x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Venus în Pești. Schimbări în dragoste și relații pentru toate zodiile

Venus în Pești. Schimbări în dragoste și relații pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    12 Feb 2021   •   14:38
Venus în Pești. Schimbări în dragoste și relații pentru toate zodiile
Sursa foto: pixabay.com

Multe lucruri sunt rezervate horoscopului de dragoste când Micul Benefic intră în Pești, în perioada 25 februarie - 21 martie 2021. Viața noastră poate deveni mai romantică pe măsură ce Venus, planeta iubirii, intră în acest semn visător, unde devine exaltată dar și tandră, scrie yourtango.com.

Venus domină toate aspectele iubirii, de la întâlniri, relații, căsătorii, până la dragostea de sine și chiar sarcina. Ea stăpânește plăcerea și orice ne face să ne simțim bine. Această planetă domină zodiile Taur și Balanță. În mod tradițional, stăpânește Casa a II-a, care este asociată Taurului, un semn de pământ care ne vorbește de posesiune, bani, bunuri materiale.

Venus în Pești aduce acum energia celei de-a XII-a Case, a Spiritualității, cea mai accentuată formă de iubire altruistă. Acest tranzit ne va face pe toți să căutăm nu doar dragostea dintre două persoane, ci și dorința de a aspira la un scop mai înalt. 

Când Venus părăsește Vărsătorul pentru a tranzita Peștii, evoluează și modul în care ne simțim în aceste zone ale vieții noastre. Scoate la iveală latura noastră romantică, dar nu va fi pentru oricine. Fiecare relație în care alegem să investim, va fi pentru că vedem ceva special și unic în ea. Tranzitul reprezintă o perioadă favorabilă conceperii unui copil.

Această zodie este reprezentată de doi pești care sunt în mișcare circulară constantă, simbolizând profunzimea sentimentelor. Venus într-un semn de apă va scoate la iveală tot ce am încercat să ascundem. Totodată, fertilitatea va crește. 

Mai mult, asteroidul Ceres se va muta în Berbec, cu doar câteva zile înainte ca Venus să-și înceapă șederea în Pești. Ceres guvernează ciclurile feminine, viața și, în special, fertilitatea. Berbecul este un semn activ, dominant, ceea ce înseamnă că mulți dintre noi vom fi stimulați atât în ​​mod conștient, cât și inconștient, să dorim un copil. Așadar, cu Venus în Pești și Ceres în Berbec va fi momentul perfect să planificați un bebeluș. Însă trebuie să vă întrebați și ce sunteți dispuși să sacrificați pentru asta. Poate sună un pic dramatic, dar asta este natura Peștilor. Nu este vorba să creăm haos, ci să fim conștienți de ceea ce simțim. Venus în Pești ne ajută să încheiem bine acest an astrologic.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Familia va fi în centrul preocupărilor tale, în următoarele săptămâni, fie că vei aprecia ceea ce ai, ori vei alege să o mărești, sau chiar să-ți dai seama ce fel de viață personală vrei să ai. Următorul ciclu te va face să privești obiectiv lucrurile și să găsești sensul și scopul mai înalt al iubirii. Dar, de asemenea, va trebui să renunți la piedicile pe care ți le pui singur iar, uneori, ceea ce găsești nu este ce speri. Probabil vor exista schimbări semnificative pentru tine, în special în privința extinderii familiei. Așadar, încearcă să privești iubirea cu ochii larg deschiși și să vezi lucrurile așa cum sunt. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dragostea rareori este așa cum credem. Vrem ca persoana care ne apare în cale să ne schimbe viața. Dar dacă refuzăm iubirea  pentru că nu este așa cum am visat, nu vom avea parte de magie. De fapt,  ceea ce vrei tu este ca și celălalt să se îndrăgostească de tine. Vei avea parte de o dragoste uimitoare dacă vei reunța la imaginea din capul tău, astfel încât să faci loc unei realități, care va fi mai bună decât ai visat. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Uneori spunem că nimeni nu este pregătit pentru noi, deoarece nu suntem cu adevărat disponibili. Poate că am mai fost răniți sau poate că ne este greu să avem încredere într-o nouă relație. Pe cât de greu poate fi să crezi în romantism și chiar într-o iubire pentru totdeauna, acum este momentul. În inima ta știi că nu vrei jocuri sau aventuri de o noapte. Dar pentru a fi alături de dragostea vieții tale, va trebui să crezi în asta. Și amintește-ți că iubirea merită întotdeauna încă o șansă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

