x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Marte în Leu din 11 iunie 2021. 3 zodii care obțin ce vor

Marte în Leu din 11 iunie 2021. 3 zodii care obțin ce vor

11 Iun 2021   •   16:18
Marte în Leu din 11 iunie 2021. 3 zodii care obțin ce vor
Sursa foto: Hepta

Cine vrea să obțină ceea ce vrea din viață anul acesta? Cu Marte care intră în Leu luna aceasta, ai putea fi unul dintre acele semne zodiacale norocoase care beneficiază de această energie astrologică. Iată-ne în plin sezon al Gemenilor și până acum am experimentat Mercur retrograd și o Eclipsă de Soare. Dacă am ajuns până aici, cu creierul încă intact, ne putem considera supraviețuitori. Iar acum suntem pe punctul de a obține o pauză majoră deoarece, pe 11 iunie, Marte intră în Leu, scrie yourtango.com.

Și cea mai bună parte? Totul este bine. Marte în Leu înseamnă că energia mare, îndrăzneață, mega-pozitivă ne arată drumul. În timp ce energia Leului va fi întotdeauna benefică, Marte ne va asigura că vom obține cât mai multe lucruri bune posibil. Marte în Leu stârnește câteva concepte și atitudini foarte specifice în noi. De exemplu, în timpul acestui tranzit, ne putem simți extrem de încrezători, generoși cu banii, puternici și pregătiți, dispuși și capabili să facem ca lucrurile să se întâmple.

Pe de altă parte, acest tip de energie poate deveni acră și scoate la iveală trăsături precum agresiunea, dominația, posesivitatea, genul de lucruri care striică petrecerea. Depinde de noi să folosim această energie mare într-un mod înțelept și controlat.

Cine va beneficia cel mai mult de această energie și, în cele din urmă, va obține ceea ce vrea ? 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este aproape imposibil pentru tine să refuzi puterea, iar acum că Marte este în Leu, te simți în paradis. Cum se traduce asta ? Obții tot  ce vrei. Ai luat o decizie cu viața ta și pur și simplu nu ai timp sau răbdare să înțelegi obstacolele de pe drum. Devii o forță de neoprit, scrii noi reguli, care se bazează pe ceea ce ai învățat până acum. Respingi ignoranța de tot felul și, în căutarea propriului adevăr și a fericirii personale, vei lăsa energia Marte să te ducă direct la țintă. Te-ai hotărât și nimic nu vte va împiedica să obții exact ceea ce doreșt și ai nevoie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Marte în Leu va înseamna speranță și optimism. Tu, care iubești scena,  atenția și adori lucrurile mari, pe  care să aștepți cu nerăbdare, vei avea șansa să le planifici și să faci să se întâmple în moduri la care nu ai visat niciodată! Tranzitul Marte în Leu este aperitivul tău și sigur îți va deschide pofta de mâncare pentru mai mult, mai mult, mai mult.  În principal este vorba despre distracție, atenție, feedback pozitiv și celebritate. Ești pe cale să ai una dintre cele mai bune veri din viața ta.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu a existat niciodată un loc în viața voastră în care Leul să fie nedorit, iar reacția ta la toate lucrurile pe care le aduce  Marte este pozitivă. Când Marte intră în Leu, vei simți o schimbare. Va fi ca și cum dintr-o dată pur și simplu nu mai poți accepta căile vechi și trebuie să mergeți mai departe făcând schimbări. Cu alte cuvinte, ești pe cale să te eliberezi de ceva care te îngrijorează, poate un contract sau un acord care nu a fost niciodată corect. După ce Marte intră în Leu, nu numai că nu îți va mai păsa, vei face noi aranjamente pentru tine, astfel încât să nu te mai simți niciodată restricționat.

×
Subiecte în articol: zodii marte in leu