x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii pline din februarie 2024 asupra fiecărei zodii

Influența Lunii pline din februarie 2024 asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    23 Feb 2024   •   08:20
Influența Lunii pline din februarie 2024 asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Hepta

Luna plină se va produce pe 24 februarie 2024 în semnul Fecioarei. Luna simbolizează dorințele și motivațiile interioare.

Aceasta înseamnă că Luna va fi pe deplin iluminată în Fecioară, strălucind puternic pe cer. Aacest eveniment astrologic neîndeamnă să rămânem treji și conștienți.

În acest timp, se opune lui Mercur, care reprezintă comunicarea, și lui Saturn, care reprezintă limitări sau restricții.

Luna se opune acum  Soarelui din Pești, ultimul semn al zodiacului, asociat cu înțelepciunea străveche transmisă de-a lungul generațiilor.

Având în vedere că Luna Plină se aliniază îndeaproape cu Lilith, cunoscută pentru natura ei rebelă, suntem încurajați să explorăm aspecte neconvenționale sau tabu din noi sau din viața noastră. Este timpul să îmbrățișăm necunoscutul și să contestam normele sociale.

Berbec: Este important să realizezi că nu trebuie să fii perfect tot timpul. Făcându-ți spațiu pentru a îmbrățișa imperfecțiunea, îți poate evidenția aptitudinile și talentele. În loc să încerci să-i mulțumești pe toți ceilalți, concentrează-te pe a câștiga înțelepciune din propriile experiențe. Poate fi obositor să simți în mod constant că ești judecat sau ghidat de așteptările altora. Renunță să-ți faci griji cu privire la rezultatul final și bucură-te de călătorie.

Taur: Întreabă-te  dacă te distrezi cu adevărat când supraanalizezi constant fiecare aspect al plăcerii tale. Cu această Lună Plină ia în considerare investițiile, atât financiare, cât și personale. Poți amâna să faci ceva nou până când ești sigur că merită costul. Cu toate acestea, investiția în tine și în bunăstarea ta este întotdeauna o idee bună. Luarea de pauze și tratarea cu amabilitate îți poate reîncărca energia și motivația.

Gemeni: Acordă-ți timp pentru a aprecia liniștea și confortul mediului de acasă. În timp ce lucrurile se pot schimba și evolua în timp, nu-ți face prea multe griji prea mult cu privire la ceea ce îți rezervă viitorul. La fel cum primăvara aduce o nouă creștere după topirea zăpezii, concentrează-te pe a fi prezent. S-ar putea să simți presiune să ai totul la îndemână, dar reține că lucrurile bune au nevoie de timp pentru a se desfășura.

Rac: Introspecția poate fi un instrument valoros pentru auto-descoperire, dar nu te lăsa prins în a supraanaliza fiecare aspect al tău și al trecutului tău. Este în regulă să-ți îmbrățișezi ciudațiile și calitățile unice fără a te compara constant cu ceilalți. În loc să simți că ești în dezacord cu lumea, încearcă să apreciezi cât de departe ai ajuns și persoana care ai devenit astăzi. Uneori, simplitatea este cheia pentru a găsi pacea în tine.

Leu: Încrede-te în instinctele și convingerile tale și nu-ți mai justifica în mod constant alegerile în fața altora. Înțelege valoarea a ceea ce îți aduce un sentiment de siguranță și fericire. Amintește-ți că strălucirea nu este întotdeauna necesară pentru a te simți împlinit. Ai încredere în propriile experiențe și abilități pentru a te ghida în direcția corectă.

Fecioară: Este important să ai grijă de tine atât fizic, cât și emoțional. Dacă îți muști buzele din cauza stresului sau ezitarii, gândește-te dacă este un semn că ai nevoie de mai multă exprimare de sine sau de încredere în a-ți spune adevărul. Deși s-ar putea să te simți confortabil să observi de pe margine, amintește-ți că vocea și povestea ta. sunt contribuții valoroase la orice conversație. Ai încredere că locul în care te afli acum este doar o parte temporară a călătoriei tale și nu-ți subestima propria valoare și înțelegere.

Balanță: Uneori, bazarea prea mult pe logică te poate face să pierzi contactul cu intuiția. Este în regulă să ai încredere în acel sentiment și să mergi cu el, chiar dacă nu-l poți explica. Nu te stresa prea mult pentru a avea toate răspunsurile – uneori, doar a ști ce ti se pare corect este suficient pentru a te ghida în călătoria ta.

Scorpion: Este timpul să nu te mai gândești la prieteniile tale. Este posibil să încerci să citești prea multe lucruri sau să anticipezi ceea ce gândesc alții. Relaxează-te și lasă lucrurile să se desfășoare în mod natural. Concentrează-te pe conectarea cu oamenii care contează pentru tine și oferă-le spațiu pentru a se deschide la timpul lor.

Săgetător: În loc să te stresezi din cauza acelui e-mail, de ce să nu te concentrezi pe creșterea profilului tău profesional? Ai multe de oferit, așa că nu-ți fie teamă să-ți prezenți abilitățile și realizările. Oportunitățile îți vor veni în cale când vei începe să vorbești pentru tine.

Capricorn: Nu-i lăsa pe alții să te facă să te îndoiești de experiența sau opiniile tale. Chiar dacă nu ai întotdeauna dreptate, fiecare experiență este o șansă de a învăța și de a crește. Ai încredere în tine și nu lăsa negativitatea celorlalți să te doboare.

Vărsător: Nu-ți fie teamă să te deschizi și să-ți împărtășești gândurile și sentimentele. Vulnerabilitatea este cheia pentru a forma conexiuni mai profunde cu ceilalți. Nu-ți mai face griji în legătură cu ceea ce ar putea merge prost și lasă-te să fii autentic, deoarece te împiedică decât să te conectezi cu adevărat cu ceilalți.

Pești: Nu-ți supraanaliza relațiile. Uneori trebuie doar să mergi cu fluxul și să vezi unde duc lucrurile. Evită să-i judeci pe ceilalți prea repede și dă-le șansa să arate cine sunt. A fi deschis și a accepta va crea conexiuni mai puternice și mai importante, potrivit hindustantimes.com.

×
Subiecte în articol: lună plină februarie 2024 zodii