x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Venus în Balanță, 28 octombrie – 21 noiembrie 2020. Schimbări în viața sentimentală pentru toate zodiile

Venus în Balanță, 28 octombrie – 21 noiembrie 2020. Schimbări în viața sentimentală pentru toate zodiile

24 Oct 2020   •   13:30
Venus în Balanță, 28 octombrie – 21 noiembrie 2020. Schimbări în viața sentimentală pentru toate zodiile
Sursa foto: pixabay.com

Pe 28 octombrie 2020,  Venus, planeta iubirii, relațiilor și banilor, iese din zodia Fecioară, pentru a intra în zodia Balanței, unde va rămâne până pe 21 noiembrie 2020.

 

În timp ce Venus era în Fecioară, a început o perioadă în care cercetăm până la cele mai mici amănunte dacă dragostea este ocrotită. Este dificil pentru Venus să se raporteze și să se conecteze atunci când este în căutarea a ceea ce nu funcționează în viața sentimentală. Și, în cea mai mare parte, acest audit critic este necesar uneori, deoarece Venus ar prefera să trăiască într-o lume în care totul este armonios și perfect echilibrat. Desigur, nu este cazul și cu toții avem de făcut câte ceva în această direcție.

 

În Balanță, Venus se întoarce pe terenul ei natal, își dă jos pantofii roșii cu toc și răsuflă ușurată. Aici, Venus face loc dragostei, romantismului și conexiunii într-un mod pe care nu l-a putut realiza până acum. Când o planetă se află în semnul său de origine, avem un acces complet la cea mai completă expresie a caracteristicilor sale.

 

Dacă sunteți singur, ACUM este momentul să flirtați, să intrați în joc, să descărcați din nou aplicațiile de dating și să acceptați acea întâlnire, iar Venus în Balanță ne va amplifica dorința de romantism. Dacă sunteți într-o relație, acesta ar fi un moment minunat pentru a amplifica eforturile romantice pentru partener. S-ar putea să ne aflăm în situația de a ne gândi la cineva special mai mult decât de obicei și să ne dorim să scriem poezie, să ne exprimăm afecțiunea față de aceasta. Deși Venus adoră să vorbească despre dragoste, singurul lucru pe care îi este greu să îl facă în Balanță este să păstreze un echilibru între o abordare pasivă și una agresivă.

Șederea lui Venus în Balanță nu va fi lipsită de provocări, deoarece sfârșitul acestui tranzit  va fi marcat de conjuncția Saturn-Pluto din Capricorn, forțându-ne să facem pașii necesari spre transformare, indiferent dacă vrem sau nu. Dar înainte de această întâlnire Venus va avea cu siguranță mâinile legate de îndrăgostirea de cinci ori pe zi.

În afară de romantism, Venus în Balanță ne cere să ne amintim de puterea bunătății, față de ceilalți și față de noi înșine. Acest tranzit ne invită să spunem cuvinte mai dulci și să șoptim sentimente mai blânde în conversațiile noastre. În cadrul acestui tranzit, suntem mai dispuși să facem compromisuri și avem o capacitate mai mare de a vedea ambele părți. Diplomația este una dintre caracteristicile principale ale Balanței și, cu Venus aici, este puțin mai ușor să acceptați alt punct de vedere.

 

Tranzitele majore pentru Venus în Balanță:

 

14 noiembrie - Pluto intră în Capricorn

16 noiembrie - Jupiter intră în Capricorn

19 noiembrie - Saturn intră  în Capricorn

×
Subiecte în articol: Venus în Balanță horoscop