x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop septembrie 2022. O conexiune mai sănătoasă între minte, corp și spirit

Horoscop septembrie 2022. O conexiune mai sănătoasă între minte, corp și spirit

de Moira Dună    |    31 Aug 2022   •   16:05
Horoscop septembrie 2022. O conexiune mai sănătoasă între minte, corp și spirit
Sursa foto: Omid Armin Unsplash.com

Îți vine să crezi că am ajuns la sfârșitul verii? Ca „lună de tranziție”, septembrie ne pregătește pentru sosirea toamnei. Soarele se află în Fecioară, un semn analitic, își concentrează energia pe reglarea fină a proceselor noastre de viață. Dacă distracția de vară ne-a deraiat de la drumul nostru, hiperconștientizarea Fecioarei ne va ajuta să găsim o conexiune mai sănătoasă între minte, corp și spirit.

Această energie se va simți mai ales la următoarea Lună plină, care are loc în Pești, pe 10 septembrie, scrie myimperfectlife.com.

Relațiile se vor afla în prim plan deoarece Mercur își începe retrogradarea în Balanță. În perioada 9 - 22 septembrie, Mercur ne va pune să evaluăm ce dăm ți ce luăm. În timp ce problemele și neînțelegerile vor fi intense, există o posibilitate reală ca lucrurile să fie disproporționate.

Apoi, între 23 septembrie - 2 octombrie, Mercur va retrograda în Fecioară, făcându-ne hiper-concentrați asupra lucrurilor care trebuie transformate în viața noastră. Trebuie să ne analizăm viața și defectele, să avem răbdare cu noi înșine deoarece sunt 9 planete retrograde în această perioadă. 

Echinocțiul de toamnă sosește pe 22 septembrie, când ziua și noaptea sunt egale. Pe măsură ce zilele se scurtează, acum luăm toate învățăturile din semnul Fecioarei pentru a găsi un echilibru real în viața noastră. Soarele se va muta în Balanță, ceea ce ne aduce armonie și echilibru în viețile voastre. Luna nouă din 25 septembrie în Balanță ne ajută să cântărim ambele părți ale propriilor povești de viață, deoarece acesta va fi un moment favorabil pentru o transformare profundă.

Horoscop Berbec

Este momentul să-ți pui viața în ordine după distracția pe care te-ai avut în timpul zodiei Leu.. A face ca toate procesele vieții tale să funcționeze mai bine este obiectivul tău final acum, iar Mercur retrograd în sectorul tău de muncă, îți va permite să reglezi tot ceea ce trebuie revizuit. Relațiile sunt un alt domeniu de atenție pentru tine, deoarece atât Soarele, cât și Mercur retrograd, te vor instiga să arunci o privire rece și dură asupra reciprocității. Dacă o relație se încheie luna aceasta, mai multă energie și oameni vin în viața ta în tipul fericitei Luni noi din 25 septembrie.

Horoscop Taur

August a fost atât de plin de evenimente pentru tine, așa că în septembrie ai o mică pauză de la toate schimbările. Iubești energia Fecioarei, deoarece rezonează cu tine. Creativitatea ta va fi scoasă în evidență în această lună și s-ar putea chiar să alegi un proiect vechi, pe măsură ce simți inspirație în jurul tău. Distracție plăcută, fiindcă începând cu 22 septembrie ai putea fi foarte ocupat cu munca și cu viața. Mercur retrograd în sectorul tău de muncă, între 9 - 23 septembrie te va face să-ți revizuiești procesele, astfel încât să te poți mișca cu mai multă încredere pentru restul anului.

Horoscop Gemeni

Deși s-ar putea să termini un proiect de amploare, în jurul lunii pline de 10 septembrie, luna aceasta, acasă este locul în care îți este inima. Vei petrece mai mult timp cu cei dragi și poate chiar vei redecora sau vei face reparații. Conversațiile ar putea deveni intense, așa că exersează compasiunea. O veche iubire poate apărea în viața ta. Gândește-te însă bine înainte de a lua o decizie. 

Horoscop Rac

Comunicarea joacă un rol important în cartea ta de povești din septembrie. Soarele îți activează sectorul comunicării verebale și scrise. După intrarea Soarelui în Balanță, vei avea timp să te concentrezi mai mult asupra casei și familiei. Această zonă a vieții tale va trece  printr-o reinventare și ar putea fi nevoie de conversații dificile și schimbări. Începe să relaționați în moduri mai sănătoase și mai bune cu cei pe care îi iubești.

