x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna plină în Săgetător, 23 mai 2024. Schimbări majore pentru 4 zodii

Luna plină în Săgetător, 23 mai 2024. Schimbări majore pentru 4 zodii

de Redacția Jurnalul    |    22 Mai 2024   •   16:45
Luna plină în Săgetător, 23 mai 2024. Schimbări majore pentru 4 zodii
Sursa foto: Unsplash.com

Luna plină din 23 mai 2024 se va petrece în semnul de foc al Săgetătorului și va aduce schimbări majore pentru patru semne zodiacale.

Toate semnele vor avea parte de provocări noi, dar cel mai mult vor fi influențați Săgetătorii, Gemenii, Fecioarele și Peștii.

Întrucât evenimentul va avea loc în Săgetător, momentul este prielnic pentru a explora noi orizonturi. 

Săgetător

Semn de foc, Săgetătorul este curios și aventuros. Luna Plină din 23 mai îl poate pune în fața unei decizii importante, care i-ar putea schimba viața. Însă deschiderea Săgetătorului către experiențele noi va fi cea care îl va ajuta să facă o alegere înțeleaptă.

Gemeni

Luna Plină le va aduce Gemenilor echilibru între viața personală și profesională, iar misiunea acestor nativi va fi aceea de a păstra această stabilitate. Gemenii se pot aștepta la o schimbare importantă, precum mutarea într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară.

Fecioară

Fecioarele s-ar putea confrunta cu anumite provocări în carieră. Într-un moment de spontaneitate, acești nativi ar putea lua o decizie radicală, pe care este posibil să o regrete în viitor. Este important să se concentreze pe modul în care își gestionează emoțiile.

Pești

Acești nativi ar putea avea parte de surprize la care nici nu au visat. Fie că este vorba despre un salt în carieră sau despre un succes în plan sentimental, această reușită este meritată din plin de Pești. După Luna Plină în Săgetător, acești nativi vor fi gata să depășească obstacole care li s-au părut dificile până acum, potrivit Antena3 CNN.

×
Subiecte în articol: lună plină zodii