x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 16 - 22 mai

Horoscopul săptămânii 16 - 22 mai

15 Mai 2016   •   19:49
Horoscopul săptămânii 16 - 22 mai

Berbec

Venus şi Marte îţi oferă o stare incredibilă şi te transformă într-o adevărată vedetă. Este momentul să încerci ceva cu totul şi cu totul nou, poate să te înscrii la cursuri sau să înveţi o limbă străină. Indiferent ce vei alege să faci, cu siguranţă  îţi va folosi în plan profesional mai devreme sau mai târziu.Din punct de vedere economic, lucrurile merg bine. Săptămâna aceasta vei avea extrem de mult de muncă, dar din fericire, vei avea şi suficientă energie. Vei dormi bine şi vei începe fiecare zi în forţă. Dacă ai nevoie de un aport extra de vitamine în fiecare zi, poţi servi un suc de portocale la micul dejun.

 

Taur

Soarele va intra în Saturn, iar acest context astral va face ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine în plan sentimental. Vei fi puţin mai sensibil decât de obicei însă, aşa că ar fi bine să nu te implici în discuţii în contradictoriu. Dacă mai accepţi multe compromisuri şi sarcini la locul de muncă, ai putea ajunge să stai la birou până la miezul nopţii. Este bine că te implici şi că faci tot posibilul ca lucrurile să meargă bine, vei fi recompensat financiar şi vei avea şansa unei promovări. Totuşi, trebuie să ai grijă şi de sănătatea ta... În timpul liber rămas, ai putea face mişcare pentru a te destresa.

 

Gemeni

Energia şi cheful tău de acţiune sunt la cote maxime, aşa că te vei implica în tot ce se poate la locul de muncă. Totuşi, trebuie să ai grijă să nu îţi asumi prea multe lucruri şi să nu reuşeşti să finalizezi nimic. Financiar, totul va merge bine, dacă te abţii de la cheltuieli inutile. Datorită lui Marte, eşti incredibil de carismatic(ă) şi eşti în centrul atenţiei în grupul de prieteni. Chiar dacă ai energie şi pari a fi prezent peste tot, nu vei reuşi să te întâlneşti cu toţi amicii, aşa cum ţi-ai propus. Recomandate săptămâna aceasta sunt activităţile în aer liber. Sâmbătă este ziua ideală pentru a merge la spa sau la masaj.

 

Rac

Săptămâna viitoare reprezintă contextul perfect pentru a face planuri de viitor. Vei avea parte de momente minunate în cuplu, dar şi la locul de muncă încep să se lămurească lucrurile, astfel încât vei fi remarcat şi apreciat pentru toate eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă. Succesul nu va întârzia să apară, dar până atunci, trebuie să ai mare grijă la felul în care îţi gestionezi fondurile, căci există riscul să îţi faci datorii. Starea de sănătate este bună şi eforturile pe care le depui la sala de fitness sunt de apreciat, dar fă în aşa fel încât să nu transformi sportul într-o corvoadă.

 

Leu

Marte, Mercur şi Venus sunt principalii tăi aliaţi. Dacă vrei să cunoşti oameni noi şi să îţi lărgeşti cercul de prieteni, nu vei avea nicio problemă în a realiza acest lucru. Nimeni nu se va plictisi în preajma ta! La locul de muncă, din păcate, va trebui să te concentrezi asupra unor sarcini obligatorii şi plictisitoare, ceea ce nu îţi va face nicio plăcere. Dacă este posibil, ia-ţi câteva zile libere, pentru că oricum, în plan economic, lucrurile sunt stabile. În ceea ce priveşte sănătatea, lucrurile îţi sunt favorabile, totuşi, trebuie să combaţi stresul. Fă sport de câteva ori pe săptămână, pentru a te simţi bine fizic şi psihic.

 

Fecioară

Te afli într-un context cum nu se poate mai favorabil şi trebuie să profiţi de toate oportunităţile şi de tot ce ţi se întâmplă. La locul de muncă îţi vei dovedi încă o dată competenţa şi talentul, iar superiorii vor fi uimiţi de planurile pe care intenţionezi să pui în practică. În ceea ce priveşte finanţele, lucrurile merg bine şi asta datorită faptului că ştii când şi cum să cheltuieşti. În plus, vei avea suficientă energie pentru a face faţă sarcinilor cotidiene şi te vei arăta mai dispus(ă) ca niciodată să faci mişcare. Ai o stare generală bună, molipsitoare pentru cei din jur. Aparent, soarele de face fericit(ă).

