x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia Vărsătorului: Compatibilități în sex, dragoste și relații

Zodia Vărsătorului: Compatibilități în sex, dragoste și relații

de Moira Dună    |    20 Ian 2021   •   16:54
Zodia Vărsătorului: Compatibilități în sex, dragoste și relații

Horoscop 2021. Vărsătorul este, poate, cea mai excentrică și mai independentă zodie. Dominat de planetele Uranus și Saturn, Vărsătorul este un spirit liber, original, cu gânduri profunde. Întrucât este semn fixe, are control asupra propriilor emoții dar pentru că este rebel, poate deveni incapabil să avanseze. Inteligent și unic, el are propriul ritm, dar îi place să dramatizeze, să facă zgomot, să iasă în evidență, scrie yourtango.com.

Acest semn vine cu o etichetă de avertizare care le spune celorlalți să nu ajungă la partea lor rea. Încearcă să fugă de responsabilități și este extrem de individualist. Dar îi place să aibă un partener, chiar dacă își țin o parte secretă. Fiecare relație a lui este diferită.

De obicei, Vărsătorul nu vrea angajamente ferme, preferând legăturile lejere, care nu-l implică foarte mult. Dar, chiar și așa, el poate găsi pe cineva care să fie mai mult decât o cucerire romantică și cu care să aibă o conexiune specială. O persoană care intră în viața Vărsătorului este importantă pentru el, într-o formă sau alta. 

El are multe de oferit acestei lumi, se poate dedica unei cauze, dar sunt și detașați emoțional. Are probleme în a-și lăsa garda jos, este imprevizibil, dar și extrem de aventuros și deschis. Un partener bun pentru acest semn de aer este cineva independent, care poate ține pasul cu firea sa nonconformistă și se poate conecta cu el la un nivel atât de profund încât poate trece dincolo de suprafața sa rece și distantă.

Vărsător și Berbec

Iubire: Vărsătorul și Berbecul formează o relație minunată. Amândurora le place aventura, sunt independenți și plini de energie pentru a încerca lucruri noi. Natura relaxată a Vărsătorului îl învață pe Berbec să se răcească din când în când, iar temperamentul aprins al Berbecului îl încurajează pe Vărsător să-și trăiască viața cu mai multă pasiune. Problema este că le place să conducă și niciunui dintre ei nu vrea să se supună.

Sex: Există multă chimie între cei doi și se bucură să experimenteze. Dar pot întâmpina probleme în pat din cauza lipsei emoțiilor. Berbecul este pasional, iar Vărsătorul dorește să încerce lucruri noi, dar Vărsătorului îi va fi greu să țină pasul cu pofta de nestăpânit a Berbecului. Sexul poate fi distractiv, dar numai dacă există un nivel profund de încredere între ei.

Relații pe termen lung și căsătorie: Ambele semne au temperamente care se pot aprinde atunci când lucrurile nu merg așa cum își doresc. Întrucât niciunul dintre ei nu este prea dornic să facă un compromis, va fi greu. Totuși, cu toate că Vărsătorul și Berbecul pot fi competitivi unul cu celălalt, o relație între ei nu este niciodată plictisitoare. Există o admirație reciprocă, care nu se stinge niciodată. Așa încât, chiar dacă relația lor romantică poate să nu funcționeze, vor rămâne prieteni grozavi.

Vărsător și Taur

Iubire: Vărsătorul și Taurul sunt prea diferiți pentru a face o echipă bună. Această pereche „ulei și oțet” nu prea au lucruri în comun. Ca semn al Pământului, Taurul iubește valorile tradiționale și stabilitatea. Vărsătorul, semn de aer, tinde să se lase dus de val. Vărsătorul este mai deschis la toate tipurile diferite de experiențe și oameni decât Taurul.

Sex: Vărsătorul este complet îndepărtat și detașat în timpul sexului, ceea ce nu-i place Taurului, care preferă un ritm lent și tandru. Deoarece sunt foarte diferiți în privința personalității, compatibilitatea sexuală scăzută este cauzată și de faptul că își doresc lucruri diferite. 

