x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul Lunii Pline în Berbec: cum ne influențează?

Horoscopul Lunii Pline în Berbec: cum ne influențează?

08 Oct 2022   •   07:20
Horoscopul Lunii Pline în Berbec: cum ne influențează?
Sursa foto: Hepta

În timpul lunii pline din Berbec de pe 9 octombrie, când Soarele este în Balanță, mai degrabă decât să dorim să plantăm semințele, acesta este momentul în care dorim să cultivăm energia, să recoltăm ce-am plantat acum șase luni în timpul lunii noi în Berbec din primăvară. Luna plină a Berbecului este momentul în care acele lucruri pe care am început să le facem, care erau la început, acum fie se concretizează și funcționează, fie nu. Dacă demersurile pe care le-am făcut funcționează pentru noi, atunci trebuie să cultivăm recolta și trebuie să facem ceva cu ea. Dacă nu funcționează…atunci este timpul să renunțăm și să trecem la altceva.

Horoscopul lunii pline în Berbec:

BERBEC

Este în regulă să fii tu însuți. Ești un semn cunoscut pentru curaj. Și știi ce este cu adevărat curajos? Să te confrunți cu teama de a fi înțeles greșit sau respins – și totuși să continui să faci ceea ce te face fericit. Această lună plină te ajută să renunți la orice înclinație de a te schimba. Înveți să te accepți așa cum ești. Și asta e grozav.

TAURUL

Chiar și tu poți să greșești uneori. Iar atunci când o faci, încearcă să nu te mai judeci atât de tare. Câteodată nu ne ridicăm la înălțimea propriilor noastre așteptări. Dar învățăm și creștem exact din acele momente. Renunță la nevoia ca totul să pară perfect și, în schimb, acceptă și puțină dezordine. Cu această lună plină în a doisprezecea ta casă a subconștientului, ești invitat să te întorci spre interior și să te bucuri de a fi perfect imperfect. Ești exact acolo unde ar trebui să fii. Ai încredere în asta.

GEMENI

Încearcă să te abții puțin de la utilizarea rețelelor sociale. Ceea ce a început ca un instrument distractiv de conectare cu prietenii și familia poate crea acum sentimente de frustrare, resentimente sau anxietate. Întrucât luna plină din octombrie 2022 se află în cea de-a unsprezecea casă a rețelelor, stelele îți cer să renunți la nevoia de a fi la curent cu absolut orice, mai ales dacă asta îți afectează starea de spirit. Ia o pauză.

RAC

Pe măsură ce luna plină din Berbec tranzitează ambițioasa și autoritara ta casă a 10-a, s-ar putea să te afli într-o schimbare majoră în carieră. Este timpul să te bucuri de câștiguri… fără să cântărești prea mult pierderile. Ia lucrurile așa cum sunt și gândește-te că presiunea pe care o pui asupra ta ar putea începe să devină contraintuitivă.

LEU

Când o lună plină în zodia de foc Berbec trimite magie către casa a noua, casa ta dedicată aventurii, s-ar putea să simți instinctiv că trebuie să renunți la toate planurile și să îmbrățișezi spontaneitatea. Viața este menită să fie trăită, nu atent planificată și controlată! Fără puțină libertate, cum altfel se pot întâmpla surprize plăcute?

FECIOARĂ

Lună plină în Berbec se așază la tine fix în cea de-a opta casă a transformării. Asta înseamnă că s-ar putea să te trezești îmbrățișând un nivel cu totul nou de creștere. Dacă simți că lași ceva sau pe cineva să plece, să știi că și tu te vei transforma. Când îți iei la revedere de la ceva ce s-a terminat, fa-o cu zâmbetul pe buze.

BALANȚĂ

O lună plină în Berbec îți va lumina sectorul relației, determinând pornirea într-o nouă direcție. Dacă merită să lupți pentru relația ta, nu vei uita să-ți susții cauza în timp ce îi oferi și partenerului siguranța de a-și exprima propriile sentimente. Fără încredere profundă, devine mult mai greu să te bucuri de dragoste..

SCORPION

Pe 9 octombrie, o lună plină în Berbec va aprinde focul în cea de-a șasea casă a bunăstării și rutinei. Acest lucru te poate motiva să începi un regim, să te preocupi mai mult de sănătate, ba chiar să te apuci de fitness. Îți vei lua angajamentul să ai mai multă grijă de tine.

SĂGETĂTOR

Luna plină din Berbec aduce culoare și emoție lumii tale. Se așază în cea de-a cincea casă, a creativității și romantismului. Te provoacă să faci lucrurile care îți aduc cea mai mare și mai profundă bucurie. Dacă aveai nevoie de o scuză pentru a te simți bine, acum o ai.

CAPRICORN

Când o lună plină în Berbec trece prin casa familie, s-ar putea să observi că viața ta privată începe să devină interesantă. Dacă s-a pregătit ceva în spatele ușilor închise și familia ta este implicată în acest proiect, această lună plină ar putea duce la progres mult mai repede decât te-ai fi așteptat.

VĂRSĂTOR

Când o lună plină în Berbec luminează cerul pe 9 octombrie, s-ar putea să te trezești în mijlocul unor conversații fascinante și idei geniale. Dacă ceva îți stârnește curiozitatea, ai toate motivele să urmezi acel fir de parcă viața ta ar depinde de el. La urma urmei, mintea ta te duce într-un loc special și trebuie să afli încotro te ghidează intuiția.

PEȘTI

S-ar putea să te simți pregătit să stabilești limite și să redevii prioritar pentru tine însuți. Deoarece această lună plină aduce adevăr și claritate, așezându-se în cea de-a doua casă, a valorilor și stimei de sine, îți amintești că aprobarea pe care o cauți la ceilalți nu te poate susține decât pentru o scurtă perioadă de timp. Este momentul să te reconstruiești, să redevii solid ca piatra.

×