x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia Săgetătorului: Experiențele care ne influențează viața

Zodia Săgetătorului: Experiențele care ne influențează viața

de Moira Dună    |    24 Noi 2020   •   14:29
Zodia Săgetătorului: Experiențele care ne influențează viața

Zodia Săgetătorului reprezintă speranța, credința și entuziasmul. Perioada acestui semn arată experiențele care ne influențează viața. Acum este momentul să avem încredere și să ne bucurăm, scrie elitedaily.com.

Vom simți fericirea în aer datorită planetei Jupiter, marele benefic și guvernatorul zodiei. Este cea mai mare planetă diin sistemul solar, supraveghează toate lucrurile legate de credință, înțelepciune, noroc, oportunitate, expansiune, călătorie și spiritualitate. 

Aventuros și plin de viață, Săgetătorul nu se gândește la ziua de mâine, așa că trebuie să profităm de realitatea prezentă. Acest semn de foc, mutabil, își asumă riscurile cu mult curaj. Este un student etern al universului. Iubitor de libertate, el trimite o săgeată direct către infinit, care este simbolul drumului spre descoperirea de sine. 

Soarele a intrat pe 21 noiembrie în această zodie expansivă. Venus se mai află în Scorpion până pe 15 decembrie și va face lumină în domeniile unde trebuie să ne asumăm riscuri, atât financiare, cât și romantice. Pe 28 noiembrie, Neptun începe mersul direct, după o retrogradare de cinci luni. Eclipsa de Lună în Gemeni îi activează atât pe Venus, cât și pe Uranus. Aceste aspecte prefigurează o energie bazată pe relații, care scoate în evidență libertatea pe  care o experimentăm singuri sau în legăturile pe care le avem. 

Mercur va intra în Săgetător pe 1 decembrie și va face lumină asupra modurilor în care putem învăța, explora și extinde curiozitățile individuale. În mod similar, eclipsa de soare a Lunii noi din 14 decembrie, va evidenția calea pe care trebuie să o parcurgem pentru a ne atinge obiectivele. Ne va mări aspirațiile, ajutându-ne să ne asumăm riscurile necesare. Chiron vindecătorul va intra în Berbec, iar Saturn ajunge pe 17 decembrie în Vărsător, cu două zile înainte ca Jupiter să i se alăture pentru Marea Conjuncție , pe 19 decembrie. Această aliniere apare o dată la 400 de ani și va inspira credințe neconvenționale și moduri de gândire rebele. Jupiter își va uni forțele cu Saturn în Vărsător, pe 21 decembrie, când începe o nouă eră.

Berbec

Înveți să te concentrezi asupra imaginii de ansamblu. Chiar dacă nu reușești de prima oară, nu înseamnă că trebuie să abandonezi. Perioada Săgetătorului îți aduce noroc și bani, dar cu o singură condiție: nu poți renunța. Nu-ți fie frică să fii vulnerabil. Totul, de la conexiuni, la speranțe, dorințe și vise, vor lua amploare, dar numai dacă sunt autentice.

Taur

Te simți bine cu partenerul tău. Poți fi surprins cât de multe poți învăța doar ascultând o altă persoană. Deși te-ai dezvoltat mult în ultimul an, mai ai încă multe de învățat. Perioada Săgetătorului va scoate în evidență valoarea angajamentelor tale, toate ajutându-te să te alături altor persoane cu aceleași idei. Te așteaptă lucruri minunate, așa că nu-ți pierde entuziasmul. 

Gemeni

Este un moment esențial pentru relațiile și viitorul tău. Pe lângă faptul că face lumină asupra parteneriatelor tale și a altora importante pentru tine, acum vei înțelege care este direcția ta. Deși ai posibilitatea unor noi începuturi, depinde de tine să decizi dacă vrei să-ți asumi riscurile. Totodată, îți vei evalua viața profesională în mod diferit. 

Rac

Îți restructurezi rutina pentru a putea prospera.  Ce trebuie să păstrezi și la ce să renunți ? Va trebui să revizuiești totul, de la programul zilnic la investiții. Cu Neptun staționar direct în casa a IX-a, a viziunilor pe termen lung, începi să vezi lucrurile complet diferit. Ce este demn de timpul și energia ta ? 