Relații pe termen lung și căsătorie: Poate că lucrurile ar merge mai bine între ei dacă ar ajunge la un compromis. Dar nu vor pentru să sunt încăpățânați. Vărsătorul găsește Taurul prea posesiv și preocupat de securitate. Persoanele din afara lor văd că între ei există multe dezacorduri și certuri, dar Taurul și Vărsătorul știu că dorința lor de a crea lucruri interesante și pasonante pentru amândoi, i-ar putea ține împreună.

Vărsător și Gemeni

Dragoste: Vărsătorul și Gemenii se potrivesc mental, social, emoțional și sexual. Aceste două semne aeriene au fost făcute practic unul pentru celălalt. Dar, pentru că ambele tind să privească problemele sentimentale prin intermediul intelctului, poate fi greu să fie cu adevărat sinceri. Cu alte cuvinte, aceștia au probleme când trebuie să fie cinstiți cu emoțiile lor.

Sex: Datorită similitudinilor lor la mai multe niveluri, ei sunt extrem de compatibile sexual. Niciunul nu dorește o experiență emoțională în timpul sexului. Sexul este preferat fără pasiune excesivă la ambele părți. Și acolo unde le lipsește o legătură emoțională, compensează disponibilitatea lor de a-l lăsa pe celălalt să fie liber.

Relații pe termen lung și căsătorie: Amândoi sunt aventuroși și curioși. Gemenii și Vărsătorul sunt mereu în căutarea răspunsurilor la cele mai mari mistere ale vieții. Dorința lor de a explora viața și dragostea îi apropie. Nu există gelozie în această relație, chiar dacă au multe pasiuni și entuziasm. Această asociere este extrem de interesantă și distractivă dacă sunt sinceri unul cu celălalt.

Vărsător și Rac

Iubire: Vărsătorul și Racul se vor lega prin dragostea de muzică și aer liber, dar este puțin probabil ca vor fi o pereche perfectă. Racul este mult prea emoțional și ia lucrurile prea personal pentru Vărsător. Când se confruntă cu posesivitatea și sensibilitatea Racului, Vărsătorul va încerca să se distanțeze. Vărsătorul este extrovertit, iar Racul e introvertit, așa încât sentimentele Racului pot fi rănite de Vărsător.

Sex: În sex nu există nicio compatibilitate între aceste două semne. Racul este mult prea sensibil pentru Vărsător și nici unul nu vrea să îndeplinească dorințele celuilalt în pat. Nu numai că personalitățile lor sunt diferite, ci și ceea ce își doresc în intimitate. Racul vrea emoție și tandrețe, în timp ce Vărsătorul este stimulat doar intelectual.

Relații pe termen lung și căsătorie: Într-o relație pe termen lung, răbdarea și blândețea Racului îl vor învăța pe Vărsător să fie responsabil și sincer. Dar compromisul este esențial, mai ales pentru că Vărsătorul preferă societatea, iar Racul iubește casa. Pentru a se înțelege, Văsrătorul are nevoie de răbdare, iar Racul să fie mai deschis și să spună clar ce dorește. 

Vărsător și Leu

Iubire: Lucrurile ar putea merge în orice sens atunci când Vărsătorul și Leul se întâlnesc. Fiecare poate avea proprii admiratori pentru că sunt semne populare, creative și captivante. Cu toate acestea, Vărsătorul poate fi puțin prea detașat și distras pentru Leu. Cei doi se aseamănăr, dar se și deosebesc. Leul ia cele mai multe decizii cu inima, Vărsătorul este mai cerebral, dar, în cele din urmă, creativitatea îi aduce împreună.

Sexul: Leul este mereu pregătit pentru provocări, ceea ce îl determină pe Vărsător să-și deschidă mintea către o nouă experiență sexuală. Dar odată ce se întâmplă, legătura dintre ei în pat este pasională, distractivă și plină de încredere reciprocă. Deoarece fiecare dintre ei își dorește libertate în timpul sexului, acest lucru lasă ușa deschisă pentru experimente și satisfacție. Așa că ambii pot ajunge să învețe lucruri noi.

