x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Puterea ascunsă a persoanelor născute în Zodia Pești

Puterea ascunsă a persoanelor născute în Zodia Pești

de Moira Dună    |    02 Feb 2022   •   17:35
Puterea ascunsă a persoanelor născute în Zodia Pești
Sursa foto: Hepta

Fiecare zodie are puncte forte care le oferă avantaje, iar semul Peștilor nu este diferit. Calitățile ascunse ale acestor nativi îi ajută să aibă o înțelegere și o abordare aparte a vieții.

Zodie mutabilă, de apă, feminină, mistică, Peștii au o imaginație puternică, permițându-le să viseze fără limite și să ducă o viață creativă. Însă sub această aparență au puteri ascunse care ies la iveală atunci când viața îi pune în diferite situații, scrie bustle.com.

Faptul să sunt semne mutabile, îi face pe Pești să se adapteze cu ușurință la mediul înconjurător. Semn de apă, sunt spirituali și plini de compasiune, permițând inimilor lor bune să conducă.

Planetele dominante sunt Neptun, în astrologia modernă, și Jupiter, în cea tradițională. Neptun este asociat cu visele și iluziile, în timp ce Jupiter este considerat Marele Benefic, planeta norocului și a dreptății.

Persoanele născute sub acest semn sunt vizionare, creative, nu-și ascund latura lor sensibilă, și acționează uneori surprinzător. 

Empatie

Ca semn emoțional de apă, Peștii sunt profund conectați cu emoțiile lor. Dar acest semn intuitiv are o modalitate de a absorbi pe deplin energia celor din jur. Capacitatea lor de a relaționa emoțional cu ceilalți le permite să dezvolte relații armonioase și să-și folosească inima plină de compasiune pentru a-i servi pe alții.

Sunt profund atașați de emoțiile lor și dezvoltă empatie sinceră pentru ceilalți. Îi ajută pe alții, dându-și jos armura dură și fiind vulnerabili.

Intuiție supranaturală

Instinctul ascuțit al Peștilor îi face să simtă dinainte ce se va întâmpla. Dar casa lor naturală,  a XII-a, a subconștientului, îi face preocupați de lumea imaterială și de magie. Intuiția lor le permite să vadă dincolo de aparențe și să caute mesaje din univers. Ei au o încredere puternică în sentimentele lor.

Profesori mistici

Datorită afinității lor naturale pentru toate lucrurile magice, Peștii înțeleg multe lucruri supranaturale. Călătoriile lor astrale, prin meditație spirituală, le oferă multe cunoștințe pe care le împărtășesc și altora. Neptun, planeta  intuiției și spiritualității îi conectează la forțele nevăzute ale vieții.

Cameleoni

Ca semne mutabile, Peștii se pot amesteca în orice situație. Acceptă relaxați schimbarea și nu se tem de necunoscut. Ei sunt capabili să privească dincolo de aparențele superficiale pentru a acționa în consecință. 

×
Subiecte în articol: zodia pesti