x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 1 - 7 august 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 1 - 7 august 2022

01 Aug 2022   •   18:59
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 1 - 7 august 2022
Sursa foto: Paula Bento Unsplash.com

Horoscop. Pe măsură ce trecem în prima săptămână a lunii august, cu toții putem pune acea singură întrebare, încă o dată, împreună: „Este deja august?” Da, este și avem parte de mult soare în Leu înainte de a ajunge la sezonul Fecioarei.

Și cât suntem aici, vom face tot ce este mai bun, deoarece această primă săptămână ar trebui să fie una foarte plină de evenimente. Mulți oameni călătoresc în săptămâna aceasta și asta înseamnă că multe minți sunt concentrate pe „a se distra”.

Cu toții avem nevoie de un timp bun și, deși acele zile par puține și îndepărtate, reușim totuși să găsim modalități de a pune deoparte o perioadă de timp cu simpla intenție de a ne bucura de împrejurimile noastre și de oamenii din viața noastră.

Unii se bucură de o plimbare de după-amiază, în timp ce alții merg într-o croazieră lungă.

Putem fi perfect mulțumiți cu viața „ca atare” sau ne putem dori mai mult. Oricum, există un lucru pe care ne dorim cu toții, indiferent dacă îl știm sau nu, și acesta este pacea. Liniște sufletească, pace în inimă, pace în trup.

Vor fi momente tumultuoase în această săptămână, totuși, ne vom concentra pe momentele marcante și pe momentele mai fericite care ne sunt prezentate de tranzitele care sunt.

Săptămâna aceasta ne aduce mâna echilibrată a Lunii în Balanță, care ne va ajuta să rămânem pe calea cea bună, în timp ce Soarele sextil Luna ar trebui să ne pună pe toți într-o dispoziție bună pentru cea mai mare parte a săptămânii.

Ne uităm la dragostea intimă pasională în timpul Sfertului de Lună în Scorpion și la o înțelegere adevărată a partenerului nostru în timpul trigonului lunar cu Venus până la sfârșitul săptămânii. Terminăm săptămâna în pozitivitate și optimism cu influența utilă a lunii în Săgetător.

Cele 3 zodii cu previziuni astrologice grozave, 1 - 7 august 2022:

1. Leu (23 iulie - 22 august) 

Ceea ce ai pentru tine este un sentiment fantastic de sănătate corporală. Ai făcut toate lucrurile corecte și se vede; te simți bine și ai chef să te arăți. Te afli în locul din viața ta în care recunoști că sănătatea este cu adevărat bogăție și te simți bogat și vrei să împărtășești.

A te simți bine te face să vrei să fii cu oamenii.

Săptămâna aceasta poate vrei să dansezi sau să te implici într-un fel de performanță fizică; iubești atenția pe care o primești și meriți laudele pe care le vei auzi săptămâna aceasta. E plăcut să primești complimente din când în când și ești puțin nebun de ele.

Cu toate acestea, meriți binele care îți vine săptămâna aceasta, Leu. Tot ceea ce vei experimenta în această săptămână este înconjurat de dragoste și respect și, pentru prima dată după mult timp, îți place foarte mult să fii în centrul atenției, pentru că știi că totul este din motive întemeiate.

2. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vei folosi puterea sezonului Leului pentru a trece rapid în prima săptămână a lunii august și îți va veni sub forma unei decizii precise și a unei concentrări asemănătoare laserului.

Ceea ce vrei săptămâna aceasta este să asiguri ceva; ce este, doar tu știi, dar simți atât de clar la ce te îndrepți, încât știi că singurul tău mod de a reuși este să depui efort. Nu aștepți pe nimeni săptămâna asta; vei face totul de unul singur dacă va fi nevoie - și cu zâmbetul pe buze.

Săptămâna aceasta îți aprinde sentimentele de independență.

Știi că poți face totul mult mai bine dacă poți prelua controlul, pe cont propriu. Aceasta poate include chiar și vacanța singur sau pur și simplu luarea de câteva zile libere în timpul săptămânii pentru a fi singur, astfel încât să poți gândi în pace.

Asta este tot ce ai nevoie; doar puțin timp pentru tine și, din fericire, vei putea să-ți aloci un „timp pentru mine” valoros. Energia ta intră în TINE, în această săptămână, Balanță.

3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) 

Este adevărat că Scorpionul este asociat cu pasiunea, energia, mistica și relațiile intime și, în această primă săptămână din august, se pare că te vei arăta a fi un adevărat Scorpion.

Relația ta este pe cale să capete o nouă întorsătură pe măsură ce îi arăți iubitului tău din ce ești făcut.

Acest lucru poate fi o surpriză pentru ei sau poate că știau asta despre tine încă din prima zi, dar nu ești niciodată unul care să-l plictisești pe altul.

Ești proaspăt și incitant și ai mai mult decât câteva idei sexy în magazin. Vrei lumea și, deși asta poate fi puțin larg, cu siguranță nu te vei opri din a încerca.

Ai puterea pozitivității de partea ta și, cu toată energia Leului care te pompează, vei fi o forță majoră.

Ești influent săptămâna aceasta și alții te vor urmări pe rețelele de socializare ca în viață. Săptămâna aceasta te pune în rolul de lider și asta ți se potrivește foarte bine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop