x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Lunii Albastre pentru fiecare zodie

Influența Lunii Albastre pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    28 Oct 2020   •   15:42
Influența Lunii Albastre pentru fiecare zodie
Sursa foto: pixabay.com

Momentele de Lună Albastră îl fac și pe un necredincios să își pună întrebări și să se roage, scrie yourtango.com. Aceasta se va întâmpla pe 31 octombrie. Este un fenomen rar și apare atunci când există o a doua Lună Plină în decurs de 30 de zile. Ultima Lună Albastră a fost în anul 2018.

Octombrie a început cu o Lună Plină, iar cea de acum se va întâmpla chiar de Halloween. 

În această zi, fiecare dintre noi ar trebui, înainte de toate, să ne cunoaștem pe noi înșine și să ne acceptăm.

Iată ce înseamnă Luna Albastră pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna Plină este o manifestare a propriei tale puteri. Ești o persoană puternică, capabilă să se cunoscă pe sine însăși. Nu poți spune Nu unei provocări pentru că știi că vei da greș. Eșecul nu este niciodată o opțiune pentru tine. Stai sub Luna Albastră și rostește cuvintele „Eu sunt”, Și vei ști cine ești și ce putere ai.  

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Sub Luna Plină, fă-ți timp pentru a coexista cu sinele tău. Puterea este în mâinile tale. Folosește acea parte încăpățânată din tine pentru a crea în jurul tău o lume plină de frumusețe și putere. Gândește-te la lucruri pozitive. Uite-te la Lună pentru a-ți reflecta ideile înapoi spre tine, astfel ca în viitor să le poți măsura valoarea. Roagă-ți Luna să strălucească în gândurile tale pentru a le transforma în realitate. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Profită de această ocazie specială pentru a cere spontaneitate și abilitatea de a avea puterea de a-ți asuma riscuri. Alungă-ți nehotărârea. Roagă-te pentru claritate în gânduri și acțiune. Consideră seara respectivă prima din restul vieții tale. Nu-ți mai permiți să fii indecis și să treacă viața pe lângă tine. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Tu iubești Luna și atunci când este plină vei fi cuprins de magia ei. Folosește acum acea magie. Permite-i să te influențeze. Renunță la ideile care te-au ținut blocat până acum. Luna Plină este acolo pentru a-ți stimula imaginația. Lasă ritualul să depășească limitele. Este timpul să încerci ceva nou. Luna este astrul tău, așa că las-o să facă lucrurile pentru tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Acesta este momentul să-ți explorezi partea întunecată, latura intuitivă. Sub lumina Lunii Pline Albastre, începi să te gândești la modul în care te poți implica în mai multe lucruri. Roagă-te pentru stimularea imaginației tale, întrucât de ceva vreme te simți limitat și frustrat. Lasă puterea Lunii să te inspire și abandonează căile vechi pentru a face loc noilor provocări.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este momentul să pornești pe calea autovindecării. Luna Plină îți va îndeplini dorința. Abține-te să-i judeci pe alții. Ți-ai îndreptat privirea spre exterior mult timp. Uită-te în lumina Lunii și recunoaște că tu ești Alfa și Omega vieții tale și că te poți bucura de toate, mai ales când te bazezi pe forțele proprii, în loc să te plângi de ceilalți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luna Plină este aici pentru tine și profită de acest timp pentru a vedea imaginea de ansamblu. Viața nu este la fel de înfricoșătoare pe cât crezi. Teama de confruntare te-a transformat într-un mincinos reticent dar nu este o modalitate de a trece prin viață. Fă un pact cu frumoasa Lună Albastră și promite că vei spune adevărul de acum încolo. Adevărul te va elibera întotdeauna. Trăiește în acea libertate care îți va schimba întreaga viață.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, în mintea ta, totul îți aparține. Esti dominant, vrei să fii numărul unu, proprietarul, șeful. Folosește strălucirea Lunii pentru a a-ți aprinde partea mai bună. Nu este rău să fii atât de dominator, atâta timp cât ești capabil să creezi o situație pozitivă. Folosește-te de puterea ta pentru a-i ajuta pe ceilalți. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești câștigătorul zodiacului, în măsura în care faci ceea ce vrei și, cumva, câștigi mereu. Sub lumina Lunii Pline și Albastre a Halloween-ului. Lasă cosmosul să știe ce ai planificat, ce se află în mintea. Să se știe că vrei să-ți îndeplinești încă un vis îndrăzneț. Doar tu poți să îți împlinești dorințele mărețe. Crezi în Lună și lasă-te ghidat în gândurile tale mari, care se vor transforma în realizări și mai mari. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

În această seară este vorba despre îmbunătățirea simțului natural al răscumpărării. Niciun semn nu este ca Capricornul în această privință. Sunteți vindecătorii atât ai sinelui, cât și ai celorlalți. Lasă marea Lună Albastră a lunii octombrie să-ți poarte bunele intenții în conștiința cosmică, unde poți rămâne fidel cu tine însuți și cu dorința ta de a-i vindeca pe ceilalți. Ești un far de lumină pentru atât de mulți, la fel ca Luna în sine. Nu uitați niciodată cine sunteți sau cât de magnific puteți fi. Ești un potențial pur, Capricorn. Sărbătoriți acest lucru sub Luna Plină.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

31 octombrie este noaptea în care îți vei permite să mai renunți la seriozitate. Lasă lucrurile să meargă de la sine. Vrei să petreci, să râzi și să te distrezi, așa că vei înnebuni în această noapte. Aprinde lumânări, dezbracă-te și fă-ți de cap. Bucură-te pentru că meriți !

Pești (19 februarie - 10 martie)

Luna Plină are tendința de a face pe toată lumea un pic sentimentală. Ai încredere deplină în dorințele tale. Imaginează-ți că vei avea ceea ce îți dorești. Dacă vrei iubire, lucru după care tânjesc toți Peștii, atunci crede că îți este destinată cea mai mare dragoste. Imaginează-ți că toate visele tale sunt împlinite. Lasă această noapte de Halloween să îți aducă confort și vindecare cosmică.

 

×
Subiecte în articol: horoscop lună plină luna albastra zodiac