Relații pe termen lung și căsătorie: Leul vrea să primească afecțiune și laude, dar Vărsătorul poate fi prea ocupat pentru a-i oferi Leului ceea ce are nevoie. Ambii sunt lideri, deci ar putea exista o luptă de putere între ei. Totuși, dacă relația va funcționa, ei trebuie să se ajute reciproc, în loc să folosească propriile ego-uri pentru a se distruge reciproc. De asemenea, trebuie să depună eforturi în relație, să accepte schimbările, mai degrabă decât să se lase pradă plictiselii, fapt ce le-ar împiedica evoluția.

Vărsător și Fecioară

Iubire: Aceste două semne nu sunt deosebit de compatibile, chiar dacă ambele sunt agile din punct de vedere mental. Fecioara este prea rigidă și concentrată pe detalii neimportante, ceea ce îl enervează pe Vărsător. În același timp, Fecioara consideră că acesta este neglijent și libertin. Vărsătorul vrea libertatea de a merge împotriva curentului și de a face greșeli. Fecioarele sunt mult mai pesimiste și controlează cât mai mult posibil diferitele elemente din viața lor. Dar, deși se pot concentra pe lucruri diferite, obiectivul lor principal este același: cum pot să schimbe lumea ?!

Sex: Dintre toate zodiile, Vărsătorul este cel mai puțin sexual compatibil cu Fecioara. Deși sunt amândoi intelectuali, Vărsătorul tinde să fie distant și necugetat în pat, lăsând Fecioara să se întrebe de ce și-a irosit timpul. Fecioara este rezervată, în timp ce Vărsătorul este spontan. 

Relații pe termen lung și căsătorie: Aceste două funcționează numai atunci când acționează ca forțe independente. Dacă încearcă să-și gestioneze reciproc viața, aceasta se transformă în haos. Și, deși sunt nevrotici, pot fi o echipă bună dacă sunt de acord sa accepte compromisuri. Fecioara va aduce un sentiment de realitate și stabilitate relației, în timp ce Vărsătorul va păstra lucrurile interesante și distractive. Găsirea unui echilibru va fi provocarea, dacă sunt dispuse să muncească din greu ca relația lor să funcționeze. 

Vărsător și Balanță

Dragoste: Vărsătorul și Balanța sunt incredibil de compatibile! Ambele semne de aer sunt intelectuale, dar există momente în care Balanța va trebui să-și exprime sentimentele, făcând Vărsătorul să se simtă inconfortabil. Acesta vrea să-și păstreze emoțiile pentru el însuși, ceea ce este în regulă pentru Balanță, care va petrece mult timp vorbind despre lucrurile care îi pasionează amândoi.

Sex: Vărsătorului îi place să se exprime în timpul sexului, chiar dacă preferă ceva lipsit de emoții. În acest fel, Vărsătorul o ajută pe Balanță să fie mai descisă, iar Balanta îi ajută pe Vărsător să înțeleagă dorințele lor intime. Aceste semne sunt extrem de compatibile sexual și vor același lucru de la sex: eliberare și libertate.

Relații pe termen lung și căsătorie: Balanța și Vărsătorul adoră aventura și încearcă lucruri noi ori de câte ori este posibil. Învață unul de la celălalt și adaugă ce lipsește din viața celuilalt. Ambele semne pot fi totuși pasiv-agresive. Va depinde de ei să comunice atunci când ceva îi deranjează, mai degrabă decât să ascundă sub preș ce îi deranjează.

Vărsător și Scorpion

Iubire: Amândoi prețuiesc onestitatea și sunt captivanti, dar nu funcționează ca un cuplu. Independența Vărsătorului stârnește gelozia Scorpionului, iar starea de spirit a Scorpionului tinde să-l enerveze pe Vărsător. Poate că Scorpionul nu intenționează să facă asta, dar Vărsătorul se simte prins în capcană. Vărsătorul nu înțelege de ce Scorpionul trebuie să fie tot timpul atât de misterios și secret. Aceste două semne pur și simplu nu se înțeleg.

Sex: Deși există șansa unei conexiuni intense în pat, Scorpionul este prea pasional și sexual pentru Vărsător. Cu toate acestea, niciunul nu se supune tabuurilor sociale și își doresc sex fără restricții. Prin urmare, fiecare obține ceea ce dorește de la celălalt. 

