x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Previziuni astrologice 22 septembrie - 22 octombrie 2020. Cum ne afectează zodia Balanței

Previziuni astrologice 22 septembrie - 22 octombrie 2020. Cum ne afectează zodia Balanței

de Moira Dună    |    22 Sep 2020   •   12:59
Previziuni astrologice 22 septembrie - 22 octombrie 2020. Cum ne afectează zodia Balanței
Sursa foto: pixabay.com

Soarele a intrat în zodia Balanței, astăzi, sub semnul căruia vom fi până pe 22 octombrie. În timp ce în Fecioară ne-am făcut planuri, în Balanță ne vom căuta echilibrul, armonia și vor fi favorizate relațiile parteneriale. Această schimbare va fi binevenită pentru unii, dar provocatoare pentru alții, în funcție de adevărurile din propria viață, scrie yourtango.com.

Balanța este un semn de aer care semnifică echilibrul și dreptatea. Este una dintre zodiile dominate de Venus, ceea ce înseamnă că toate parteneriatele se vor afla la masa discuțiilor, favorizate fiind cele romantice. 

Lucrurile nu sunt atât de simple în acest an. Deși nu există nicio îndoială că toate vor fi de folos, vom avea parte de provocări la fiecare pas.

Perioada 23 - 30 septembrie

Mercur din Balanță se află în cuadratură cu Saturn în Capricorn, față în față cu Marte în Berbec.

Cu toate că există câteva tranzite interesante în prima săptămână a semnului Balanței, schimbările importante sunt ale planetelor Mercur și Saturn. Mercur guvernează inteligența și comunicarea, așa că atunci când acesta schimbă zodia, ne determină și pe noi să ne schimbăm modul de a gândi. Mercur va intra în Scorpion, fapt ce ne va determina să fim mai profunzi și să avem discuții mult mai interesante. 

Chiar dacă mulți dintre noi avem sentimentul că finalul anului va marca sfârșitul unei perioade de evenimente dramatice, nu cunoaștem cu adevărat ce se va întâmpla. Ei bine, Mercur în Scorpion ne va face nu doar să spunem adevărul, ci să ne gândim cine suntem noi cu adevărat, cum ne raportăm la marile decizii din viață. 

După patru luni de retrogradare, Saturn va reveni la mersul direct în Capricorn, ceea ce va semnifica sfârșitul unei ere și o perioadă de muncă și creștere importantă în următoarele trei luni.

Saturn este conducătorul lecțiilor karmice și al timpului divin. El și-a început noul ciclu în Vărsător, în primăvară, dar a retrogradat înapoi în Capricorn. Acum începe mersul direct în acest semn de pământ pentru doar câteva luni, ceea ce ne arată că a venit momentul să ne apucăm de treabă. Așteptați-vă să vă concentrați pe construirea unor fundații puternice și a unor limite mai bune în viața voastră, mai ales în privința relațiilor romantice. 

Celelalte tranzite în care sunt implicate planetele Mercur, Saturn și Marte semnifică faptul că vom fi atrași să reflectăm mai profund la temele pe care le reprezintă acestea. Vom purta conversații lungi și vom avea o perspectivă mai echilibrată asupra limitelor pe care trebuie să le punem în viața noastră, karmă, iubire divină, ambiție, pasiune și sex. 

Relația Marte-Saturn poate prezenta un moment culminant la sfârșitul acestei săptămâni, în care ni se cere să ne schimbăm comportamentul, pe baza lecțiilor învățate. 

Cel mai interesant tranzit va fi între Venus și Marte. Aceste două planete, deși dansează una cu cealaltă pe cer, rareori se întâlnesc. Venus reprezintă femininul divin și toate aspectele iubirii, în timp ce Marte stăpânește masculinul divin și toate ce înseamnă sex. Împreună influențează relațiile la un nivel complet diferit.

Acest tranzit îl are pe Marte retrograd, ceea ce înseamnă că ni se cere să gândim, să reflectăm sau să refacem ceva din trecutul nostru, mai ales dacă se referă la acea Venus încărcată de energia Leului, care are ca scop ascultarea a ceea ce ne spune inima. Perspectivele bruște și nopțile pasionale nu sunt excluse ! 

Perioada 1 - 8 octombrie

Luna plină se află în Berbec. Venus intră în Fecioară, iar Pluto în Capricorn.

Nu lăsați numărul scăzut de tranzite din această săptămână să vă păcălească ! Deși sunt doar patru, nu înseamnă că nu va fi o săptămână importantă. Luna Plină în Berbec va imprima multă mișcare și schimbare. 

Odată cu intrarea lui Venus în Fecioară, vom privi diferit dragostea, astfel încât vom descoperi adevărul în această perioadă, pe baza căruia vom lua deciziile mari de mai târziu. 

În timp ce Venus în Fecioară poate arunca o privire mai logică asupra iubirii, vom avea și un sentiment de vindecare. Vom fi mai capabili să ne închidem rănile emoționale vechi, să iertăm, să ne iubim mai profund și să alegem dragostrea care ne vindecă. 

Pluto revine la mersul său direct prin Capricorn. Ne va face să alegem între două lucruri dificile, adică nu există nicio opțiune grozavă, dar vom putea înclina spre cea cu care putem trăi cel mai bine. Cu toate astea, vor ieși la iveală adevăruri importante și orice secret care speram să rămână ascuns, va fi expus. 

În această săptămână, așteptați-vă să aveți gânduri aprinse, iraționale și veți fi incapabil să vă prefaceți că sunteți altcineva decât cel adevărat. 

Perioada 9 - 15 octombrie

Jupiter în Capricorn face sextil cu Neptun în Pești. Mercur începe mersul retrograd în Scorpion.

De parcă mai aveam nevoie de alte probleme în viața noastră ! Mercur guvernează modul în care gândim și vorbim. Când devine retrograd trebuie să ne examinăm deciziile pe care le-am luat anterior. Ultima dată când această planetă a fost retrogradă în Scorpion era octombrie 2019. 

Gândiți-vă ce decizie importantă ați luat la acea vreme pentru că este probabil să revină și va provoca o schimbare în sentimentele voastre. 

Celălalt tranzit din această săptămână este între Jupiter și Neptun.

Acest lucru va crea o energie benefică pentru munca pe care am depus-o deja. Cu cât suntem mai mulțumiți de deciziile pe care le luăm, cu atât cerem mai puțin de la alții. 

Perioada 16 - 21 octombrie

Luna Nouă se află în Balanță. Asteroidul Ceres intră direct în Vărsător. Asteroidul Vesta intră în Fecioară.

În ultima săptămână din această zodie sărbătorim Luna Nouă, provocându-ne să regândim modul în care ne-am raportat la relațiile parteneriate și să ne simțim suficient de curajoși pentru a face alegeri diferite.

Luna nouă ne va vindeca pasiunile și ne va face capabili să ne ascultăm propria voce, peste toate celelalte. Am ajuns până aici și acum această Lună Nouă din Balanță ne încurajează să continuăm, ajutându-ne să credem că se va împlini ce ne dorim. 

Cu energia celor doi asteroizi, Ceres și Vesta, există o puternică influență a iubirii feminine. Deși lucrurile merg bine mai ales datorită vindecării și încrederii pe care aceștia le aduc, ne vor reaminti și faptul că viața nu devine mai ușoară dar înțelegem lucrurile pentru care merită să luptăm.


 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac balanta