x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Partenerul ideal pentru femeia Pești. Zodiile compatibile în dragoste

Partenerul ideal pentru femeia Pești. Zodiile compatibile în dragoste

de Moira Dună    |    16 Feb 2022   •   16:15
Partenerul ideal pentru femeia Pești. Zodiile compatibile în dragoste
Sursa foto: Greg Rosenke Unsplash.com

Peștii sunt al doisprezecelea și ultimul semn al zodiacului, dominat de planetele Neptun și Jupiter. Este reprezentat de doi pești legați printr-o panglică și care înoată în direcții diferite. Persoanele născute în această zodie sunt maeștrii ai iluziilor și sunt binecuvântate cu o abilitate neobișnuită de a analiza toate aspectele unei situații.

Femeia Pești are o intuiție aparte care o ajută să ia deciziile importante în viață. Ea se strecoară în viața partenerului fără ca acesta să-și dea seama și pleacă înainte să observe. Natura sa ușoară și extrem de adaptabilă o face femeia ideală pentru aproape toate semnele, caută însă un partener realist care să-i ofere stabilitate în viață, scrie hindustantimes.com.

Cei mai compatibili bărbați pentru aceasta sunt cei din zodiile Scorpion, Rac, Capricorn și Taur.

Scorpion

Femeia Pești încearcă să nu fie părtinitoare când analizează o situație, în timp ce bărbatul Scorpion pare să judece în anumite situații, ceea ce face înțelegerea lor destul de contradictorie. În pofida acestei polarități, între o femeie Pești și un bărbat Scorpion există o puternică atracție reciprocă chiar de la început. De fapt, un cuplu Scorpion-Pești s-ar putea să nu se îndrăgostească la prima vedere, dar va ajunge la o înțelegere.

Bărbatului Scorpion îi place să-și exercite dominația într-o relație, iar femeii Pești îi place să fie îngrijită de partener. Deși trăsăturile lor de personalitate sunt opuse, între ei există o chimie grozavă. Fiind semne de apă, amândoi se străduiesc să se conecteze emoțional la nivel profund și ajung la o intimitate care îi ajută să aibă o relație puternică.

Rac

O pereche armonioasă! Formează cel mai sensibil cuplu din astrologie. Înțelegerea, legătura și compatibilitatea dintre cei doi par ideale.

O femeie Pești și un bărbat Rac sunt perfecți în dragoste. Ea apreciază grija și protecția pe care acesta i-o oferă. Totodată, starea naturală de vis a unei femei Pești va capta întotdeauna fascinația Racului. Având în vedere că ambele semne sunt extrem de romantice, aproape că nu vor fi momente plictisitoare între cele două zodii.

Capricorn

Deși au perspective diferite asupra vieții și caută căi divergente, o femeie Pești și un bărbat Capricorn pot crea o relație romantică extraordinară. Un bărbat Capricorn practic oferă îndrumarea și direcția atât de necesare unui Pește visător.

Imaginația nemărginită a femeii Pești aduce bucurie și seninătate în viața plictisitoare și oarecum sumbră a partenerului ei Capricorn. Atracția și legătura dintre cei doi devin mai puternice prin creativitatea, natura generoasă și bunăvoința acestor semne. 

Taur

Ce duo magic! Această pereche este una dintre cele mai compatibile în relațiile amoroase. O femeie Pești și un bărbat Taur fac o relație extraordinară pe termen lung. Amândoi au multe lucruri în comun. Există respect reciproc, înțelegere, loialitate și dragoste între ei.

Își manifestă reciproc blândețea și răbdarea în cuplu. Femeii Pești și bărbatului Taur le place să fie mereu în zona lor de confort. Prin urmare, aceste trăsături pozitive ale amândurora fac adesea o uniune compatibilă.

 

×
Subiecte în articol: femeia pesti dragoste horoscop