x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii octombrie: Scorpionii trebuie să evite capcanele

Horoscopul lunii octombrie: Scorpionii trebuie să evite capcanele

25 Sep 2018   •   09:46
Horoscopul lunii octombrie: Scorpionii trebuie să evite capcanele

Această lună s-ar putea dovedi extrem de dificilă pentru nativii din Scorpion. Ați muncit mult în perioadele anterioare, iar astrologii vă avertizează că, acum, toate forțele dumneavoastră, spirituale și fizice, sunt aproape epuizate. Asta în condițiile în care concurenții afișează o activitate sporită. Trebuie să fiți extrem de atenți pentru a evita capcanele. 

 

În octombrie, Soarele se va afla în casa a 12-a, zona singurătății, a izolării, a secretelor și dușmanilor. În acest context astral, mulți dintre antivii din Scorpion vor simți nevoie de îndepărtare de societate, de a rămâne singuri pentru a analiza ceea ce se intâmplă în jur, evoluția situației și care sunt perspectivele. Astrologii vă avertizează că în octombrie 2018 veți fi foarte închiși, veți evita comunicarea cu ceilalți, încercând să stați departe de toate discuțiile. 

În general, nu e rău, dar există pericolul ca realitatea din jur să o vedeți în culori exclusiv închise, în negru. De aceea, trebuie să faceți astfel încât, atât în plan profesiona, cât și în viața de familie, în cuplu, să nu cădeți în depresie. În acest scop, ajutorul trebuie căutat printre apropiați, printre rude. Nu trebuie să vă permiteți să vă izolați în lumea dumneavoastră interioară. 

Cu Mercur în casa a 12-a, veți afla că aveți un protector misterios, care v-a ajutat să reușiți. Sau afacerea dumneavoastră ar putea beneficia de o donație din partea unui binevoitor necunoscut. Este posibil, totodată, să cunoașteți o persoană, dar să nu doriți să faceți publică noua dumneavoastră relație, cel puțin pentru moment. Nu este exclus să aflați un secret.

La capitolul financiar, deși bani aveți, veți constata că, de fapt, nu vă ajung. Pentru că ați renunțat să vă controlați bugetul, făcând tot felul de achiziții și cheltuind fără nici o socoteală. .Opriți-vă și faceți ordine în finanțe. În caz contrar veți regreta amarnic. 

În plan sentimental, Scorpionii singuri vor pierde orice dorință de a merge la întâlniri și petreceri, preferând să rămână acasă, trântiți pe divan și analizând tot felul de gânduri negre. Cei căsătoriți vor avea, la rândul lor, probleme legate de comunicare. Certuri, discuții aprinse, uși trântite și cuvinte grele aruncate la supărare. Încercați să vă păstrați calmul și să nu faceți ceva cu urmări absolut nedorite. 

×