x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii octombrie: bani, carieră, dragoste

Horoscopul lunii octombrie: bani, carieră, dragoste

01 Oct 2022   •   17:13
Horoscopul lunii octombrie: bani, carieră, dragoste
Sursa foto: Hepta

Horoscop octombrie 2022. Berbecii sunt independenți, Gemenii sunt spontani iar Leii renunță la rutină. Iată ce le-au pregătit astrele celor 12 semne zodiacale.

Berbec

(21 martie – 19 aprilie)

Săptămânile următoare vor evidenția calitatea relațiilor tale cu cei mai valoroși colaboratori. Deși ești foarte mândru că ești independent, Venus îți oferă o lecție despre importanța interdependenței. Pe 25 octombrie, luna nouă îți amintește că intimitatea fără vulnerabilitate este imposibilă. Vei avea curajul să lași garda jos?

Taurul

(20 aprilie – 20 mai)

Luna aceasta, simți nevoia să fii util. Ai multe de oferit, iar Venus te invită să cultivi relații în care îi poți ajuta pe ceilalți. Care este cel mai bun sfat pe care îl poți oferi? Cine ar putea beneficia de expertiza ta?

Gemeni

(21 mai – 20 iunie)

Care era hobby-ul tău preferat când erai mic? Tranzitele lunii octombrie te încurajează să te reconectezi cu copilul tău interior pentru a-ți onora nevoia de a te juca. Găsiți oameni care vă luminează zilele și vă permit să fiți spontan.

Rac

(21 iunie – 22 iulie)

Este timpul să găsești un echilibru acordând prioritate lucrurilor care te fac cu adevărat să te simți bine. Un curs de yoga sau o vizită la terapeut ar fi ideale pentru a te îngriji de propria persoană. Armonizează-ți spațiul interior pentru a-l face un loc mai plăcut de locuit.

Leu

(23 iulie – 22 august)

Îndrăznește să-ți lași mândria deoparte și să ceri sfaturi - aceste schimburi de idei ar putea fi extrem de revelatoare. Luna plină din 9 octombrie te motivează să ieși din rutină și, de asemenea, te face să vezi o situație dintr-o nouă perspectivă. S-ar putea chiar să-ți recapeți încrederea în tine.

Fecioară

(23 august – 22 septembrie)

Ești generos și dedicat, dar îți dai voie să primești atât cât oferi? Ce îți spune vocea interioară când ceri ceea ce ți se cuvine? Luna aceasta, planetele te încurajează să crezi în talentele tale și să ai încrederea de a revendica ceea ce meriți.

Balanță

(23 septembrie – 22 octombrie)

Aprecierea ta pentru schimburile politicoase de idei te împiedică uneori să-ți stabilești limite. Dar luna aceasta, înveți să fii revigorant de sincer. Nu subestima puterea unei ținute bine alese, care îți oferă curaj și încredere!

Scorpion

(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă te simți îngrădit de imaginea ta exterioară și de rolurile care ți-au fost atribuite, nu ezita să evadezi puțin. Ce activități te fac să simți că poți încetini timpul? Indiferent dacă sunt de la o alergare de dimineață, o vizită individuală la muzeu sau meditația ta zilnică, momentele de singurătate te ajută să te regăsești.

Săgetător

(22 noiembrie – 21 decembrie)

Care este un obiectiv important pe care îl ai, care se aliniază cu persoana care vrei să devii? Nu te mai lăsa distras atât de ușor, concentrează-ți eforturile și construiește relații cu indivizi care te vor ajuta să mergi în această direcție. Luna nouă din 25 octombrie anunță o perioadă de calm după munca grea pe care ai depus-o.

Capricorn

(22 decembrie – 19 ianuarie)

Retrogradarea lui Saturn te invită să dai dovadă de disciplină serioasă pentru a-ți perfecționa talentele pe care vrei să le dezvolți. Îți vei da seama că realizările tale personale dezvăluie un sentiment profund de aliniere cu valorile tale.

Vărsător

(20 ianuarie – 18 februarie)

Treci prin schimbări mari și simți un sentiment de reînnoire care te umple de speranță și optimism. Pasiunile tale sunt reaprinse și cultivi un sentiment de demnitate personală. Rupe monotonia vieții de zi cu zi și aplecă-te spre experiențe care îți oferă libertate.

Pești

(19 februarie – 20 martie)

La naiba cu superficialitatea! Ești atras de cei care spun adevărul. Acest lucru îți oferă puterea de a face alegeri dificile pentru a avea experiențele pe care ți le dorești, mai degrabă decât cele care care cred alții că sunt potrivite pentru tine. Neptun, planeta ta, îți amintește că, dacă viața ta este un film, este timpul să revendici rolul personajului principal.

×