x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Două zodii ghinioniste în dragoste și carieră în noiembrie 2023

Două zodii ghinioniste în dragoste și carieră în noiembrie 2023

de Redacția Jurnalul    |    28 Oct 2023   •   08:40
Două zodii ghinioniste în dragoste și carieră în noiembrie 2023
Sursa foto: Hepta

Deși își doresc să clarifice unele aspecte legate de viața sentimentală și cea profesională, luna noiembrie vine cu provocări și mai degrabă confuzie pentru două zodii care vor simți că nimic nu le iese așa cum și-au propus.

Potrivit spynews.ro, luna noiembrie vine cu o mulțime de provocări pentru două zodii. Nativii vor trece printr-o perioadă marcată de confuzii și vor simți că nu știu exact cum să acționeze, mai ales dacă sunt deja într-o etapă mai complicată în ceea ce privește dragostea și cariera.

Două zodii urmărite de ghinion în dragoste și carieră în luna noiembrie

Berbec

Pentru Berbecii aflați într-o relație, lucrurile pare că se complică în luna noiembrie. Nativii vor avea ghinion în dragoste, asta pentru că nu vor fi ocoliți de certuri cu persoana iubită, care pot să afecteze serios relația. Se poate ca acești nativi să fie surprinși de faptul că partenerul nu le împărtășește idealurile și că altele îi sunt dorințele.

Berbecii nu vor fi în cea mai bună formă în perioada următoare, iar problemele din cuplu va fi unul dintre factorii care le va aduce neliniște. De altfel, acești nativi, cunoscuți pentru faptul că sunt impulsivi, se poate să deranjeze persoane din jurul lor cu vorbe spuse la nervi. De aceea, nativii trebuie să aibă grijă și la modul în care vor aplana un conflict, dacă își doresc să nu se ajungă la despărțire.

Fecioară

Și Fecioarele vor simți că sunt urmărite de ghinion la orice pas în luna noiembrie. Pentru acești nativi, cariera este, de cele mai multe ori, pe primul loc și se poate ca acești nativi să fie dezamăgiți pentru că lucrurile nu evoluează așa cum și-au dorit pe plan profesional.

Chiar dacă, în general, au răbdare pentru a-și îndeplini obiectivele și fac tot posibilul pentru a-și realiza visele, Fecioarele ar trebui să renunțe, cel puțin o perioadă, la a mai fi atât de încăpâțânate și să creadă că destinul le-a rezervat alte lucruri mult mai importante și că, într-un final, își vor duce la bun sfârșit toate planurile.

×
Subiecte în articol: zodii ghinioniste noiembrie 2023