Horoscop Leu

Viața ta a fost intensă în august, dar în septembrie devine mai calmă. Valorile tale personale s-au schimbat, iar luna aceasta îți va permite să integrezi toată schimbarea care a avut loc. Vei avea ocazia perfectă de a arunca o privire serioasă asupra finanțelor tale. Dacă trebuie să faci ajustări mari, așteaptă totuși până pe 7 octombrie.

Horoscop Fecioară

La mulți ani, Fecioară! Ești instigat să treci printr-o transformare epică. Mercur își  expune relațiile care nu mai rezonează cu calea ta. Venus atrage oameni mai noi și mai buni spre tine. viaţă. Vei arunca o privire dură și rece asupra finanțelor tale. Dacă trebuie făcute schimbări mari, ultimele zile ale lunii sunt ideale pentru a veni cu un nou buget sau cu o strategie!

Horoscop Balanță

O lună mare este la orizont! Mercur retrograd începe în semnul tău, cerându-ți să schimbi modul în care interacționezi cu lumea din jurul tău. Folosește Luna plină din 10 septembrie pentru a obține o schimbare de look nouă și radicală. Energia se schimbă pentru tine la sfârșitul lunii, când Soarele și Venus intră în semnul tău. Acum vei începe să experimentezi efectele transformării tale. Cum vi se pare acest an nou? Stabilește-ți intenții ambițioase la norocoasa și puternica Lună nouă din 25 septembrie!

Horoscop Scorpion

Septembrie este o lună interesantă pentru tine. Uneori, vei avea nevoie profundă de retragere. Dar încearcă să păstrezi un echilibru sănătos între odihnă și socializare, deoarece Venus în Fecioară te-ar putea pune să înfrunți niște oameni puternici. Ai trecut printr-o transformare epică anul acesta, iar Luna nouă din 25 septembrie este perfectă pentru a scăpa de ultimele părți de gânduri negative care îți rămân în minte. Gândirea pozitivă te va ajuta la eliberarea puterii pe care ego-ul l-a avut asupra ta. 

Horoscop Săgetător

Septembrie este o lună destul de importantă pentru tine. Soarele din Fecioară înseamnă afaceri și ore lungi de muncă. Retrogradul lui Mercur te va face să-ți regândești cariera, precum și legătura cu oamenii cu care lucrezi, și care te ajută să reușești. Pregătește-te pentru ca unele obiective de viață și oameni să apară, să se schimbe sau să dispară, mai ales când sosește Luna plină din 10 septembrie. Din fericire, universul echilibrează totul și îți va aduce un aflux de energie.

Horoscop Capricorn

Începutul lunii te face să visezi la orizonturi îndepărtate și este de fapt o lună bună pentru tine să iei o pauză sau să-ți rezervi o vacanță. Productivitatea ta va scădea. Lucrurile vor începe să prindă contur după intrarea Soarelui în Balanță și toate întârzierile vor avea mai mult sens. După ce ai adunat toate învățăturile, stabilește-ți niște obiective serioase sub Luna nouă din 25 septembrie. Va trebui să faci ajustări viitoare, dar stabilirea intențiilor este încă semnificativă în cadrul acestui eveniment lunar norocos.

Horoscop Vărsător

Luna august a fost intensă, așa că acum vei fi bucuros pentru că lucrurile vor fi mai ușoare. Ambele planete conducătoare, Saturn și Uranus, sunt  retrograde, aducând un ritm de viață mai lent pentru următoarele câteva luni. Știrile financiare ar putea ajunge la tine în preajma Lunii noi din 25 septembrie. Dacă trebuie să iei decizii importante, așteaptă câteva zile pentru ca ceața să treacă, deoarece este posibil să nu ai încă povestea completă. Dacă ai un partener, s-ar putea să te apropii mai mult de el în zilele între 5 - 28 septembrie.

Horoscop Pești

Relațiile vor fi în prim plan. Această energie implică parteneri romantici sau de afaceri. Mercur retrograd în sectorul relațiilor tale între 23 septembrie - 2 octombrie te va face să-ți negociezi limitele actuale, iar un vechi sau fost prieten ar putea chiar să se întoarcă pentru a rezolva lucrurile. Momentul culminant este pe 10 septembrie, când vei avea parte de surprize frumoase și sfârșitul unei perioade de transformări profunde. Odată ce Soarele intră în Balanță, vei începe o lună de introspecție, când interesul tău pentru misticism s-ar putea dovedi util.

×