 

Balanţă

Sub influenţa lui Marte, nu e de mirare că toate gândurile tale se îndreaptă spre persoanele dragi sau spre partenerul de viaţă. Cu toate acestea, lucrurile vor merge minunat şi în plan profesional. Renunţând la timiditate, vei reuşi în final să te transformi într-un adevărat lider. Dacă trebuie să participi la un interviu sau la vreo conferinţă, zilele ideale ar fi miercuri şi joi. În plan financiar, datorită lui Saturn, situaţia este mai mult decât satisfăcătoare. Eşti destul de agitat(ă) şi de aceea ar trebui să eviţi cafelele după ora prânzului. Chiar dacă sună contraintuitiv, sportul te va ajuta să te odihneşti, să te calmezi. Ieşi la alergat seara şi vei reuşi să dormi mai bine ca niciodată.

 

Scorpion

Se anunţă o săptămână cel puţin extenuantă, pe care ar trebui să o abordezi cu calm. Apele sunt agitate şi acasă şi la locul de muncă, dar dacă ştii cum să te împarţi şi să planifici sarcinile, vei reuşi să faci faţă cu brio şi chiar să îţi faci timp pentru o scurtă ieşire în oraş cu prietenii. În plan financiar, trebuie să dai dovadă de prudenţă până când Saturn te readuce într-un context favorabil. În orice caz, indiferent ce vei face, Soarele îţi va oferi o doză de energie şi o atitudine pozitivă. Vineri şi sâmbătă sunt cele mai bune zile, vei avea idei bune, îţi vei invita prietenii în oraş şi vei avea diferite iniţiative.

 

Săgetător

Ai în faţă o săptămână plăcută, distractivă, în care spontaneitatea ta va juca un rol important. Mercur şi Venus te vor ajuta să dai randament maxim la locul de muncă. Chiar dacă momentan superiorii nu apreciază eforturile pe care le depui, nu trebuie să îţi faci griji, căci va veni clipa în care te vor remarca. În plus, la fel de important este să înveţi să te apreciezi singur(ă). Financiar, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Ai nevoie de mai multă varietate şi de câteva idei noi, dar, din nefericire, acestea nu apar. Îţi faci multe planuri şi stabileşti multe întâlniri după programul de muncă, dar nu vei reuşi mereu să duci la bun sfârşit ce ţi-ai propus.

 

Capricorn

E săptămâna în care trebuie să faci planuri de viitor, pentru că ai multă inspiraţie. Cu toate acestea, nu trebuie să grăbeşti lucrurile şi să te gândeşti de două ori înainte de a trece la acţiune. Cu cât reflectezi mai mult, cu atât şansele de succes sunt mai mari. Mercur îţi va aduce sarcini suplimentare la locul de muncă şi vei face faţă cu greu stresului. Este aproape imposibil să scapi fără a lucra ore suplimentare. În plan financiar, eşti suficient de realist(ă) şi ştii cum să îţi planifici cheltuielile. Venus este planeta care are un impact asupra stării tale de sănătate. Încearcă să faci plimbări în aer liber pentru a te relaxa.

 

Vărsător

Datorită influenţei exercitate de Mercur şi Marte, vei obţine succesul foarte uşor şi vei reuşi să duci la bun sfârşit sarcinile într-un timp scurt, eficienţa ta fiind de invidiat. Acest lucru va fi benefic şi colegilor de muncă, pentru că îţi vor cere ajutorul şi tu nu vei ezita să îl oferi. Totuşi, nu îi lăsa să profite de tine... Din punct de vedere financiar, lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Conjunctura astrală actuală are un efect pozitiv şi în ceea ce priveşte sănătatea. Eşti energic(ă), entuziast(ă) şi vrei să fii peste tot. Nu te simţi confortabil decât dacă eşti tot timpul pe fugă, în mişcare.

 

Peşti

În relaţia de cuplu lucrurile merg destul de prost. Aparent, vorbeşti o limbă diferită faţă de partenerul de viaţă. Asigură-te că te gândeşti de două ori înainte de a face o afirmaţie sau de a acuza de ceva, pe cineva. La locul de muncă însă, lucrururile merg destul de bine. E momentul ideal pentru a demonstra cât poţi fi de creativ(ă). Datorită lui Saturn ai numeroase idei originale şi ştii exact şi cum pot fi puse în aplicare. În plan financiar, nu ai nicio problema; de fapt, îţi permiţi şi unele mici capricii. Starea de spirit şi optimismul de care dai dovadă sunt contagioase şi de aceea, toţi prietenii vor vrea să te aibă în preajmă.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscopul saptamanal