x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia Berbecului: Compatibilități în sex, dragoste și relații

Zodia Berbecului: Compatibilități în sex, dragoste și relații

de Moira Dună    |    21 Mar 2021   •   12:09
Zodia Berbecului: Compatibilități în sex, dragoste și relații
Sursa foto: Pixabay.com

Dacă ziua ta de naștere este între 21 martie și 19 aprilie, atunci înseamnă că te-ai născut în zodia Berbec. Dar probabil asta știi deja ! Acesta este primul semn de foc, energic și asertiv, al horoscopului. Are o forță de neoprit care aduce pasiune, acțiune și curaj în orice situație, scrie bustle.com.

Iată, așadar, ce înseamnă Berbecul în viața ta, indiferent că ai venit pe lume sub influența sa, că ai un prieten sau partener în acest semn, ori ce semnificație are acesta în astrograma ta personală.

Caracteristici

Liderul zodiacului este simbolizat de berbecul stăpân, având în vedere natura lui uneori nebunească. Planeta dominantă este războinicul Marte, ceea ce explică de ce este neînfricat și competitiv.  Totodată, Berbecul este un semn cardinal, care aduce emoție și energie noilor  începuturi. Și nu este o surpriză să aflăm că elementul său este focul, având în vedere temperamentul său fierbinte.

Berbecul este focul neîmblânzit al zodiacului, a cărui energie seamănă cu flacăra unui chibrit aprins. Scânteia, energia și creativitatea Berbecului ard repede. Este îndrăzneț, avizat, magnetizant, pasionat și face totul cu un sentiment de urgență. Dar nimic nu se poate compara cu cantitatea extraordinară de iubire de sine și optimism. Această minge de foc nu se teme să fie la conducere și excelează atunci când vine vorba de pasiune și acțiune. 

Dragoste și relații

Trăsăturile romantice ale Berbecului vorbesc despre natura lor aprinsă și rapidă: sunt curajoși, zeloși, încrezători și fără teamă să preia conducerea și să facă prima mișcare. Poate fi unul dintre cei mai buni și iubitori prieteni ai zodiacului, apărându-i pe cei apropiați cu mult curaj. Este impulsiv în dragoste și război, așa că sunt cam grăbiți, le place sexul fiierbinte, așa că oferă multă spontaneintate și emoție. Prin urmare, dacă vrei să intri într-o relație de iubire cu un Berbec, trebuie să nu fii prea sensibil întrucât el își va exprima deschis opiniile.

Semnele cele mai compatibile cu Berbecul sunt cele de foc, respectiv Leul și Săgetătorul, precum și semnele de aer Gemeni și Vărsător. Dacă doriți să-l impresionați, lăsați-l să preia conducerea în privința planurilor comune întrucât îi place să fie responsabil și puteți fi sigur că vă veți distra. 

Dacă Berbecul este semnul tău solar

Dacă te-ai născut sub acest semn poți străluci în funcții de conducere însă trebuie să știi că Berbecul are tendința de a da cu piciorul la astfel de oportunități. Este nerăbdător și orientat spre acțune, ala că nu-și pierd timpul îngrijorându-se de consecințele acțiunilor lor sau stresându-se cu privire la ceea ce cred alții d espre ei. În schimb, își exprimă ideile în mod deschis și acționează în funcție de capricii. Astfel că ar fi bine să-și tempereze impulsivitatea și să se mai abțină înainte să vorbească deoarece nu toată lumea se poate descurca cu atitudinea ș stilul lor d e a face lucrurile. În special zodiile sensibile de apă ori cele de pământ, care se mișcă lent. Există o linie fină între asertivitate și agresivitate, așa încât asigură-te că ieșirile voastre emoționale nu provoacă o explozie.

Dacă zodia Berbec este Luna ta

Semnul tău lunar reprezintă latura ta privată, emoțională și vulnerabilă și vorbește despre ceea ce te face să te simți confortabil. Dacă semnul tău lunar este Berbecul, probabil că ești dezinhibat de emoțiile tale. Când simți ceva, nu-ți este frică să arăți. Dacă ceva te deranjează, preferi să rezolvi imediat, mai degrabă decât să-l reprimi și să aștepț. Îț exprimi sentimentele direct, iar cei apropiați te apreciază pentru asta.

Dacă Berbecul este semnul tău de creștere

Semnul tău de creștere este reprezentat de sinele pe care îl lași să iasă la suprafață și să-l arăți lumii. Dacă semnul tău de creștere este Berbecul, emani o încredere naturală celorlalți și poți deveni extrem de energic, chiar și atunci când crezi că ești lent. Transmiți curaj și independență celorlalți și, în timp ce unii oameni s-ar putea simți intimidați, alții vor fi atrași și vor vedea în tine un lider.

 

×
Subiecte în articol: horoscop berbec