Relații pe termen lung și căsătorie: Scorpionul este intens și emoțional, iar Vărsătorul este rece și detașat. Vărsătorului îi place să iasă în lume și poate fi oarecum cochet, determinând apariția monstrului cu ochi verzi al Scorpionului. Este posibil ca Scorpionul să nu poată înțelege niciodată pe deplin nevoia Vărsătorului de a folosi logica în fața emoțiilor și, în cele din urmă, va renunța cu totul. Dar Scorpionul îl poate învăța pe Vărsător cum să fie vulnerabil și emoțional, iar Vărsătorul îl poate învăța pe Scorpion să accepte independența celuilalt.  

Vărsător și Săgetător

Iubire: Vărsătorul și Săgetătorul sunt atât de compatibili încât uneori par că aparțin aceluiași semn. Ambii sunt optimiști, independenți, aventuroși, sociabili și vor să transforme lumea într-un loc mai bun. Există distracție nesfârșită când sunt împreună, iar Vărsătorul se înțelege bine cu Sagetatorul cerebral și filosofic. Au destul de multe lucruri în comun.

Sex: Atracția dintre aceste două semne este intensă, atitudinea rece a Vărsătorului făcându-l pe Săgetător să se simtă confortabil, iar Săgetătorul este dispus să încerce lucruri noi. Cu toate acestea, intimitatea poate lipsi și, în ciuda atracției lor reciproce, o experiență sexuală satisfăcătoare necesită comunicare și concentrare.

Relații pe termen lung și căsătorie: O relație ar fi plină de aventuri, surprize și râsete. Dar Săgetătorul și Vărsătorul se confruntă cu privire la viitorul relației lor. Săgetătorul vrea un angajament scris, în timp ce Vărsătorul dorește să rămână prieteni cu beneficii cât mai mult timp. Poate exista întotdeauna o deconectare, deoarece relațiile uneori funcționează mai bine atunci când rămân în lumea fanteziei. Totuși, aceste două zodii se înțeleg în multe feluri.

Vărsător și Capricorn

Iubire: Vărsătorul și Capricornul sunt unul dintre acele cupluri care sunt mai degrabă prieteni buni decât partenerii romantici. Vărsătorul nu are nevoie de o fundație stabilă, așa cum vrea Capricornul. Cu toate astea, și Capricornul ar putea fi independent, dar nu sunt la fel de liber ca Vărsătorul. Capricornul este răbdător, atent, și are nevoie de mult pentru a se încrede în Vărsător.

Sex: Capricornul dorește să se bucure de fiecare moment de plăcere în timpul sexului, în timp ce Vărsătorul vrea ceva rapid și distractiv. Acest lucru creează diferențe uriașe în intimitate și deseori există dezamăgire de ambele părți. Pentru a avea o experiență sexuală pozitivă, este mai bine ca între ei să existe o prietenie bazată mai întâi pe încredere.

Relații pe termen lung și căsătorie: Vărsătorul admiră disciplina și ambiția Capricornului, dar își dorește ca lucrurile să evolueze mai repede. Vărsătorul preferă să călătorească decât să se dedice carierei, așa cum face Capricornul. Însă cele două semne sunt legate de ambiție și de dorința lor de a-și atinge obiectivele. Vor măreție în viață și în dragoste, la care ajung fără efort atunci când sunt împreună. Desigur, două persoane suprasolicitate într-o relație este o rețetă sigură spre dezastru, așa încât este important să coopereze, mai degrabă decât să tragă fiecare pe cont propriu.

Vărsător și Vărsător

Iubire: De cele mai multe ori, relația dintre doi Vărsătorir are succes. Sunt optimiți și libertini, dar dacă un Vărsător are nevoie de ajutor, probabil că nu-l va solicitat pe celălalt Vărsător sau pe nimeni altcineva, preferând să se descurce singur.  Doi acvarieni își pot arăta latura rebelă fără teamă de repercusiuni și ambii acceptă schimbarea.

