x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna plină din iulie va afecta cel mai mult trei semne zodiacale

Luna plină din iulie va afecta cel mai mult trei semne zodiacale

12 Iul 2022   •   13:55
Luna plină din iulie va afecta cel mai mult trei semne zodiacale
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Între Saturn constant care ne învață importanța disciplinei și Neptun visând cu ochii deschiși, care ne spulberă iluziile în timpul anotimpurilor retrograde, poate părea că astrologia din această vară este deloc intensă. Acesta este mai ales cazul lunii pline din iulie 2022. Luna plină din iulie luminează cerul pe 13 iulie în Capricorn. Pentru semnele zodiacale cele mai afectate de luna plină din iulie 2022, asta înseamnă că faza lungă a Lunii aruncă lumină asupra obiectivelor lor ambițioase și a vieții publice.

Luna plină reprezintă finalul culminant al ciclului lunar, dar este și o perioadă de energie hiperactivă și intensitate emoțională. Aceștia primesc multă atenție pentru a stârni dramă, dar este, de asemenea, un moment ideal pentru a renunța la orice negativitate de care te-ai ținut. De asemenea, cei mai afectați de luna plină din iulie pot simți un sentiment de dor în viața lor profesională, în timp ce renunță la temerile legate de modul în care sunt percepuți de ceilalți. Asta pentru că Capricornul se referă la laude, lăsând câteva semne zodiacale pentru a face un bilanț al misiunii lor personale.

„Deși s-ar putea să nu fi ajuns încă, recunoscând sângele, transpirația și, probabil, cele mai potrivite acum, lacrimile, care intră în realizările tale sunt importante”, a spus astrologul Erin River Sunday pentru Bustle.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cum afectează luna plină din iulie 2022 semnele zodiacale Rac

Este pe cale să devină intense în relațiile voastre apropiate, unu-la-unu acum, când luna plină zguduie cea de-a șasea casă a parteneriatelor, Rac. Ai învățat să condimentezi lucrurile în rutina ta, mai degrabă decât să te retragi în carapacea ta, dar această lunație oferă o oportunitate de a revizui cum poți aduce o oarecare stabilitate relațiilor tale personale.

„Racul va simți visceral această lunație”, spune Erin River Sunday. Acest lucru se datorează faptului că această lunație în Capricorn este opusă semnului tău, conform duminica. „Opozițiile duc de obicei la acțiuni de echilibrare, așa că va fi important să reconciliezi sentimentele cu acțiunile”, adaugă ea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cum afectează luna plină din iulie 2022 semnele zodiacale Capricorn

Nu numai că luna plină a lunii iulie stă în semnul tău nativ, dar conducătorul tău planetar, Saturn, se întoarce în Vărsător cu spiritul liber. Asta înseamnă că teme grele de autodisciplină și comerțul cu vechile tale convenții vor fi predominante în timpul lunii pline, forțându-te să te gândești în afara zonei tale de confort.

„Este probabil ca oamenii Capricorn să aibă o perspectivă profundă cu privire la ultimele lor șase luni”, spune Erin River Sunday. „Se vor simți sensibili din punct de vedere emoțional, dar pot avea încredere că ceea ce trebuie transformat va fi probabil iluminat.”

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cum afectează luna plină din iulie 2022 semnele zodiacale Vărsător

Luna plină din iulie te poate face să te simți deosebit de izolat pe măsură ce te concentrezi asupra celor mai prestigioase proiecte ale pasiunii. Este, de asemenea, despre modul în care viața ta privată se reflectă în munca ta publică. Concentrează-te pe a-ți desprinde subconștientul și pe a-ți alinia sinele din umbră cu reputația ta.

„Vărsătorii sunt activați cu această lunație, deoarece Saturn trece în prezent în semnul lor de acasă”, explică Sunday. „Din cauza conexiunii Lunii cu Pluto, pot exista schimbări structurale care trebuie să aibă loc în subconștient.”

 

×
Subiecte în articol: lună plină horoscop