x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Te-ai născut în această lună? Ai nevoie să ți se spună zilnic că ești iubit

Te-ai născut în această lună? Ai nevoie să ți se spună zilnic că ești iubit

de Vali Deaconescu    |    10 Iul 2024   •   23:30
Te-ai născut în această lună? Ai nevoie să ți se spună zilnic că ești iubit

Unele persoane vor avea încredere în tine când spui că nu le vei răni niciodată. Dar altele vor avea nevoie să le reasiguri constant că acest lucru rămâne adevărat pe măsură ce relația progresează, atât prin acțiunile cât și prin cuvintele tale. Iată care sunt lunile de naștere care au nevoie de multe reasigurări în relații:

Martie

Persoanele născute în martie au tendința de a supraanaliza lucrurile. Dacă trece prea mult timp fără să le spui acele cuvinte magice, vor ajunge la cele mai rele concluzii. Pentru a evita spiralele de îndoială, este important să-ți exprimi sentimentele frecvent. Nu te teme să le spui cât de mult îți pasă de ele, pentru că oversharing-ul nu le va îndepărta, ci doar lipsa de comunicare. Dacă trece prea mult timp fără să le reasiguri de iubirea ta, vor începe să se întrebe dacă relația se destramă. Au nevoie să audă zilnic acele cuvinte.

Mai

Persoanele născute în mai vor rămâne loiale într-o relație serioasă, dar vor fi îngrijorate că tu nu vei face la fel. Poate că au fost rănite în trecut sau au văzut cum alte relații din jurul lor s-au destrămat, dar nu vor presupune automat că vei acționa corect. Va trebui să le câștigi încrederea în timp. Și chiar și după ce le câștigi încrederea, vor avea nevoie de reasigurări că ești fericit în relație, că încă vrei să fii cu ele și doar cu ele, că nu planifici să pleci. Nu vor să fie luate prin surprindere dacă ești nefericit, așa că încearcă să menții liniile de comunicare deschise. Vor să le spui exact cum te simți pentru a ști la ce să se aștepte.

Iulie

Persoanele născute în iulie nu se vor simți confortabil în relație dacă nu le spui zilnic că le iubești. Chiar dacă își arată iubirea prin acțiuni, au nevoie de cuvintele tale pentru a se simți apreciate și valorificate. Trebuie să audă cum te simți, așa că nu presupune că știu deja și nu au nevoie să fie reamintite. Au nevoie. Dacă trece prea mult timp fără să le spui cât de mult înseamnă pentru tine, vor începe să se întrebe dacă sentimentele tale s-au schimbat, dacă îți pierzi interesul, dacă vei pleca curând. Au nevoie să îți exprimi iubirea tare și clar. Au nevoie de constante reamintiri că încă îți pasă, pentru a nu se îngrijora că vei pleca.

Noiembrie

Persoanele născute în noiembrie au obiceiul de a aștepta ce este mai rău. Ori de câte ori apare chiar și cea mai mică problemă în relație, se vor teme că este sfârșitul. Când ești puțin prea tăcut, vor crede același lucru. Sunt mereu pregătite pentru ce este mai rău, de aceea au nevoie de reamintiri că le iubești sincer și nu le vei părăsi din senin. Nu vor cerși complimente, deoarece nu vor să pară nevoiașe, dar în secret tânjesc după cuvinte dulci. Au nevoie să audă cât de mult îți pasă, cât mai des posibil, pentru a se simți confortabil în relație. Au nevoie de mai multe reasigurări decât ai crede, așa că nu ezita să spui acele cuvinte magice primul, potrivit Collective World.

×
Subiecte în articol: horoscop reasigurări romantice