De obicei nu vrei să fii altundeva decât acasă, alături de cei pe care îi iubești. Dar când simți că acasă este un fel de corvoadă, te întrebi dacă ești iubit pentru cine ești sau doar pentru ce faci, ori te simți plictisit de toate astea. În loc să dai vina pe cei din jurul tău, indiferent dacă este iubitul tău, prietenii sau chiar familia, încearcă să schimbi felul cum privești lucrurile. Întreabă-te dacă ai vorbit cu ceilalți despre ceea ce simți, dacă ai spus ce nevoi ai. Deși nu putem controla felul cum se comportă alți oameni, dacă nu le-am arătat dragostea, nu au cum să știe că îi iubim. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Când nu ne mai temem de ceea ce ar putea merge prost, facem loc pentru a primi lucruri minunate. Se pare că și cei mai buni dintre noi nu pot fugi de dragoste. Crezi mereu că îți urmezi inima, dar uneori te lași ghidat și de frică. În timp vei învăța diferența, dar cel mai potrivit mod de a ști dacă ți-ai învățat lecția este atunci când reușești să schimbi modul în care acționezi. Tu ai o inimă uriașă, plină de dragoste, și doar pentru că ai dat-o celor care nu te-au apreciat, nu înseamnă că nu trebuie să încerci din nou. Așadar, căutând afli care îți este valoarea și astfel îi atragi pe cei care te pot vedea cine ești cu adevărat. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Viața nu merge așa cum am planificat, dar nu e un motiv să nu credem că se va întâmpla în viitor. Poți discuta despre iubire ca nimeni altcineva. Te agăți de trecut pentru a te convinge singur că nu vei reuși în viitor, sau te gândești că îți este scris doar să fii din nou rănit. Dar iubirea nu este niciodată logică. Nici viața, nici iubirea nu sunt așa cum am prevăzut, însă acesta un lucru bun. Gândește-te cât ai fi pierdut dacă s-ar întâmpla totul ca la carte.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă rămânem atenți doar la ceea ce primim, comparativ cu ce oferim, nu vom găsi niciodată un echilibru în dragoste. Da, este important să existe reciprocitate în relații, dar asta nu înseamnă că trebuie să calculezi la virgulă. Relațiile cu adevărat echilibrate se referă la a da și a primi la unison, astfel încât niciunul să nu aibă motive să se oprească vreodată și să înceapă să numere. Dacă ții evidența, înseamnă că fie vrei să afli adevărul, fie vrei să te convingi de contrariul. Ne așteptăm ca partenerul să ne iubească în același fel în care îl iubim noi, în loc să apreciem felul în care o face. Pentru că, deși nevoile noastre sunt importante, cel mai bun tip de dragoste ne satisface nevoile pe care nici nu știam că le avem.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Avem parte de iubire abia atunci când am înțeles care ne este valoarea. Aceasta pentru că dragostea pe care o primim de la altul nu o va înlocui niciodată pe cea pe care trebuie să o avem mai întâi pentru noi înșine. Nu ne putem pune viața în mâinile altuia, așteptându-ne să ne umple paharul, pentru că, dacă suntem goi, în cele din urmă ne vom epuiza partenerul. Doar atunci când ambele inimi sunt pline, dragostea se va revărsa. Nu subestima importanța laturii întunecate, întrucât explorarea adâncurilor te va ajuta să-l înțelegi pe cel de lângă tine. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Există liniște în jurul tău, chiar dacă simți că totul se mișcă atât de repede. Au fost o mulțime de lecții învățate în ultimul an și, odată ce îți dai seama unde este cu adevărat inima ta, nu există nicio limită pentru ceea ce vei face. S-ar putea chiar să fii surprins în următoarele săptămâni cu privire la cât de pregătit te  simți, cât de sigure și pozitive sunt alegerile tale și cât de ușor se întâmplă lucrurile în exteriorul tău, după ce ai avut grijă de interior. Sărbătorește, deoarece meriți să fii fiericit, chiar dacă alții nu sunt. La urma urmei, dacă cineva te sprijină doar condiționat, atunci clar nu este persoana potrivită. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea ar trebui să fie și distractivă. Este ușor să uiți acest lucru în mijlocul rutinelor zilnice și al provocărilor care par să vină de nicăieri. Dar o relație nu înseamnă doar locul sigur unde ne întoarcem după o zi lungă. Ar trebui să fie și spațiul nostru de bucurie. Râde și joacă-te cu partenerul tău, renunță la gândul că iubirea trebuie să arate într-un anumit fel și simte-te bine. Amintește-ți că serios nu înseamnă să te lipsești de plăcerea de a fi cu persoana iubită.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te-ai surprins singur foarte mult anul acesta. Tot ceea ce ai spus că nu vei face niciodată, ei bine, ai făcut. Acest lucru este uimitor pentru că arată o creștere dar înseamnă și că ai încetat să lupți și te-ai predat iubirii. Este uimitor cum arată o relație atunci când nu ne mai gândim că ne pierdem libertatea. Ai muncit pentru a crea spațiul pentru o dragoste sănătoasă, adevărată. În perioada următoare vei constata că, deși vrei să fii independent, îți place compania partenerului tău. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Se spune că iubirea unui Pește nu se compară cu nicio alta, vreodată. Dar, de multe ori, trebuie să înveți să primești acest tip de dragoste. Chiar dacă ți-e frică, nu te poți scufunda cu adevărat în dragoste atunci când îți este teamă că o pierzi, sau chiar să o trăiești. Vei avea acum șansa de a te simți bine cu propriile tale sentimente. Deși trebuie să înveți că există o diferență între dragostea toxică a extremelor și dragostea profundă, odată ce înțelegi acest lucru, nu mai există drum înapoi. Uneori este bine să nu mai privești în trecut și să mergi înainte cu încredere.

 

×
Subiecte în articol: venus pesti horoscop