x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea o săptămână grozavă, 24 – 30 ianuarie 2022

Trei zodii vor avea o săptămână grozavă, 24 – 30 ianuarie 2022

23 Ian 2022   •   11:42
Trei zodii vor avea o săptămână grozavă, 24 – 30 ianuarie 2022
Sursa foto: Christopher Jolly Unsplash.com

Horoscop. Trei semne zodiacale vor avea parte de o săptămână grozavă, 24 – 30 ianuarie 2022.

Ești o persoană care poate ocoli obstacolele cu ușurință și este în natura ta să înduri greutățile în timp ce trăiești în speranța unor zile mai bune. În virtutea a cine ești, poți să creezi acele zile mai bune, pentru că crezi în propriul sine și în capacitatea ta de a te ridica deasupra greutăților.

Cu Marte în Capricorn pentru a ne porni, putem ști automat că în ceea ce privește afacerile și munca, vom fi învingători.

Aceasta este o săptămână fantastică pentru proiectele de lucru, mai ales dacă ești șeful, managerul sau persoana responsabilă de modul în care se întâmplă totul. Este o săptămână grozavă pentru exprimare, creativitate artistică și comunicare.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În timp ce viața ta amoroasă merge atât de bine, poți să lași asta deoparte și să te concentrezi foarte mult pe succesul pe care ești pe cale să-l creezi la locul de muncă. Ai avut încredere în instinctele tale într-o anumită „mișcare” de ceva vreme, iar săptămâna aceasta îți oferă oportunitatea de a lovi.

Ceea ce faci și spui în această săptămână are potențialul de a schimba în bine nu numai propria ta viață, ci și viața altora.

Cât de frumos ar fi să stai în fața semenilor tăi, știind că ești responsabil pentru a face din viața lor un loc mai bun pentru a trăi. Nivelurile tale de energie cresc vertiginos în această săptămână și intenționezi să profiți de fiecare ultim moment delicios și victorios.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceea ce se întâmplă în capul tău în această săptămână se transformă cu ușurință în realitate și, dacă aduci acest gând la lucru, atunci te poți aștepta la rezultate incredibil de pozitive și realizabile. Este genul de săptămână în care ți se dă ușa deschisă; oamenii tăi sunt în sprijinul ideilor tale și ești recunoscător pentru încrederea pe care o au în tine.

Vrei să iei încrederea lor și să construiești ceva solid, dacă ei cred în tine, atunci ai tu un scop: vrei să mulțumești grupului tău de sprijin arătându-le din ce ești făcut.

Ești alcătuit din bune intenții, inteligență ridicată și dorință de a aduce oamenii împreună cu un scop comun. Vei descoperi că conducerea ți se potrivește, săptămâna aceasta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Te-ai întors din nou în la „volan” săptămâna aceasta, în timp ce preiei conducerea și obții rezultate. Cu atâtea tranzite înverșunate în ajutorul tău, poți atât să comunici în așa fel încât toată lumea să „înțeleagă” ceea ce vrei să spui, cât și să îi convingi pe oameni să facă lucruri acolo unde odată s-au opus complet la ceea ce ai tu în minte.

Știi că lucrezi pentru binele proiectului și ești un jucător de echipă pe tot parcursul, dar ești și liderul acelei echipe și este important să ai o viziune clară și să rămâi cu integritatea ta.

Și exact asta se întâmplă pentru tine în această săptămână, rămâi fidel viziunii tale și totul se face conform planului.

 

×
Subiecte în articol: horoscop