sport. 

Săgetător

Planeta ta dominantă, binevoitorul Jupiter, se află în casa ta a 4-a, pentru tot anul. Astfel că în prima parte din 2022 este bine să te concentrezi pe îmbunătățirea conexiunilor cu cei din jur. Această temă se intensifică odată cu sezonul Peștilor, deoarece Soarele se alătură lui Jupiter în zona de casă, până pe 21 martie. Soarele în Pești este emoțional, așa că așteaptă-te să acorzi atenție sentimentelor tale, să fii nostaligc cu privire la  casă, trecut, figuri paterne. Compasiunea și grija față de cei de acasă este predominantă. Trebuie să te gândești la ceilalți și la bunăstarea lor.

În jurul datei de 21 martie, Soarele se transformă în egocentrismul tineresc al Berbecului, tovarăș în semn de foc. Acest Soare mai egoist îți luminează  casa a 5-a, a romantismului și distracției. Foc mult. Poftă nestăvilită. Căldură. Este bine, așadar, să fii prezent. 

Capricorn

Ai avut multă activitate în semnul tău, în ultimele două luni, cu Soare, Pluto, Marte, Venus retrograd, dar acum blocajul planetar ajunge la punctul final. Simți o mică coborâre în jurul zilei de 6 martie, când Venus și un Marte părăsesc Capricornul. Dacă trebuie să finalizezi ceva în curând, primele 6 zile ale lunii sunt grozave pentru a acorda un impuls final proiectului la care lucrezi. Profită de energia pe care aceste două planete o pot genera în continuare. Soarele plin de compasiune din Pești va campa în sectorul tău de comunicare și frați până pe 21 martie, ceea ce poate da un ton mai blând și mai dulce vocii tale, în special față de frați și surori. Vei fi astfel mai puțin ursuză.

Pe 21 martie, tânărul Berbec se încarcă în lupta cosmică. Fiind condus de Saturn, Capricornul este de obicei de partea tradiției însă acum planifică mai puțin. Vezi ce se întâmplă.

Vărsător

Este timpul să faci puțină terapie luna aceasta. De ce? În primul rând, abundentul Jupiter și Soarele în Pești vor tranzita sectorul tău de bani, sugerând că poți fi mai cheltuitor. Saturn se află în prima ta casă, a sinelui, de peste un an și ai nevoie de un răgaz pentru această economie pe care ți-o impune. În cele din urmă, îi ai pe Venus, frumusețe, dragoste și bani și pe Marte, cel războinic, în semnul tău pe 6 martie. Ai grijă de tine și de corpul tău, mergi la masaj, schimbă-ți înfățișarea. Iubește-te pe tine așa cum ești. Luna Nouă din 3 martie se află în sectorul tău de bani și este ziua potrivită pentru a merge la cumpărături. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop martie