Leu

Te concentrezi pe modalitățile în care vei putea găsi bucurie. Munca nu este întotdeauna distractivă, dar măcar îți îndeplinește nevoile.  Perioada Săgetătorului se simte întotdeauna ca o gură de aer proaspăt, deoarece îți aprinde cea de-a V-a casă, a dragostei, creativității și bucuriei. Jupiter îți guvernează casa a VI-a, a îndatoririlor zilnice, așa că probabil te vei simți insirat să explorezi moduri diferite de a-ți câștiga existența. Și mai important, eclipsele viitoare zdruncină axa autenticității și a sentimentului de apartenență la lume, deci stai cu ochii pe premiu.

Fecioară

Te reîntâlnești cu sinele tău adevărat. Renunțarea la pielea de șarpe face parte din călătoria ta spirituală, iar Săgetătorul se concentrează mai ales pe viața ta personală. Îți aprinde casa a IV-a, a familiei, stabilitatea emoțională și baza sufletului. În această perioadă îți vei explora sinele și vei găsi mult confort acolo. Jupiter îți luminează casa a V-a, a fericirii, așa încât este importat să-ți asculți inima. Te așteaptă noi începuturi în viața personală și profesională.

Balanță

Înțelegi valoarea încrederii în instinctele tale. Înveți ceva nou în fiecare zi. Sezonul Arcașului îți agită cea de-a III-a casă, a comunicării, vecinătățile și comunitatea locală. Jupiter îți aprinde cea de-a IV-a casă, de acțiune, familie și intuiție. Vorbești din inimă ? Te simți confortabil să spui adevărul ? Neptun îți va oferi o viziune cu totul nouă atunci când vine vorba de rutina zilnică și atenție.

Scorpion

Reflectezi asupra valorii angajamentelor tale. Luarea deciziilor nu este o sarcină ușoară. În această perioadă ies la iveală abilitățile tale de a câștiga bani, dar și valoarea angajamentelor pe care ți le-ai asumat. Însă depinde de tine dacă rezonezi la nivel sufletesc. Este timpul să crești și să te gândești dacă ai pus bazele în viața personală, dar și în cea profesională. Darurile pe care le ai sunt înfloritoare. Nu le lăsa să se piardă.

Săgetător

Sărbătorești o altă călătorie în jurul Soarelui. La mulți ani ! Pe lângă faptul că Soarele te energizează și te revitalizează, acum îți cunoști și propria valoare. Conducătorul tău planetar, Jupiter, intră în Vărsător. Este timpul să aplici ce ai înțeles despre tine și despre talentele tale incredibile și să le aplici. Eclipsele pun sub microscop relațiile pe care le ai. 

Capricorn

Această perioadă nu este neapărat cea mai bună pentru tine deoarece îți zguduie inconștientul în casa a XII-a, a secretelor, viselor, lucrurilor ascunse, așa că te bucuri în singurătate. Jupiter te face să renunți la o trasătură a personalității tale care nu-ți mai este de folos. Noile începuturi sunt inevitabile, iar Neptun îți oferă o pereche de ochelari roz. Așa încât, bucură-te de plimbare.

Vărsător

Unește-te cu sufletele tale pereche. Totul se întâmplă dintr-un motiv. Săgetătorul îți luminează casa a XI-a, a libertății, prieteniei, comunității, sentimentului de apartenență la lume. Jupiter se află în casa a XII-a, a karmei, care îți pregătește o serie de evenimente dar, mai important, îți sugerează că te vei întâlni cu acele câteva suflete pereche, înainte de Marea Conjuncție. Neptun îți demistifică sistemul de valori și abilitățile de a face bani.

Pești

Crești în viața ta personală și profesională. Ce urmează ? Soarele din Săgetător îți scoate în evidență ambițioasa casă a X-a, a carierei, în timp ce Jupiter atinge cea de-a XI-a casă a prieteniei, comunității și sentimentului de apartenență la lume. Totul în viața ta socială și personală vor avea parte de o revigorare majoră. Neptun intră în mers direct, ceea ce reprezintă mereu o binecuvântare. Nu înceta să crezi în frumusețea viselor tale.

×
Subiecte în articol: horoscop sagetator zodiac