x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă în Leu, 16 august 2023. Cum influențează fiecare zodie

Luna Nouă în Leu, 16 august 2023. Cum influențează fiecare zodie

de Moira Dună    |    15 Aug 2023   •   18:30
Luna Nouă în Leu, 16 august 2023. Cum influențează fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Luna Nouă înseamnă timp pentru întinerire și manifestare. Dacă ai o lipsă în viața ta, atunci acesta este momentul în care ceilalți vor lucra pentru a o umple, fie că este vorba despre o nouă experiență, persoană sau obiect.

Trebuie să facem loc pentru începuturi în timpul lunilor noi. Nimeni nu deține cunoștințele necesare atunci când face un lucru nou, așa că nu te speria să experimentezi. 

Acum nu este  momentul să fii timid. Poți să îți alegi obiective mici ori să trăiești la nivel mare. Dacă Luna Plină din Vărsător, de la început de august, te-a învățat ceva, atunci știi că normalul este un mit. Nu există un mod sigur de a fi om și nimeni nu îți poate spune că trebuie să-ți diminuezi lumina. Atâta timp cât îți trăiești viața cu compasiune și bunătate, este prefect. Pentru a profita la maximum de acest tranzit, trebuie să sapi adânc și să faci unele introspecții și reevaluări, potrivit cosmopolitan.com.

Lună Nouă se întâmplă atunci când Luna și Soarele se întâlnesc la același grad, formând ceea ce astrologii numesc o conjuncție. Acest lucru se va întâmpla pe 16 august 2023. Este un moment pentru stabilirea intențiilor și a obiectivelor. Vara s-a terminat și mai ai doar câteva zile să te bucuri de ea. 

Berbec
Uneori, cuvintele bucurie și fericire sunt folosite împreună. Cu toate acestea, ele au sensuri diferite. Fericirea implică entuziasm, deoarece este asociată cu norocul. În schimb, bucuria o poți activa fiind recunoscător. Nu urmări senzații tari dar ieftine!

Taur
În loc să te lași copleșit de sentimentele înfiorătoare pe care le oferă creșterea, este posibil să renunți la disconfortul emoțional. Blocându-ți amintirile – oh, scuze, sentimentele – este posibil să te răpești de cel mai adevărat sentiment de mândrie?!

Gemeni
Ce lecție ai învățat-o în copilărie și a rămas cu tine până la maturitate? Ești conștient de modul în care răsăriturile și fluturii luminează momentele vieții? Sau cum ți-a fi schimbat viața în bine înțelepciunea mamei tale ori un mesaj sever de la tatăl tău ? 

Rac
Te simti apreciat la locul de muncă? Înțelegerea și respectul merg mână în mână. Chiar dacă sunt două concepte diferite, ele se sprijină reciproc. Fără respect, s-ar putea să nu existe motivație pentru a înțelege. Fără înțelegere, poate fi mai ușor să arăți lipsă de respect. Când îți cunoști scopul, devine mai dificil să accepți lipsa de respect.

Leu
Cum modelează ceea ce înveți persoana care devii? Soarele strălucește deasupra ta. Îți arată o cale, așa că aruncă o privire profundă în oglindă. Cum reflectă obiectele tale cine ai devenit? Merită să îți amintești și să-ți revizuiești povestea prin velul în care alegi să te prezinți. 

Fecioară
Când este timpul să părăsești o petrecere, poți simți cum corpul tău începe să se relaxeze. Picioarele tale pot îndrepta către ușă când stai în picioare, iar umerii s-ar putea încorda dacă te simți obligat să stai pentru a face conversație. Ai grijă când este momentul să pleci. Sau cum te simți când au rămas cuvinte nespuse.

Balantă
Ce este viata fara socializare? Ia totuși o pauză și să reflectezi. S-ar putea să simți că de fiecare dată când încerci să îți lărgești relațiile cu celorlalți, ai revenit într-o eră a eșecului. Nu uita că poți obține mai mult succes social primind mai mult decât oferi.

Scorpion
Când ai notat ultima dată toate realizările? Succesul nu este nimic fără sărbătoare. Indiferent dacă celebrezi lucruri majore ori minore, asigură-te că faci asta pentru a aprecia cât  de departe ai ajuns. Să muncești pentru a-ți realiza visele nu este un lucru mic. Este nevoie să îți cunoști scopul și să-ți asumi riscuri. 

Săgetător
Ai uitat că învățarea poate fi distractivă? Când îți iei viața mult prea în serios, riști să uiți de bucurie. Evită să-ți transformi studiile în vocație, cel puțin pentru moment. Schimbă-ți mentalitatea și vei descoperi că poți reuși orice ți-ai propus. 

Capricorn
Când ai aruncat ultima oară lucrurile inutile din casă? Vara se termină, la fel și nevoia de a păstra haine pe care nu le mai porți niciodată. Fă-ți timp pentru a-ți explora casa și descoperă ce lucru ocupă spațiu inutil. În timp ce iarna ne poate face să dorim să adunăm lucruri, acum este momentul să decizi de ce sau de cine nu mai ai nevoie. 

Vărsător
Comunicarea poate obține tot ce este mai bun din noi toți. Este posibil să avi zile în care simțiți că te afli în vârful lumii iar alte  zile s-ar putea să nu fie atât de strălucitoare. Cum te-ai descurcat cu luptele sociale când erai mai mic? Ce zici acum?

Pești
De ce anuma ai nevoie pentru a-ți permite să te iubești? Dragostea înseamnă să recunoști că meriți mai mult decât să trăiești. Ai nevoie de mai multă artă, mai multă creativitate și mai multă sensibilitate. Când simți că îți concentrezi toată grija asupra celorlalți, îți răpești oportunitatea de a te aprecia. Orice schimbare la tine sau la rutină te va ajunga să te simți împlinit făcând lucruri pentru tine. 

 

 

×
Subiecte în articol: luna noua leu horoscop