x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru perioada 27 iulie - 2 august 2020. Trebuie să fiți prudenți, să nu luați decizii importante

Horoscopul runelor pentru perioada 27 iulie - 2 august 2020. Trebuie să fiți prudenți, să nu luați decizii importante

25 Iul 2020   •   22:46
Horoscopul runelor pentru perioada 27 iulie - 2 august 2020. Trebuie să fiți prudenți, să nu luați decizii importante
Sursa foto: Pixabay.com

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru săptămâna 27 iulie - 2 august 2020. 

 

Balanța. Nativii din Balanță au parte de o săptămână ca un uragan. Nu faceți zgomot pentru nimic, aveți chef de ceartă și trebuie să vă temperați înainte să distrugeți orice relație.

Scorpion. Nu forțați mâna norocului, lăsați lucrurile să se desfășoare în ritmul lor, veți avea parte de o surpriză plăcută săptămâna viitoare.

Săgetător. Primiți o veste extraordinară, un adevăr care vă va marca pentru mult timp de acum încolo.

Capricorn. Trebuie să schimbați tactica și să acționați diferit față de ce ați făcut până acum. Dacă ați fost prea bun, trebuie să puneți stop oamenilor care profită de voi. Chiar dacă nu sunteți zgârcit de obicei, dacă în ultima perioadă ați fost prea ponderat, e bine să reveniți la dărnicia care vă caracterizează.

Vărsătorii sunt pe o pojgiță de gheață foarte subțire, ca mai toate zodiile de aer. Trebuie să fiți prudenți, să nu luați decizii importante și să nu vă manifestați diferit față de cum acționați de obicei.

Pești. Nativii din pești au parte de mai multe schimbări importante în casă, deja sunteți în a doua săptămână în care vi se întâmplă acest lucru.

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici horoscop