Sex: O relație sexuală înseamnă că ambii parteneri vor fi la fel de mulțumiți atunci când vine vorba de a se exprima și de a încerca lucruri noi, incitante. Dar, întrucât niciunul dintre ei nu dorește o componentă emoțională în sex, este posibil să se lupte pentru a găsi  măcar o aparență de intimitate. Pentru a obține satisfacție, această pereche trebuie să mențină sexul distractiv și proaspăt. În caz contrar, atracția inițială va dispărea în timp.

Relații pe termen lung și căsătorie: Doi acvarieni înseamnă distracție, dar se poate ajunge și la aspecte negative, ceea ce face dificilă creșterea sau durata unei relații. Își vor da seama imediat că au multe lucruri în comun, dar odată ce se obișnuiesc unul cu celălalt, pot reveni la obiceiurile lor proaste. Să fie superficiali, să se închidă din punct de vedere emoțional, să fie când calzi, când reci. Această asociere poate funcționa, dar trebuie să își folosească prietenia ca bază pentru a trece peste greutăți.

Vărsător și Pești

Iubire: Atât Vărsătorul, cât și Peștii sunt creativi, își oferă reciproc a doua șansă și caută ce este mai bun din oameni. Dar Vărsătorul consideră posesivitatea Peștilor epuizantă și sufocantă. Peștii pot înțelege mental nevoia Vărsătorului de libertate, dar tot se vor simți răniți. Vărsătorul va găsi emoțiile Peștilor confuze și descurajante, iar Peștii se vor simți neiubiți și neapreciați de Vărsător.

Sex: Compatibilitatea lor sexuală se datorează în principal faptului că lucrurile nu vor fi niciodată plictisitoare în pat. Vărsătorul vrea să încerce ceva nou, iar Peștii sunt mai mult decât dispuși să-i răsfețe. Atâta timp cât Peștii rămân emoțional îndepărtați de Vărsător și nici unul nu se atașează prea tare, sexul poate fi creativ și distractiv și poate duce la satisfacție reciprocă.

Relații pe termen lung și căsătorie: Aceste două sunt incompatibile. Vărsătorul consideră relația ca un un succes al său. Peștii cred că menținerea unei relații necesită sacrificii și renunțarea la unle lucruri pentru a fi fericiți. Este posibil să nu spună niciodată cu voce tare, dar Peștii cred despre Vărsător că este egoist, în timp ce Vărsătorul are impresia că Peșii vor atenție. Capul și inima se ciocnesc în această relație, deci depinde de ambele semne să gestioneze conversațiile dificile și să se simtă confortabil în relație.

Cine este sufletul pereche al Vărsătorului ?

Gemenii, Balanța și un alt Vărsător sunt sufletele pereche pentru Vărsător. De ce ? Toate cele trei sunt semne de aer, independente, libere, aventuriere și intelectuale. 

Ce semne atrage Vărsătorul?

Vărsătorii tind să atragă Săgetătorul pentru că au atât de multe lucruri în comun. Ambii sunt independenți și unici, cu spirit liber și curioși să învețe, să experimenteze și să schimbe lumea. Vărsătorul cerebral iubește curiozitatea și ideile inovatoare ale Săgetătorului, iar cei doi sunt egali la nivel spiritual și mental.

Ce zodii urăște Vărsătorul?

Vărsătorul excentric și unic nu se înțelege cu Fecioara, Taurul și Scorpionul. Fecioara este prea rigidă și vrea să dețină controlul, Taurul nu este deschis la schimbare, iar Scorpionul prea emoțional și intens. În timp ce Vărsătorul nu ar putea să urască pe nimeni, ei au o compatibilitate scăzută cu aceste trei zodii și sunt mult prea diferiți pentru a găsi un echilibru în aceste relații.

Varsatorul se indragosteste usor?

Vărsătorul nu se atașează rapid. Înainte de a-i câștiga inima, Vărsătorul trebuie să fie convins că partenerul lor este înțelegător și de încredere. Se gândește bine înainte de a lua o decizie și trebie să fie absolut siguri că acesta este partenerul ideal. 

×
Subiecte în articol: varsator horoscop