x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii pline din 15 noiembrie 2024 asupra zodiilor

Influența Lunii pline din 15 noiembrie 2024 asupra zodiilor

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2024   •   22:00
Influența Lunii pline din 15 noiembrie 2024 asupra zodiilor
Sursa foto: Hepta/Toamna începe în România cu inundații, caniculă și ploi

Luna plină din 15 noiembrie 2024 va avea efecte puternice asupra mai multor semne zodiacale.

Evenimentele astronomice și astrologice din luna noiembrie au influențe majore asupra nativilor. Fie că e vorba de schimbări pozitive, fie că anumite aspecte negative vor ieși la surafață, Luna plină de pe 15 noiembrie 2024 vine cu aspecte-cheie în dezvoltarea personală și profesională a nativilor.

În prima săptămână, Luna se află între Pământ și Soare, iar fața luminată a acesteia nu este vizibilă pentru noi. Această perioadă este benefică pentru noi începuturi.

Luna plină de pe 15 noiembrie 2024 îi forțează pe nativi să încheie proiectele începute. După această dată este indicat ca fiecare să se concentreze pe introspecție. Este momentul ideal pentru maturizare.

Decizile trebuie reevaluate și eliminate lucrurile neproductive până pe 23 noiembrie. În plan spiritual este timpul pentru un nou început.

Finalul de lună este sub semnul Lunii Noi din 30 noiembrie. În acea perioadă se eliberează energiile vechi. Nativii vor avea parte de oportunități inedite și sunt îndemnați să riște pentru ceea ce-și doresc cu adevărat.

Zodiile afectate de Luna plină

Anumite zodii vor fi mai afectate decât altele în luna noiembrie din cauza Lunii pline. Smnele de apă  Rac, Scorpion și Pești sunt cele care vor resimți intens energia Lunii. Se pot aștepta la o stare mai puternică de anxietate, dar și sensibilitate crescută. Aceste emoții și senzații le vor determina să se izoleze, ceea ce are și o parte bună deoarece își vor îndrepta atenția spre propriile nevoi.

Semnele de pământ Taur, Fecioară și Capricorn vor trece printr-o perioadă de provocări financiare. Acestea pot începe noi proiecte sau vor trece printr-o schimbare de carieră.

Semnele de foc Berbec, Leu și Săgetător resimt energia acestei Luni pline. Trebuie să fie atente la modul în care reacționează. Impulsivitatea și lipsa de răbdare le pot arunca în mijlocul unui conflict. Este important să-și stăpânească emoțiile și să-și canalizeze energia spre proiecte constructive, notează a1.ro.

×
Subiecte în articol: lună plină noiembrie